.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Обичта

Обичта

Според вас има ли значение това как обичаш в зависимост на колко години си и може ли любовта да е силна в по-малка възраст и да продалжи в по-голяма възраст?
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Супер фен Аватара на lyfche
    ами попринцип детската обич ... не е като голямата ... те там правят др неща е зависи на колко години си ... а пък разбира се,че може да продължи

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    важното е да обичаш сексуално и тфа е,ида уважаваш често човека до теб
    велиик е нашият войник..

Цитирай Първоначално написано от lyfche*
    ами попринцип детската обич ... не е като голямата ... те там правят др неща е зависи на колко години си ... а пък разбира се,че може да продължи

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    важното е да обичаш сексуално и тфа е,ида уважаваш често човека до теб
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на mynichka
    е незнам ...не съм обичала в по малката възраст
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не е важно на колко години си,като обичаш истински времето няма значение...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Принципно аз подкрепям тезата, че за любовта граници няма, поради простата причина, че съм я подлагала на какви ли не изпитания, а все още обичам и съм обичана
    НО Когато си по малък светът около теб се променя с пълна сила, а ти до скоро си бил дете и не можеш да разбереш любовта напълно. Аз лично диференцирам влюбването от любовта. Всички теми в раздел Любов, където някой се вайка по друг и по 2ри и по трети... това са просто влюбвания, за които след 4-5 години изобщо няма да си спомнят. Не е възможно да обичаш някого, когато го познаваш от един месец, просто си увлечен по него (т.е. - влюбен си).
    Любовта е нещо изключително силно и непреодолимо, нещо, което наистина само докоснатите от Бога хора изпитват през живота си. Любовта не продължава месец, или два... Защото ако тя е истинска продължава вечно
    Лошото е че тийновете си мислят, че това което важи за любовта, важи и за влюбването и тогава драмата става голяма...

П.С. Е, някои щастливци срещат любовта като деца това не й пречи да е истинска любов :Ь

любовта(обичта) е прекалено непредсказуема и понякога е твърде твърде силна дума

За кфо говорим че не разбрах? Тфа "обич" Ядем ли го?Пием ли го?

Re: Обичта

Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    Според вас има ли значение това как обичаш в зависимост на колко години си и може ли любовта да е силна в по-малка възраст и да продалжи в по-голяма възраст?

Аз съм на 14 и ходех с "моето момиче" 2 години .. Така че мнението ми е че има любов и в по ранните възрасти .. и Продължава и по натам

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Re: Обичта

Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    Има, по-младите обикновено не разбират любовта.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Ми да има и мога да се обоснова:
    1.личен опит:в продължение на две години изпитвам нещо много силно и то определено е истинско.
    2.Попринцип:в древността хората са живяли сравнително кратко не са имали кой знае колко време,за да пораснат преди да създадат семейство (даже някои прелена в съвременна африкa живеят по 30 години максимум жените),а пък и лирическите герои на шекспир,ромео и жулиета,са били на 15 ако не се лъжа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си