- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дискусии около НОМИНАЦИИТЕ.
Който има + му се качва е-пеен-а ... който има - му спада..
The Spark
Когато си на вън и се държиш лигаво това прави ли те лигла?Първоначално написано от stefity
Когато не можеш да отговориш на някакви въпроси, които не са свързани с интересите ти това прави ли те тъпа?
Същото е когато имаш знания в една насока, но не на всякъде можеш да ги споделиш или дискутираш.
Когато решиш да се пошегуваш малко или да се направш на несериозна това прави ли те ограничена, малоумна, глупава и прочие!?
Тъпото е, че правиш изводи, които мислиш, че са верни.
За друг път споменавай "според мен", по-добре ще звучи и няма да изглеждаш толкова недобре (да не кажа зле)
Кой ще брои вота обаче? Да не стане така,че хората ще си гласуват и в един момент няма да има кой да отчете резултата. Защото един дава +5, друг дава -3,трети +1 и т.н.,и т.н. .. и това да го смяташ за още 1819864983 човека ехехехееее ..![]()
някой, който има излишно свободно време и би желал да се позанимава с това нещо.Първоначално написано от LINKNOT
Май трябва да пуснете една анкета относно този 'проблем'.
Пък и май май свастикчо ще поеме тази отговорност.![]()
Винаги съм си мислел, че ако снощи в 9 часа ходя на тоалетна, а тази вечер в 10, то би трябвало да са минали 24 часа, но виж ти може да смятам грешно...Първоначално написано от ATAKABG
Наистина не разбирам какъв ти е проблема?
Вулгарен си, половината ти постове оплюват хората, заплашваш момичета, смешник, колко искаш да ти дам? + 100? Не си познал!
И колко глупав трябва да си за да повярваш, че съм на 26?
Отговора "много" не е задоволителен...
не бе, не е смотан свастиката, що викате, че е смотан...типичен човек без личен живот. я си спомни кой заплашваше емо дол преди с бой. друг е въпроса, че тя пише много по форумите, ама на живо се сдухва от някви супер безобидни ебавки и си гълта граматиката. нищо лично към нея, ама аз очаквах да се отговаря поне.
![]()
с нетърпение чакам свастиката да почне да заплашва със снимките на онзи дебел клоун с трибойските медали, дето 9 от 10 човека ше го направят крив от тукати.![]()
Всъщност да стоят, така е по-забавно.
Е па защо темата му да създава конфликти във форума? К'во ше делите тоя път? Кой с повече точки + ли? Спокойно, драги протестиращи, убедена съм, че ще надминете всички в обратната посока (с минусите, нали се сещате...). Замисъла е хубав. Поне на мен ми допада. Ще си видите "рейтинга". Смятам, че това ше е особено полезно за тези, най - надъханите от вас, които се смятат за богопомазани и леят лайна навсякъде. Не мисля, че ще гласувам и то само по една единствена причина, че не мога да измисля 6 човека, за които да гласувам, че и причини, поради които гласувам точно така. Успех!
човека, който говори за интелигентност.Първоначално написано от SWASTICA
![]()
аз оценявам
ти оценяваш
той оценява
ние оценяваме
вие оценявате
те оценяват
[!]
Аз пак да попитам: кой освен теб се заяжда в тази тема?Първоначално написано от ATAKABG
Успех! Ама аз сериозно! Как смятате, че темата може да породи конфликти между потребителите?
Трай.Първоначално написано от ATAKABG
Да, разбрах най - накрая замисъла ти. Но в този случай не бива да виниш автора, единстената му вина е, че според думите ти тук се събират само тъпаци, които ги преболява сериозно когато някой им каже, че са в грешка, примерно... а той не се е съобразил с това
e,ako ne use6tate ve4e se izpokarahte nqkoi,predstavqm si kakvo 6te e utre po obqd v taq tema![]()
Надявам се да ме разбереш правилно. Наистина уважавам това, че ти в собствения си живот си някакъв фактор, пардон, в обществото (извинявам се за грешката), но това е просто един форум! Тук ти си един никнейм, толкова, колкото сме всички останали. И по твоята логика: това, че тя ходи на кафе с майка си значи ли автоматично, че няма личен живот? 'Щото и аз ходя на кафе с майка ми, даже всичките ми приятели я харесват, защото има какво да си каже с всеки. Да се считам ли и аз за лишена от личен живот? И защо точно твоята дума трябва да значи повече, отколкот на някой друг? Говорим за форума, навън всеки си знае мястото много добре. Става дума за една оценка на участието ти тук такъв, какъвто си се показал. Аз не виждам нищо лошо...Първоначално написано от ATAKABG
Глупости! Аз толкова да ви обичам, а вие така да кажете... Тц, тц, тц...![]()
И после свасто правел тъпотии...![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Какво значение за вас има дали някои ви е дал положителни или отрицателни точки....
Обещавам, следващия път ще ти дам.Първоначално написано от Кежуал 7Б
![]()
Аз живея за рейтинга, да знаеш!Първоначално написано от Кежуал 7Б
![]()
![]()
Един въпрос към всички:
Как мога да номинирам хората, които са от екипа на тийн форум, без да изглежда, че се подмазвам?
Номирай ги с отрицателн вот.Първоначално написано от SWASTICA
![]()