- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НОМИНАЦИИ!
+5 darla_f защото е много красива и готина
+5 Make_me_Laugh защото ме мейк ми лаф![]()
+5 за krem4eto защото не се предава и си отстоява на мненията и на мен това много ми харесва!
Половината ви мнения няма ги зачитам, щото ми писна на всеки да пиша лично съобщение, че максимума от положителен вот НА ДЕН е +5т. за ТРИМА потребителя и -5т. ЗА ТРИМА потребителя.
Тука няква путка ги избабанила 7-8 души еееееееееееееееееееееееее е стегнете се, бе, да не ви оставя така и после някой друг да се пени от 4та страница до 31ва да ви смята вотовете.....
края на месеца наближава, оправете си постовете, щото са се насъбрали 10-15 поста за цитат и отдолу е желателно да напиша, че не съм ги зачела, ама те тия 10-15 поста бяха преди две седмици.. то от тогава до сега са станали сигурно 30, аз тука да не съм машина, ше ви еба у несериозниците!
+5т. за ATAKABG, щото е мил, красив, чаровен, амбициран, има принципи и ги отстоява, и е дооооста секси.
+5т. за the_hottie защото ми харесва като визия, от постовете ми се струва мила, добричка, а и не може да се отрече, че притежава солидно количество чаризъм и красотизъм.
-5т. за Make_Me_Laugh защото прекали, ядоса ме достатъчно, за да си избия агресията след малко в тоалетната докато я чистя с миризливия CIF + половин тубичка БЕЛИНА и живота ми да стане АРОМАТ!
Путка е майка ти, ако изобщо има такаваЕх тоз монитор бе.. като защитна стена ти служи ;д
Не ме инт. дали ще ми зачетеш мненията - не бяха с тази цел. А да покажа кои хора харесвам и да ги подкрепя, щото малко останахме
Прекалено насериозно се вземаш с тази измислена тема, та чак ме изби на смях честно казано. Не въртиш света, спокойно, ароматизирай се ;д.
Мен моите постове не ги гледай, аз работя по друга схема, не участвам във вашата и не смятам да подлизурствам. Вземи си дозата белина и тичкай да чистиш кенефа, че дано другия път си по-мила
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Цялата тема е няква безмислена, така че не виждам Черинка кво толкова се нерви.Едва ли на някой му дреме колко + или - има..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Повярвай, сещам се за няколко съфорумци, които следят темата с лупа, и цакат яко дали имат плюс, или минус. :ДПървоначално написано от ju**
---
+5 за OtherDimension - просто щото ми допадат мненията му.
-5 за всички фейкчета, дето се навъдиха, за да си правят ташак. Не за друго, ама просто не е забавно. :>
максимума за тузаро - щото е ебач![]()
![]()
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
![]()
Очаквах я и тази реакция
То толкова си предсказуем, че няма смисъл да се говори.
И все пак щеше да е хубаво да прочетеш играта. Не ми е за нея, но просто дори в едно такова просто нещо като този форум не можете да бъдете поне грам сериозни.
И щом целта ти е била да покажеш кои юзъри харесваш, поогледай малко сайта и ще забележеш едно нещо, на което пише ЛИЧНО, демек съобщение.
Като толкова много знаеш айде ходи да си им приказваш на любимците ти колко те кефят, з аколкото готини ги намираш и т.н
За това тук като ти е през хуя, не се занимавай с него![]()
Ако не е номинирал никой в продължение на еди колко си дни, защо не?
Нали е на 24 часа това?
Ако си обяви вота за 3 дни назад или нещо такова, не виждам проблем![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
да,бе,сега пък черинка и да следи кой за колко дена е гласувал...
има си правила,и те трябва да си се спазват
Make_Me_Laugh,за кво въобще писа в тази тема?
за да се прайш на интересен и да усереш достатъчно вече усраната тема??Мен моите постове не ги гледай, аз работя по друга схема, не участвам във вашата и не смятам да подлизурствам
както и да е..
плюс 5 за педигрий,щото има яка коса и е хубава
no ne go e naprail sehssa?Първоначално написано от ScionOfStorm
ai stiga ste spamili, draznite me![]()
ScionOfStorm е прав
Досега не съм казвал. А никъде в правилата не пише, че не мога.
Bee*, няма нужда да се правиш на велика. Пределно ясно си пише за какво съм го правил.
Пък и какво толкова ви пречи предвид, че съм номинирал хора, независимо, че няма да го зачетете, а не съм "осрал" темата с излишни глупости. ВИЕ сами си я осрахте в момента!
Да съм сериозен поне във форума ли. О, повярвай ми - в живота ми съм си доста сериозен даже
Целта ми не е да те впечатля с лафове и т.н... няма смисъл не си ми интересна, не се впрягай.
Ти не си човека, дето ще ми каже какво да правя и какво е л.с. Реакцията ти показа що за човек си, избиваш комплекс, че нищо не става перфектно както ти искаш и не си призната колко ти се иска може би. Така изглежда![]()
Сега вече да спрем мисля. Всеки каза каквото иска. Аз си направих номинацията.
-=-
И за да не е спам все пак, ето днешните* ми 3* номинации:
+5 за Seizure Of Power - истински съм му се смял на измишльотините :>
+5 за ScionOfStorm - кефят ме постовете му. П.П.: Миналият път бях забравил да го напиша
+5 за SiegHeil - че е истински пич и националист.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
- 5 Make_Me_Laugh,защото отдавна си имаме закачка
- 5 the_hottie
- 5 amatorium
+ 5 Lake_Bodom ( PainMonopoly )
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
+5 за RAWRRR, защото е много умна, красива и разбрана
+5 за cherinka, защото също е умна, хубава и се хваща да брои гласовете
+5 за OtherDimension, защото винаги е много прям
-5 за Bee, защото ми писна да се прави на някаква...
mindscan
machoka, XceSS и the_hottie +5 точки, защото поне по постовете ми се виждат свестни хора.
RAWRRR минус 4 точки - дразни ме от време на време.
cherinka минус 5 точки - имам чувството, че много лъже.
~egoistiC минус 5 точки - оффф, абе не ме кефи как изглежда и как се държи у форумо.![]()
+5 за _SL_ Защото си изкарах най-яката вечер на света заедно с него, и въпреки големия студ и силния вятър ние оцеляхме!!!![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
+5 за kristo - Направи ми адски добро впечатление с постовете си.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
По принцип не си правя труда ад гласувам, ама неска реших да се отчета.
-3 за Cherinka - В 90% от случаите има много зряло мислене по въпроса, има свое собствено мнение и го защитава. Но в момента, в който почне да псува или пък "морала" и да излиза на яве, много ме дразни. Не мисля, че за момиче особено на нейната възраст и до колкото виждам от нейните снимки - нейното ниво, просто не и отива да се държи като селяк.
+2 за stefity - защото всички я обиждат, че е циганка. Дори и да е такава, тя не е направила нищо лошо; цвета на кожата и не я прави по-различна.
+3 за хит 2 фит - защото е момиче на място и не се интересува от чуждите нападки.
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
+5 za egoistic strashno mnogo mi haresva kato stil i viziq
+5 za cherinka 6toto si misli,4e sveta se vurti okolo neq
+ 5 точки за Pedigree-Страхотна е!
+ 5 точки за Easier to run-Вече два пъти ми дава плюсчета, а аз съм добро дете и връщам.![]()
+ 5 точки за Mo6no-Забавен е.![]()
+ 5 za andreev again
+ 5 za perkele19146oto 4uk noris ima negova snimka
![]()
ne ve 6ot e pi4
minysi neska nqma![]()
.!.
+5 за Spider4eto
+5 за Dessynka щото и двете си ги бива...![]()
![]()
+5 атакабг-щото е пич и ше бият цеца
+5 черинка- тя ше бие сички жълти с цици
+5 wanker- аз нея ше я бия с ...
-5 за сички малки лигли, които си мислят че са единствени![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
+5 за тузаро,защото ще ме бие със..![]()
![]()
+5 за атакабг,защото...защото готин и разбран..и мил![]()
+5 за RAWRRR,защото е красивааа,много красива.
+ 5 tqnko щот бая разбира
+ 5 за ThE KiNg Щот е голям пич![]()
а за мен никой не писа![]()