- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дискусии около НОМИНАЦИИТЕ.
Всъщност може би съм забравил да спомена "с положителен вот"Първоначално написано от Pliok0019
Казваш +5 име и не обесняваш защо го номинираш и така натат1ка...
А п1к и к'во ги слушаш смехарите... боли те пацака ха
Видя ли, гласувах за теб!Първоначално написано от Кежуал_7г
![]()
Всъщност можеше,ама ти ги напраска и 3мата в един пост с +5.И да не се подмазваш не можеш да ме убедиш в обратнотоПървоначално написано от SWASTICA
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Остайте го момчето да си прай квот си иска.
ЕЕ, ама насрахте се и вие.
Кво се палите от глупости.
Не се ли научихте да си живеете тихо, мирно, кротко и спокойно.
Кво само си създавате проблеми..
остай го бе, виж, че всички са се изприщили тука се чудят кой от кой по-интересна причина да даде, пък то става точно обратното.Първоначално написано от tqnkо
![]()
Едно "ни мъ радфа" щеше да е по-добре ми се струффа
Glasuvah v igrata, izglejda interesna.
Po kolko pyti imam pravo?
Perkele!
не веднъж на ден, ама веднъж на 24 часа.Първоначално написано от Кръчмонавт
Демек като вотнеш и трябва да минат минимално 24 часа, 0 минути и 1 секунда, за да вотнеш отново![]()
Някои следи ли дали номинациите на всеки потребител са на 24 часа веднъж?
ей, обрив досаден, ти направи темата - следи ти!Първоначално написано от SWASTICA
Аз имам достатъчно друга работа, а и ХОДЯ НА РАБОТА. Спя 4 часа в денонощието и не мога да отделя толкова време на интернет.Първоначално написано от OtherDimension
Има хора, които имат 4-5 пъти по свободно време от мен. Няма да е лошо те да следят за това.
: )
-1 за черинка...слага се на всеки(почти всеки)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Свашо, честно казано толкова голямо значение ли има дали са на 24 часа или всеки ден?
Идеята е ако си гласувал днес, да е само веднъж и да не се повтаря, чак до часове..не виждам особена разлика, която да е основна и толкова важна.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
усещам че си имаме училище за кежуали![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не, не, не... Разбира се, че не става въпрос за точни часове... Просто да не вземе някой да се завтаря и потретва...Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
как е черната нинджаПървоначално написано от Кежуал_7г
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Е, да ми дадеш точки, защото съм направил темата е...
Не е коректно![]()
Важното е че аз се мазня на екипа на форума![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
на мен ми е интересно, защо help_me, или както се пише, смята, че се мазня на модераторите и, че доноснича![]()
![]()
Хах... малчо! :P Не съм те забравила, ами просто реших да не участвам повече след първите си номинации и заради това.Първоначално написано от A_B_C
Пък така или иначе нали знаеш мнението ми за теб!
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Абе селската пр1чка от София ли е ? у Дървото ли учи ?
Не е ли по-лесно да гласуваме всеки ден, а не след 24 часа? По дати...Примерно гласуваш на 5ти октомври, а на 6ти отново имаш право, назависимо, че е 00.30 часа, примерно.
Еми да, той Свасто това казва! Под "на 24 часа" се няма в предвид да броиш часове, минути и секунди, а да не гласуваш на ден по 18 пъти. Ако на теб ти е по - лесно на дати - гласувай така.Първоначално написано от Pliok0019
![]()