- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НОМИНАЦИИ!
Нема как да го налагам, тъй факта си е факт от където и да го погледнеш.
-1 за preichetoyсещаш се
![]()
тузаро?Първоначално написано от cherinka
mindscan
не, щото е националисткаПървоначално написано от preichetoy
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
.........ц1рна си......Първоначално написано от preichetoy
хмм, ми хора, не че се опитвам да ви променя мнението или нещо такова, ма наистина ли намирате логика в това да мразите някого заради цвета на кожата му, или заради религията, която изповпдва?! наистина ли смятате, че това от къде е баща ми или майка ми, или в кой бог вярвам, или дали съм от софия или не ме прави различна от вас?! замислете се дали има смисъл в това. разбираемо е (донякъде) да мразите някого, заради това, че се опитва да завладее държавата ни, правейки своя партия, излъчвайки новини на своя език в България, наричайки го майчин.. но сякаш някак си се унасяте в ''национализма си''
mindscan
preichetoy ташак си правя, сл1нце![]()
нищо против нямам...да оставаше да имам против нещо... живял с1м известно време в Кейп Таун....та там са афроамериканци, ако мога така да се изразя. Даже има някои нег1рки много хубави и с1с страшни дупета![]()
^ Ти и да искаш не можеш да го промениш. Ако човек е с такива идеи и възгледи, няма смисъл да се опитваш да го убеждаваш в противното.
Същото е да обясняваш на християнин как няма Бог, достатъчно съм си блъскал главата и с двете.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
+5 килсуитчингейдж - просто е голям забавник
+3 за кръчмонавт-а - диалога с него е приятен, а когато спори независимо дали с мен или с друг потребител винаги е интересно
+2 за хит ту фит - напук на всички, които я набеждават, че е мъж
-3 за Атакабг - обича да се налага и да парадира с разни неща
+5 Педигри- хубаво момиче, хубав характер
+5 brain_stew ех с това момиче съм се смяла много "шекшиии..."много готин човек
+5 отново за verminaard защото е човек с който мога да говоря и ми допада страшно много
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
нали помниш колко сме спорили по тоя въпрос, нищо лично към тебе ама..Първоначално написано от preichetoy
ми, лично е... как казваш ''мразя я щото е негърка'' (не че съм, но в противното никога няма да те убедя) а пък ми викаш ''нищо лично''... умен си, по дяволите, просто се замислиПървоначално написано от tuzaro
mindscan
Тц тц , циганите и негрите вечно засегнати деа...
А защо трябва да харесва негри ?
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
абе не съм умен, ама тая вечер съм под въздействието на алкохол и не ми се мисли, утре ше ти отговоря.Първоначално написано от preichetoy
Никой не говори за харесване. Никой нищо не може да го накара да я харесва. Просто е глупаво да мразите НЕЯ, защото се е родила по - различна. Ако ми обясниш каква вина има за цвета си обещавам да я плюя във всяка тема, в която я докопам заедно с теб. И обидите ми основно ще са на расистка основа. Циганите са друга работа... те се раждат за да са крадливи и гнусни. В повечето случаи заслужават да ги мразят.Първоначално написано от gbemXVII
Че кой казва ,че я мразя.Първоначално написано от babity
Забеляз ,че тя обича да плюе и като я засегнаха леко...писна.
п.п. Негрите са по-расисти от белите !
п.п2 Трябва да спра с алкохола.
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
Аз не те карам да ме харесваш. Говорех на него, щото си имам причина да го правя. Ти не си запитан!Първоначално написано от gbemXVII
mindscan
Аз не съм негърка и в никакъв случай не съм расистка, обаче съм съгласна с тва. Истина е. А не съм се засегнала, тва много отдавна сме го почнали....Първоначално написано от gbemXVII
mindscan
Мила, нямах нищо против теб, етноса ти и т.н
Номинацията, която отправих към тебе беше наистина заради тузаро, но не и заради мнението му, което той има за теб.
Никога не са ми харесвали хора, които като им се каже директно Не ме кефиш и те, за да ти го върнат (явно така си мислят) казват И ти не ме кефиш, което може и да не е вярно но нали все пак трябва да сме на опъки.
Няква малка п**** гласувала за мене с минус не знам си колко два пъти.. ебати голяма работа, като й го върна да не би да стана по-красива, по-умна или нещо ПО, нито ще спечеля пари, слава, нито принципите ми ще се променат, нито идеала ми за партньор, нито насоката ми за образование, нито баща ми ще стане по некоравосърдечен.. да е жива и здрава.
Ти кво си мислиш? Че с не знам си колко минуса ще го засегнеш ли? Ами не, по-скоро той те засяга тебе.
Ти сама подхвана темата за етноси, религии и т.н, нали така?
Моето мнение (както каза една от минусарките) ще го наложа и тук щом се е отворил въпроса.
Няма значение какъв човек си, не ме боли колко добър, умен, внимателен, жизнерадостен, щастлив, възпитан, морално извисен си и все някакви такива синоними на хубавото и доброто, за мен на българите ако им се предостави възможност да се развиват самостоятелно мисля, че ще се справим. В момента никой не си мърда пръста за нищо, защото всички говорят и си мислят, че знаят колко на зле отивало всичко. Дрънки.
Не ми е особено приятно когато на някакво световно или европейско първенство БЪЛГАРИЯ бъде представлявана от албанец, турчин, ром, португалец, испанец, американец и т.н независимо колко талантлив е той. Нима от 8 милиона души някой може да ме обори, че няма да има човек, който да му стъпи на малкия пръст!?
Не ме ебе за ромите колко голям бил процента на раждаемост при тях, нито ме боли безпаричието им и за това как им се строяли някакви жълто-лилави-зелени къщички, в които си набутвали добитъка и за в рамките от един месец къщата става буквално на съборетина. Не ме ебе и колко крадлива нация са. ФАКТ е, че има цяла държава като Т*рция + това има още 2 континента с такива човекоподобни на тях, защо им е да живеят в малка държавица като България ?! Да си ходят на юг бе.. ем е по-топло, ем нема а ги вали снега през зимата и да им капе измежду найлоновите човали тип Покрив На Колиба. А за нормалните роми със семейство, бизнес, добро поведение и т.н.. еми и те да си ходят в Турция бе, там да си се развиват. Нас да си ни оставят на мира.. колкото повече различни етноси събираме тук, толкова и повече разногласия и премеждия ще има между всички живущи тук.
Изморих се да пиша.
И саааааааамо да не подхващаме темата християнство-мюсюлманство, щото на всички тука ше ви се ебе майката........
Аз НЕ уважавам никой, който не знае и грам от цялата история на България. Вярно е, че който живее и учи тук то в училще изучава именно нашата история, нашите принципи и идеали, които са се изписали из всички учебници по литература, но това не оправдава никого... На вън си един, а вкъщи - съвсем друг.
ааааа спирам, че боли.. (левия показалец)![]()
-5 за wanker щото я нарича "тъпа лесбийка" argh!!! : @Първоначално написано от *Wanker*
други не ми се мислят сега![]()
Блаа, Черинка, евала! Само да кажа в своя защита, че не го номинирах, за да му го върна, а имах друг довод. Нямаше да го номинирам, ако беше казал че ''-5 за прейчето, щото е грозна''. идеята ми беше, че това че съм черна, не му дава право да ме мрази... и е глупаво.
mindscan
Всички, които не разбирате неговата позиция, начин на мислене, дори и начин на живот, нагласа, принципи и т.н ще продължавате да говорите това.
Проблемът е, че малко хора могат да бъдат обективни.
И, подяволите, обичам ванилов сладолед. Шоколадовия не ми допада, за това и не го предпочитам, но нищо не ми пречи да го ям. Означава ли, че това, което правя е глупаво?
Ай са.. НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ОМРАЗА и НЕНАВИСТ ..
Тузаро съм сигурна, че не е способен да мрази.
Просто при такива хора такова чувство като омразата не може да открие почва..
Бахти, писна ми вече, какво ме карате да мисля..
Мен, с тва със сладоледа каза точно това, което се опитвах аз да кажа.
mindscan
Гласувам за
+5 За АТАКАБГ защото винаги е прав в спорни ситуации
+5 за Метоман88 защото дори и болен идва !!!!!!!!!!!!
+ 5 за черинка защо ме израдва нейния пост, мислех п за повърхностна, но всъщност не е лошо момичеотрицателни сутринта
---->
- 5 за _SL_ супер кафев ми е!!
-5 за куенч, не защото е кафев комунист, а защото не влиза вече!!
-5 за Сам'90 защото е хомУсексуален и хоумлесс![]()