- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от съвет !
Та моя проблем е че нямам никакво самочувствие...всеки около мен ми казва,че трябва да имам,но е много лесно да се каже и много трудно да се изпълни...Просто не съм от момичетата който се мислят за нещо повече от другите.По-тази причина си нямам и приятел...Незнам как да се променя искам го,но незнам как....
П.П моля ви без глупави коментари наистина имам нужда от помощ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
амиии ние не знам как можем да ти помогнем.Трябва да помислиш дали в теб има нещо,което отблъсква момчетата?
Аз мисля, че за да нямаш самочувстие траа да има някфа причина. Помисли си, ще откриеш отговора сама, ние няма да можем да ти помогнем. Не можем да направим така, че да имаш самочувстие...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
как да кажа достатъчно е да направиш първата крачка и 70% сме твои пък за самочувствието си е от теб![]()
На същото мнение съм + ако си мислиш,че да имаш гадже трябва да си надута итн.....просто се дръж естествено.Първоначално написано от Abbie_Broken
Пиши на Дядо Мраз.
Или на дедовия![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Жореее ... що си толкоз .. Ъъъъ ... песимистичен ..
може да е хубаво моми4ето![]()
По темата : и аз няям самочувствие .. не ти и тряя ...
живей си така и се радвай![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ее що на някои това им харесва..да има кво да стискат сеш сеПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
не си прави прибързани заключенияПървоначално написано от KillSwitchEngage
проблема малдежо,може да се окаже на най-неочакваното мястоПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
ee ti pa...до колкото разбирам до сега там не е имало посетители,та да се изплашат
ее ти кво предлага6,ако е нещо *** не ме брой шот съм женскоПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
ii sega вии6 кви сме състрадателни хора
![]()
дааа за тва некой ден 6е идем в рая![]()
еее ама по-добре да не ходим там все пак...много жега