- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С деколте на училище
Ами да ви кажа за нас е по-яко когато деколтето е по-голямо...![]()
![]()
![]()
По-добре да идвате с дълбоки деколтета, за да разкрасявате обстановката и да увеличавате щастието на момчетата![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от MimEnCeTo0o
Суетата.Моят любим грях.
Ти ли си на ава ?Първоначално написано от sladky2008
![]()
Ако да,на някой ви тичат униформите...![]()
![]()
![]()
еми за какво носиш дрехиПървоначално написано от sladky2008
![]()
ти си най-безмозъчното момиче във форума
(нямаше да правя този коментар ако не бях чела и други твои изказвания)
а по темата- ходила съм с изрязано диколте, но не се случва често...
Ми...не.Не ходя много,много с дълбоки деколтета.Повече ходя с поли над коляното(което също не се случва много често).
е аз нося такива блузи само,когато е ама много топло.Иначе това,че момчетата ме зяпат не ми пука.Първоначално ме беше срам,ама после се замислих и викам как ще ходя с "благоприлични" дрехи като навън е 30 градуса.
I love walking in the rain,because nobody knows i'm crying.
Ходя с каквото ми харесва![]()
Не нося. Според мен е грозно, но всеки има вкусТова не значи че се увивам до горе, но не си позволявам да се разнасям като някоя к(цензура
) из училище!
Нося нямам много с деколета големи.Не ги обличам вс дден,просто като си подбирам дрехите и хвана тази блуза я обли1ам![]()
STUPID !Първоначално написано от Chr!sSie
Ходя с диколтета, като гледам гърдите ми да не се виждат![]()
не ходя с някакви огромни деколтета ..а нормалнички![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
аз пък си нося по прицип такива блузи,с малко по голямо деколте... малко се притеснявах преди ама сега вече не ми прави впечатление,пък и нали трябва да показваме това което имаме........![]()
оо аз не се съобразявам е мойте блузи не са чак такива, но имам някои като се наведа всичко се вижда естествено де ..
Аз ме ходя с такива деколтета..супер тъпо ми е точно на даскало..отишли сме да учим не да показваме кой какво има![]()
Първоначално написано от Dessynka
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В нашето даскало ни карат да ходим с униформи.Пишат ни забележки ако не сме с униформа
, а какво остава за деколтета при момичетата.
![]()
еми случва ми се и с по големи деколтета да ходя ама нз дали на някого му прави впетатление шото се познавами от по-малко от месец
Не!Аз имам униформа![]()
![]()
гледам да не са много дълбоки,че класния може от час заради това да ме изгони..
простотии..![]()
лятото си ходя с деколтета (смисъл не много дълбоки - нормални) но по време на даскало..не обличам такива дрехи.Първо, че в училище е забранено.. а и второ изглежда,че все едно си отишла на даскало за да ти видят прелестите..Има си места където можеш да си показваш каквото искаш (дискотеки и кафета..) !
![]()