- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С деколте на училище
ВЪпорсът ми е към момичетата. Ходите ли с деколтета на училище? И колко дълбоки. Аз по принцип обожавам да ходя с дълбоки деколтета, но на училище ми е много неудобно. Пак си ходя с деколтета де, но не чааак толкова дълбоки. Примерно имам един пуловер, който е с деколте, от което чак сутиена ми се вижда. Затова на даскало го нося с риза отдолу .. Понякога слагам отдолу поло или боди ... А вие?
Аз принципно не нося блузи/потници и т.н. с деколтета .. кфо остава за даскалото![]()
имам една 2 блузи .. но не е натрапчиво ..смисъл.. нормално си деколте и .. тфа е![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
аз също мнг обичам да нося блузи с голямо деколте, но когато съм на училище или пък на някакво официално място ... просто не могаще ме е срам. ест има момичета които си идват така на училище, но момчетата мнг се разсейват, чее и някои даскали покрай тях
![]()
не нося блузи или потници с деколтета :P
Човек не избира кога да умре.Нито кога.Може само да реши как ще живее.Сега.
Нищо лошо няма да им даваш повод да мечтаят,ноо само това че иначе е мнохо курвенскоПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
не се интересувам от момчетата или че някой си щял да каже нещо, нося си каквото ми харесва
Аз пък си ходя както ми е кеф. Нямам потник без деколте всъщност... Момчетата да зяпат?! Аа, дресирали сме си ги ниеСамо имам един учител по физика
При него не е полезно да се мяркаме с нещо "неблагоприлично".
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
А, сега почнете да пускате и пикове на деколтетата си![]()
ne xodq s mega izrqzani delkolteta ,no ne obi4am i razni blyzi okolo vrata.
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
аз обожавам да ходя с деколте, независимо дали на училище или където и да билона училище някои госпожи четата конско за морал и тем подобни, ама като ми е по удобно, що пък не
![]()
![]()
Момчетата яко зяпат, ама мене ми не дреме на .... ушите
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !
Аз се обличам с широки дрехи ... те нямат дълбоки декултета, но и не бих носила, защото все пак това е училище и на мен ми струва страшно грозно и ... курвенско! Има момичета от класа, които носят ... бих казала, че за училище е доста грозно, щото там не отиваме за да показваме цици те си.
Не ходя.Ние имаме униформи.Но първата година,когато още не ни бяха въвели униформите също не съм ходила с огромни деколтета.Просто не ми е комфортно![]()
същата съмПървоначално написано от bafka
мн ме кефят деколтета, даже и от момичета получавам комплименти
![]()
az si nosq vsi4ko... se mi e taq dali sam na daskalo ili ne... kat ne im iznasq da ne gledat...![]()
![]()
![]()
Аз по принцип рядко нося блузи с големи деколтета, а и не мисля,че е много подходящо за училище!
Не искам, защото в моето даскало има много перверзни учители. Миналата година един постоянно зяпаше в деколтето на една моя съученичка, която стоеше на първия чин.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
дам... нося си блузки и потничета с деколтетакакто ходя на вънка така си ходя и на даскало
![]()
![]()
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
Аз лично не виждам нищо лошо момичетата да ходят с дълбоки деколтета на училище, стига дрехите да са съобразени а не да са като за дискотека.
Тц , не , не нося.Всъщност нямам нито една блуза или потник с деколте.Нося само тениски.
Нямам големи цици за да си показвам деколтето ..![]()
ОБОЖАВАМ![]()
..... да си показвам голямата, релефна, космясала бенка между циците
![]()
Избягвам да нося блузи с деколте,когато съм на даскало.Не ми е приятно само там да ме зяпат![]()
.