.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

С деколте на училище

ВЪпорсът ми е към момичетата. Ходите ли с деколтета на училище? И колко дълбоки. Аз по принцип обожавам да ходя с дълбоки деколтета, но на училище ми е много неудобно. Пак си ходя с деколтета де, но не чааак толкова дълбоки. Примерно имам един пуловер, който е с деколте, от което чак сутиена ми се вижда. Затова на даскало го нося с риза отдолу .. Понякога слагам отдолу поло или боди ... А вие?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Аз принципно не нося блузи/потници и т.н. с деколтета .. кфо остава за даскалото
    имам една 2 блузи .. но не е натрапчиво ..смисъл.. нормално си деколте и .. тфа е
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

аз също мнг обичам да нося блузи с голямо деколте, но когато съм на училище или пък на някакво официално място ... просто не мога ще ме е срам. ест има момичета които си идват така на училище, но момчетата мнг се разсейват, чее и някои даскали покрай тях

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз веднъж отидох с по-дълбоко деколте. Абе не беше съвсем, ама.. погледът на момчетата постоянно беше там. На мен ми беше станало много неудобно, едвам изтраях денят да свърши .. Оттогава не съм повтаряла грешката си

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

не нося блузи или потници с деколтета :P
    Човек не избира кога да умре.Нито кога.Може само да реши как ще живее.Сега.

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Аз веднъж отидох с по-дълбоко деколте. Абе не беше съвсем, ама.. погледът на момчетата постоянно беше там. На мен ми беше станало много неудобно, едвам изтраях денят да свърши .. Оттогава не съм повтаряла грешката си
    Нищо лошо няма да им даваш повод да мечтаят,ноо само това че иначе е мнохо курвенско

Голям фен
    Град
    по морето
    не се интересувам от момчетата или че някой си щял да каже нещо, нося си каквото ми харесва

Аз пък си ходя както ми е кеф. Нямам потник без деколте всъщност... Момчетата да зяпат?! Аа, дресирали сме си ги ние Само имам един учител по физика При него не е полезно да се мяркаме с нещо "неблагоприлично".
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    А, сега почнете да пускате и пикове на деколтетата си

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ne xodq s mega izrqzani delkolteta ,no ne obi4am i razni blyzi okolo vrata.
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

аз обожавам да ходя с деколте, независимо дали на училище или където и да било на училище някои госпожи четата конско за морал и тем подобни, ама като ми е по удобно, що пък не Момчетата яко зяпат, ама мене ми не дреме на .... ушите
    Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !

Аз се обличам с широки дрехи ... те нямат дълбоки декултета, но и не бих носила, защото все пак това е училище и на мен ми струва страшно грозно и ... курвенско! Има момичета от класа, които носят ... бих казала, че за училище е доста грозно, щото там не отиваме за да показваме цици те си.

Не ходя.Ние имаме униформи.Но първата година,когато още не ни бяха въвели униформите също не съм ходила с огромни деколтета.Просто не ми е комфортно

Град
    somewhere over the rainbow
    Средна работа.

Цитирай Първоначално написано от bafka
    аз обожавам да ходя с деколте, независимо дали на училище или където и да било на училище някои госпожи четата конско за морал и тем подобни, ама като ми е по удобно, що пък не Момчетата яко зяпат, ама мене ми не дреме на .... ушите
    същата съм мн ме кефят деколтета, даже и от момичета получавам комплименти

az si nosq vsi4ko... se mi e taq dali sam na daskalo ili ne... kat ne im iznasq da ne gledat...

Аз по принцип рядко нося блузи с големи деколтета, а и не мисля,че е много подходящо за училище!

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Не искам, защото в моето даскало има много перверзни учители. Миналата година един постоянно зяпаше в деколтето на една моя съученичка, която стоеше на първия чин.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

дам... нося си блузки и потничета с деколтета както ходя на вънка така си ходя и на даскало
    Kingsize - ti i az Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

Голям фен Аватара на 24white24
    Аз лично не виждам нищо лошо момичетата да ходят с дълбоки деколтета на училище, стига дрехите да са съобразени а не да са като за дискотека.

Тц , не , не нося.Всъщност нямам нито една блуза или потник с деколте.Нося само тениски.

Голям фен Аватара на krisence
    Средна работа.

Град
    ..във един измислен свят..
    Нямам големи цици за да си показвам деколтето ..

Град
    Cofia
    ОБОЖАВАМ ..... да си показвам голямата, релефна, космясала бенка между циците

Избягвам да нося блузи с деколте,когато съм на даскало.Не ми е приятно само там да ме зяпат .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си