- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С деколте на училище
И аз съм такаПървоначално написано от my baby love
![]()
![]()
за училище не е много удачно голямото деколте,аз нося такова деколте като излизам
![]()
Първоначално написано от Veno0m
i kade pi6e 4e e zabraneno ?!?!
![]()
Не,не ходя с дълбоки деколтета.Нямам какво толкова да показвамА пък и в даскало униформата е задължителна иначе пишат забележки
![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
+1Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
пък и не ми прилича на годините..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
не .. все пак ходим на УЧИЛИЩЕ .. да не би да съблазнявате учителите или момчетата в училище?? .. за това пък излизам и тогава вече мога да си сложа каквото поискамноо попринцип не обичам чак толкова дълбокииии и гооолемии деколтета.. като няква крава
![]()
Ооо тва е спорен въпрос за нашето училище и все пак аз не ходя с дълбоки деколтета, предпочитам да ми е топло, пък и неудобно.Първоначално написано от kiss_kris
![]()
Оооо не...!Имам множко и мн яки,ама не ги нося само заради това
Ама са с много дълбоки и като знам момчетата какви са в даскало и....
![]()
Аз съм отишла да получавам знания, а не мъжки погледи.
Има си кафета, има си дискотеки.
Там ако искате голи ходете.
И после българското младо поколение западало.
Ще запада ами, като чета глупостите тук...
После с деколте до пъпа и къса пола ще отидете на работна среща, интервю и после ще метете улиците...
Ходя или с нормално или без деколте.Ако съм с някоя блуза с мн дълбоко имам суичър отгоре
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Като цяло не нося особено блузки с деколтета ..
А и ние си имаме униформа, не, че това пречи да си ходиш с други дрехи де .., то не е такъв контролът, но ..
За мен е неуважение към самата институция да ходиш с показани отвън гърди.. Защо не се опитате да влезнете по този начин облечени в съда примерно ?
Няма да ви пуснат просто..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Може и да си секретарка и нещо повече....стига да те бива...Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
на даскало ми е мн неестесвено да ходя с големи деколтета,а и се чувствам като к*рва,нз защо.все пак имаме и мъже даскали,а и попринцип обичам да ме гледат в очите,не в циците...пък и толкова често съм в некво наведено положение(предимно преписваща някое домашно)-ако съм с дълбоко деколте ще ме е страх да не ми изскочат гърдите![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Най-умното мнение!Аз си нося блузка с деколте,но не в даскалото....Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
я циците поне в дасакло си ги скривайте,щото и на мен,като момиче, хич не ми е приятно да виждам чужда гръд на показ.Скромно деколте-ОК,ама да ти се виждат повече от половината гърди...имам една съученичка която,ще е по-прикрита ако тръгне само по сутиен...то поне хубави да баха![]()
А И ПОМИСЛЕТЕ СИ ЗА МОМЧЕТАТА-мислите ли,че им е лесно да се съсредоточат над уроците при такива гледки![]()
деколтетата в умерени количества...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
ами аз не съм фенка на дълбоките деколтета,пък и в училище не ни позволяват
класната на няколко пъти ни напомня да ходим прилично облечени,даже се скара на едно момче че бермудите му били шарени![]()
![]()
![]()
nqma znachenie vajniti e da mi otiva dali s dalboko dekolte ili ne nqma znachenie![]()
sl@durcheto_11
stiga s tiq tupi otgovori ne vijdash li che cekiqt forum ti se smeeeПървоначално написано от sladky2008
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kurva otidi na uchilishte gola i date ebat vsichki tova ti otiva na tebe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()