- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дискусии около НОМИНАЦИИТЕ.
Първоначално написано от OtherDimension
Абе не е точно така, заащото темата е затова и аз мога да гласувам срещу когото искам с минус. Докато ти с какво право и въз основа на какво ме наричаш тъпа, пикла и там к'вото още измислиш? Хайде вече спираме, 'щото ми писна.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
лоша какаПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Моите са -5 само хит 2 фит ме номинира един път...Първоначално написано от cherinka
ааа дайте са да го измислиме модераторите ли, администраторите ли да измислят няква екскурзийка за двамата мъж и жена с най-висок положителен вот.Първоначално написано от Arisches_Kind
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нема да откажа до Италия нещо, примерно.![]()
![]()
![]()
Е искаш да пратиш хит 2 фит и АТАКАБГ на едно място ли?Първоначално написано от cherinka
![]()
^^ xaxaxaxaxa predstavqm si lele....![]()
кой е казал, че хит ту фит е от нежния пол с най-висок положителен вот.Първоначално написано от Arisches_Kind
аз визирах себе си.![]()
Ти ли си с най-високия отрицателен вот?Първоначално написано от cherinka
Мамо му йебем...не съм прочел правилно...Първоначално написано от Sofia Regular Cunt
![]()
![]()
![]()
Няма такава елка...![]()
Хъхъ .. интересна ситуацийка ще се получи..Първоначално написано от Arisches_Kind
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може да ни честитите победата с АТАКАБГ.
Ха-ха-ха!
А тези с най-висок отрицателен вот може ли да ходят до Германия, примерно ?![]()
mindscan
Честито на победителите, сега обаче трябва да чесрпите за победата![]()
Евала за работата, Черинке![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не ви ли е срам? Да не съм на първо място по отрицателен вот?! А, а, а, а?!?![]()
![]()
![]()
Ами ако съберем от всеки потребител по някой лев може да стане до екзотичното ни черноморие![]()
Всъщност беше грешка при натискането на клавишите ..Първоначално написано от ScionOfStorm
Единият от преводите на "sorrowful" е "жалък".. не,мерси.
![]()
Трябваше да кажеш защо ми даваш плюс.![]()
Помните ли е тая тема.![]()
Две години, леле о-о
Некрофили, спрете се.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!