- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дискусии около НОМИНАЦИИТЕ.
Преди обръщение - запетайка.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Защо да не се появя, да не си Дявола, деба?
Днес да не си ял нещо смешно ? Забавен сиПървоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
О, не! Целта ми беше да развеселя неграмотната ти личност! Сега мисля, че няма смисъл да живея!
Jebem te u usta, jebem te u oko
Еее колко ми е гадно ти казвам... направо.... tz-tz-tz-tz
А трябва. Неграмотна си като каляците от Филиповци дето не знаят и лепило как да си поискат в книжарницата![]()
Като за начало : момче с1м !Първоначално написано от FernandoTorres`fan
....признавам те... забавен си като вицовете на Къци Въпцаров !
Хм, аз пък защо съм решил, че си момиче.
Интересно, хубаво е, че съм те развеселил, но е било неумишлено, не съм се опитвал![]()
Еееей, тва тука е по - забавно от женски бой! Само не разбирам Свасто някакъв жест ли прави или просто си търси кавга с някой?![]()
оооооооо Луиджи, ма к1де ходи, бе !? Притесних се за тебе. Неска сядам на рс-то и си викам дали оня долен пропадняк е в форума да си полафим малко... сядам... тебе те нема ник1в... ник'во настроение нямах цел ден, братче. Най - после дойде. Ка'й са к'во пра'йш ? Как си ? Пацата расте ли ?Първоначално написано от gbemXVII
Няма да се разс1рдя ако не ми отговориш все пак днес беше доста топло пилешкия ти моз1к може да е прегрял и да не си адекватен, но ти влизам в положението.
Пацата ми е пораснала отдавна и си върши работата докато ти ми се точиш по форума ; ) Оригинален си...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
тцтцтц това сл1нце си оказва влияние. Виж чак на очите ти влияе... знам от лекари, че при награване до определенна степен на моз1ка очите ти почват да играя ролята на лупа... явно този синдром е и при теб... тцтцтц...Първоначално написано от gbemXVII
Дайте да му помогнем на момчето ?
Как най-меко да ти кажа, че опита ти за оригиналност е много зле ?
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
gPa3HuTeJl, защо правиш жалки опити да затапиш някого с празни приказки, после говориш за Къци ?![]()
ш'от си немам друга работа у 12 часа, а п1к ми се спи и си т1рся начини да не заспя...
Не, че нещо ама не си никак оригинален, сериозно. Жалкото е, че не уважаваш своя майчин език
хаха не се стремя да с1м оригинален. К'во дай сега пред клавиатурата да седя и да мисля к'во да кажа - казвам това, което ми идва на ак1ла и хич не ме боли кой к'во мисли. Так1в с1м си и в реалния живот, а колкото до това с 1-цата. Обеснил с1м преди за какво иде реч, така че никой не може да ми забрани да пиша с 1 или с 0 или с к'ватои да било цифра... аз майчиния език си го знам, но навика си е навик. Ти к'во мислиш ли, че примерно ако тр1гна да пиша няк1де нещо ш'е пиша с 1 ? хаха просто ми е навик. Т'ва е положението. И не с1м искал всички да харесват начина ми на писане и прочие. Винаги има такива, к1дето не споделят вкусовете ми... за това сме хора... да сме различни..
Абе, ей, шестнадесет-годишния.. ако ти дам един примерен тест на граматиката в българския език до 8ми клас.. повярвай.. няма да искаш да видиш резултатите.
А къци е велик.
Който не го харесва, явно не разбира вицовете му.
Даскалката ми по БЕЛ каза, че съм грамотенПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
Пред мен няма да си.
Пийс никога няма да има, освен.... знаеш освен какво![]()
не си бъркай с левия показалец вече в путет* викай менеПървоначално написано от cherinka
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ми идва ми нещо.. ама никога няма да знам какво имаш предвид, ако просто не го каже направо
mindscan
Ае фена на Фернандо Торес е прав леката, 1 е леко дразнеща и бъркаща в очите, ама все пак пишещия си решава как да бъде възприеман.
Дразнител, аз не съм я чувал историята за единицата, сакаме история :р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."