.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    ne xodq s mega izrqzani delkolteta ,no ne obi4am i razni blyzi okolo vrata.
    И аз съм така

за училище не е много удачно голямото деколте,аз нося такова деколте като излизам

Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    Първо, че в училище е забранено.. а и второ изглежда,че все едно си отишла на даскало за да ти видят прелестите..
    i kade pi6e 4e e zabraneno ?!?!

ходете с големи деколтета
    Sinan Sakic rulzzz

Не,не ходя с дълбоки деколтета.Нямам какво толкова да показвам А пък и в даскало униформата е задължителна иначе пишат забележки
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Че какви са ви униформите...Наще бяха ризи и нищо не ни пречи да ги разкопчеем..или ваще са блузи ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Нямам големи цици за да си показвам деколтето ..
    +1
    пък и не ми прилича на годините..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    в мазето ;dd
    не .. все пак ходим на УЧИЛИЩЕ .. да не би да съблазнявате учителите или момчетата в училище?? .. за това пък излизам и тогава вече мога да си сложа каквото поискам ноо попринцип не обичам чак толкова дълбокииии и гооолемии деколтета.. като няква крава

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    не .. все пак ходим на УЧИЛИЩЕ .. да не би да съблазнявате учителите или момчетата в училище?? .. и
    Ооо тва е спорен въпрос за нашето училище и все пак аз не ходя с дълбоки деколтета, предпочитам да ми е топло, пък и неудобно.

Оооо не...! Имам множко и мн яки,ама не ги нося само заради това Ама са с много дълбоки и като знам момчетата какви са в даскало и....

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Аз съм отишла да получавам знания, а не мъжки погледи.
    Има си кафета, има си дискотеки.
    Там ако искате голи ходете.
    И после българското младо поколение западало.
    Ще запада ами, като чета глупостите тук...

После с деколте до пъпа и къса пола ще отидете на работна среща, интервю и после ще метете улиците...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ходя или с нормално или без деколте.Ако съм с някоя блуза с мн дълбоко имам суичър отгоре
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Като цяло не нося особено блузки с деколтета ..
    А и ние си имаме униформа, не, че това пречи да си ходиш с други дрехи де .., то не е такъв контролът, но ..
    За мен е неуважение към самата институция да ходиш с показани отвън гърди.. Защо не се опитате да влезнете по този начин облечени в съда примерно ?
    Няма да ви пуснат просто..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe

После с деколте до пъпа и къса пола ще отидете на работна среща, интервю и после ще метете улиците...
    Може и да си секретарка и нещо повече....стига да те бива...

Град
    Between The Hell and The Heaven
    на даскало ми е мн неестесвено да ходя с големи деколтета,а и се чувствам като к*рва,нз защо.все пак имаме и мъже даскали,а и попринцип обичам да ме гледат в очите,не в циците...пък и толкова често съм в некво наведено положение(предимно преписваща някое домашно)-ако съм с дълбоко деколте ще ме е страх да не ми изскочат гърдите

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    ние сме с униформи и няма как..но ако не бяхме разбирасе че щях да хода с дълбоко искам да ми се виижда всичкоо всичко
    Ти си много тъпа, честно Каза го веднъж, някой там ти каза колко си тъпа и ся пак го казваш. Внимание ли искаш ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Като цяло не нося особено блузки с деколтета ..
    А и ние си имаме униформа, не, че това пречи да си ходиш с други дрехи де .., то не е такъв контролът, но ..
    За мен е неуважение към самата институция да ходиш с показани отвън гърди.. Защо не се опитате да влезнете по този начин облечени в съда примерно ?
    Няма да ви пуснат просто..
    Най-умното мнение!Аз си нося блузка с деколте,но не в даскалото....

Град
    Between The Hell and The Heaven
    я циците поне в дасакло си ги скривайте,щото и на мен,като момиче, хич не ми е приятно да виждам чужда гръд на показ.Скромно деколте-ОК,ама да ти се виждат повече от половината гърди...имам една съученичка която,ще е по-прикрита ако тръгне само по сутиен...то поне хубави да баха
    А И ПОМИСЛЕТЕ СИ ЗА МОМЧЕТАТА-мислите ли,че им е лесно да се съсредоточат над уроците при такива гледки
    деколтетата в умерени количества...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Senior Member Фен
    Град
    софия
    ами аз не съм фенка на дълбоките деколтета,пък и в училище не ни позволяват
    класната на няколко пъти ни напомня да ходим прилично облечени,даже се скара на едно момче че бермудите му били шарени

nqma znachenie vajniti e da mi otiva dali s dalboko dekolte ili ne nqma znachenie
    sl@durcheto_11

обичам ученички
    Sinan Sakic rulzzz

Град
    Sofiя
    Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    не се интересувам от момчетата или че някой си щял да каже нещо, нося си каквото ми харесва
    Много ясно!!!

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    ние сме с униформи и няма как..но ако не бяхме разбирасе че щях да хода с дълбоко искам да ми се виижда всичкоо всичко
    Ти си много тъпа, честно Каза го веднъж, някой там ти каза колко си тъпа и ся пак го казваш. Внимание ли искаш ..
    КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА НА ТЕБ..ЩЕ СЕ ОБЛИЧАМ КАКТО СИ ИСКАМ. ПРОСТО ОТГОВАРЯМ В ТЕМАТА И ЩЕ ГО ПРАВА КОЛКОТО ПЪТИ СИ ИСКАМ ТУК МОЖЕ ДА ПИШАТ ВСИЧКИИ!!!
    stiga s tiq tupi otgovori ne vijdash li che cekiqt forum ti se smeee kurva otidi na uchilishte gola i date ebat vsichki tova ti otiva na tebe
    sl@durcheto_11

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Аз се обличам с широки дрехи ... те нямат дълбоки декултета, но и не бих носила, защото все пак това е училище и на мен ми струва страшно грозно и ... курвенско! Има момичета от класа, които носят ... бих казала, че за училище е доста грозно, щото там не отиваме за да показваме цици те си.
    Не .. отиваме да показваме дрехите си

Мега фен Аватара на Pliok0019
    При нас едва ли биха пуснали някой с деколте...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си