- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дискусии около НОМИНАЦИИТЕ.
Е, от твойто по-изтъркано лафче нямаПървоначално написано от pipilona
![]()
Madness is genius.
Леееелееее! Май само на въщност си се променил...Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Първоначално написано от babity
![]()
стотинките са полезни!
заеби и мнението не можеш да си изкажеш вече![]()
I am what I am !!!
Естествено, нали трябва да се кефиш на рейта си и да лежиш на една кълка цял живот.Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
![]()
Сега се върнете на основната тема кой кого и защо номинира.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Основната тема тук е масовия оффтопик... не им разваляй кефа...
Аз съм за, ехехе.Първоначално написано от ScionOfStorm
Абе, кво стана с рд на форума, бе?
нема ли да копонясваме?
черинке, май се разпадна работата, пък и интересът беше най-леко казано "занижен" :д
А всъщност за какво се брои оф тук, след като цялата тема всъщност си е офтопик такава/ ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^ И тя не знае.
Имам предложение. Черинка каза,че няма да зачита номинации,които не са пуснати между минималния интервал от 24 часа. Според мен е по-добре вотът да се дава в зависимост от датата.
Примерно за ден 03.04. гласуваш в 16:00 часа,а за 04.04. в 00:30 ч.
ScionOfStorm,благодаря за оценката ти.
Аз не писах ли, че ще стане така?Първоначално написано от LINKNOT
Или явно само съм си го мислила.![]()
Ама добре - разбрахме са.
Живи и здрави.![]()
Еее, то така ще ми отидат повече номинации, бре :о И на доста хора също :/
Дайте някаква анкетка да праснем, да видим кой какво предпочита.
'нотке, нп ;]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Главния проблем е, че аз съм заставал между крачетата и, и това което се вижда не е пишле. Но по главния проблем е дали ти си заставал между краката на майка си? Защото наистина ме съмнява, че...Първоначално написано от tuzaro
SWASTICA, попринцип говориш умни работи ама от време на време изръсиш някоя тъпотийка![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Липсата на моз1к те прави много ограничено копеле и ти избива комплексите веднага. Защо засягаш темата с майките ? Само да можеше да се погледнеш отстрани колко си жал1к и т1п....Първоначално написано от SWASTICA
...заминавай да чешкаш на селската пр1чка разп1натия гарван и си трай и т'ва е
Абе, мани, егати ташака си прави в скайп..Първоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
Всъщност нито едно от нещата не е било ташак, но ти си достатъчно голяма за да решаваш кой да оставяш и кой да премахваш от листата си с абонати.Първоначално написано от Hit 2 fit.
Хубаво беше, че комуникирахме.
Благодаря за блока, нямаше нужда, можеше да кажеш, че не искаш да ти пиша![]()
Жива и здрава да си.
: )
( :
лош си бате, усещам как искаш да ме биеш през момитораПървоначално написано от SWASTICA
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ооо да, семейство Адамс се разделя.... Ти направо в момента си и между краката....Първоначално написано от SWASTICA
Липсва ти на теб мозък, като разбереш кЪде се намира Ъ, тогава пак се обади, защото така си достатЪчно смешен без дори да пишеш.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Засягам какво ми харесва и както ми харесва, ако не ти оттървя ела ми прави фелацио, като не искаш - трай, че ми е писнало от сбъркани пумяри като теб.
Мамин педерастчо... не си приказвай защото ти си поредната кифла к1'ето ми се пра'й тука на кроасан... и к'во като дойда бе... нали даже няма да се появиш, бе боклук мазен...Първоначално написано от SWASTICA
Аман от терикати като тебе ... палячо долен... я бягай се скрии няк1де по добре и си трай... и к1в по дяволите си ти, че да ми казваш аз с 1 ли да пиша или с Ъ... ш'е си пиша как си искам бе, бифтек. Ти само мо'е да ми напра'иш един минет и да зам1лчиш...
gPa3HuTeJl, уважавай родния си език бе. Циганска работа![]()
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
манаха снимките деба![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.