Еми , не знам и аз откъде да започна , но искам просто да споделя с някой и ако може да получа някакви съвети , ще съм ви много благодарен. Проблема ми е следният : Значи когато съм насаме с приятели ( момчета ) всичко е нормално говорим си и прочие... , но когато говоря с момиче пак всичко е ОК , но ако я харесвам или нещо подобно просто не мога да и го покажа по никакъв начин , не знам от къде тоя срам , по принцип съм доста общителен човек...
Даже ще ви дам и един пример : Имам един приятел , който е доста отворен към момичетата - в смисъл общува доста свободно с тях на всякакви теми , та този същия човек на ден сигурно му се натоварват едно 5-6 непознати момичета , които искат да се запознаят с него , защото бил много готин Е вярно готин си е ама и аз съм готин!
В смисъл такъв ако става въпрос за външен вид ми няма абсолютно нищо... мисля , че проблема е другаде , но не мога да го разбера... Много пъти съм се опитвал да се променя , но не става и не става...
Та затова търся съветче от вас как да съм по отпуснат сред момичетата общо взето... Е сега например харесал съм си една от класа и съм 100% сигурен , че и тя ме харесва , усмихва ми се , постоянно си лафи с мене ( е може да ме харесва като приятел , но няма значение ) , а аз се държа като някъф сдухан.... Та ако може дайте някое съветче Ще съм ви много благодарен

Извинявам се ако има правописни грешки из текста , но съм се постарал да е максимално четливо за всички

Между другото : Момче на 14 години от Варна