.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: "връзване"

Град
    In the Afterlife....

"връзване"

какво бихте обяснили на някого, когото сте зарязали да ви чака... защото нямате естествено желание да се срещате с него, но имате среща по необясними причини? какви извинения бихте намерили..

Не знам кви дивотии си вършил/а,ама щом някой не ти е симпатичен,недей да се гавриш с него

Кажи,че се е появило нещо спешно...ходил/а си до поликлиниката...на баба ти й е било лошо...или на теб...
    愛 子供

Warning:
    This user is unable to hate

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Тва е мн тъпо поне трябваше да и/му кажеш,че простои не ти се излиза а не ,а не да я/го зарежеш е бах тъпото...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на asasfdf
    случвало ми се е да ми го правят по този начин оправданията обикновено са свързани с родители,познати със счупени крайници и учене..а аз като съм отменял срещи (но в най-лошия случай половин-един час преди самата среща) съм се оправдавал отново с учене,с тежък ден,друг изкочил ангажимент, който не мога да пропусна, настинка..
    ама е много тъпо..

само един път ми се слу4и нещо подобно нямах никво желание да излизам ... и после кво стана там разбрахме са с един човек и .......
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Ако си момиче, може да кажеш, че ти е дошло и че много те боли стомаха.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

хах същата тенекия бях вързала.. бях на бар и едно момченце искаше да се видим и каза че ше ме чака зад бар-а след 10мин и отиде и аз след 15мин му писах че немога да ида .. не помня ква тъпотия бях измислила ама знам че след няколко часа тръгнахме ии така до преди 2 часа .. скъсахме точно на 2-я месец не се бях сетила за тва одавна

Ако не ти пука за човека, направо му кажи, че те е мързяло и толко

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    тц тц тц ... не се прави така .. ! !! много е гадно ...

ПС: аз го направих по елегантно ... излязох на среща с момиче от и-нет .. иии въобще не ми хареса ... и просто отидах да си купя цигари .. и не се върнах
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    тц тц тц ... не се прави така .. ! !! много е гадно ...

ПС: аз го направих по елегантно ... излязох на среща с момиче от и-нет .. иии въобще не ми хареса ... и просто отидах да си купя цигари .. и не се върнах
    Тва е още по-гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си