- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НОМИНАЦИИ!
+5 за OtherDimension заради гореспоменатата истина.![]()
+5 за Riot, защото обещах, че и днеска ще му дам зиленъ ръчичкъъъ![]()
+ 5 за Raybeez, защото е прав за днешния ден, доста при това.
+ 5 за Pliok0019, щото похейти с мен и тея дни се е уравновесила за кот си говорихме и мненията и във форума са супер напоследък
- 5 за InnchetO, щото само си цитира едно и също.
- 5 за Sensuality щото и тя и само си цъкат за някакви дружки абонирано и без да гледат във форума какво става въобще.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
к'во ви пречи че се цитирам ебаси ..Първоначално написано от InnchetO
като ми е същото мнението за к'во да пиша още един път СЪЩОТО ?!
![]()
+5 за помиара до моя ход:P
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Аз примерно съм за да се нулират точките и да започне смислено да се дават плюсченца и минусченца според мненията на ден, а не повтаряне на едно и също. Проблемът е, че не знам доколко ще се спазва и кой ще го следва това... :/
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
+5 за ScionOfStorm, защото пусна нова отпускаща тема!А и заради "Когато залезеш в снега"
+5 за Raybeez, харесва ми, че не лиже задници!!!!!!!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
+5 за scion и неговите велики стихотворения
и +5 за мен, щото ми е весело и се хиля с пълно гърло!
+5 за canis
+5 за raybeez, щото тъй.
а, и +5 за earthshaker, щото не ми се смее ; )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+5 за scionofstorm, заради темата, за която съм сигурен, че ЩЕ ЖИВЕЕ!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
+1 - 5 за мачока защото приема хероина анално!!!Първоначално написано от CanisDirus
е, сега е някво вървежно да се изразяваш странно... с претенции за оригиналност и артистичност.Първоначално написано от CanisDirus
- 5 за machoka, който премести темата с интелигентен флуд на Цициончо, ама не оправи осраната тема със снимките, където индивиди като woshata и dedencety, не се смутиха да демонстрират липса на всяква адекватна мисъл.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Подкрепям.Първоначално написано от Disrespect
+5 за raybeez
+5 за Lucho
+5 за BioX
+5 за DjBaloon
защото и тримата са пекани![]()
Суетата.Моят любим грях.
-5 dedencety
-5 woshata
щото тва не им е кофата и осраха темата със снимките
Леле, разкри ме.Първоначално написано от Pliok0019
Животът ми е ужасен без форума. *emo* Единствената ми цел е да получа само плюсчета.. за това живея, форумът е моят живот!
Хахах...
реално погледнато, аз никакви минуси не получих. А не е възможно да не дразня никого, като цяло, излиза, че всички ме обичат, което е крайно скучно. Писна ми да получавам все +5, като цяло темата затъпя. Който трябваше да се мазни, подмаза се вече.. целият вот взе да става 'по навик', а и взехме на едни и същи лица да даваме плюсове/минуси.![]()
-5 за Sensuality, нещо не ми дапада. :>
+ 5 за Swinkenhoffer, защото макар да знае тайната на всемогъщите скротуми ни веднъж не е оспамила и накърнила нечия скротумска чест във форумаИ защото пише рядко, ама в повечето случаи смислено
- 5 Sensuality, вчера обясних защо
- 3 за RiseGirl, защото май не се е оттърсила още от този синдром на снимките ^^
+5 за Swinkenhoffer, защото е перверзна![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
-5 за Raybeez,защото е вулгарен,размята к**ове и се изживява като звезда във форума.
-5 за всички,които му се връзват незусловно.
-5 за Lucho
-4 за ScionOfStorm
-4 за psychopath
+3 за CanisDirus. Радва тези дни.
+5 за Raybeez именно за това! И защото ми се вижда много умен, казвала съм го!Първоначално написано от LINKNOT
+1 за Lucho, щото няма да стане мод и да не му е толкова гадно.![]()
+1 за Lysit0 поради същата причина.![]()
+ 5 точки за gangstata-Добра приятелка и в реалния живот. Дава много добри съвети!
+ 5 точки за Still1ME1Still1HERE-Страхотен човек.
+ 5 точки за jghgh-Умно момиче, и тя ми помага много в някои ситуации.
+5 Hardcoresyndrome щото съм 1 от 10те хиляди![]()
+5 Raybeez щото кефи
we give it all.
+5 Raybeez - Мноооого ме кефи тоя човекНикога не сме си говорили пряко, ама направо с усмивка му чета мненията
![]()
![]()
![]()
+5 Bianca,щото е много лъчезарен,мил и усмихнат човек![]()
![]()
![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
+5 за Raybeez
+5 за hardball
+5 за Disrespect
+5 за HardcoreSyndrome
Направиха ми кефа днес.![]()
Първоначално написано от PiruBloodz
+5 за тях двамата заради четките! Батко ви вижда всичко!Първоначално написано от Pliok0019
![]()
-5 за Disrespect: pathetic![]()
-5 global, натъкнах се на умната му тема в Политиката - той или е малоумен, или се прави на такъв. При всички положения не ме кефи