- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По колко пъти...
По колко пъти правите секс с партньора си на седмица..
Питам не само от любопитство, ами и защото ние с моя приятел правим секс средно по 2 пъти на ден и не знам дали е нормално.. Някакси май много идва.. дали след време ще прем да изпитваме удоволствие?
Споко и ние сме като вас. Около 2 пъти на ден, понякога и повече.А сме вече много време заедно и не ни писва. Но просто желанието ни един към друг е толкова силно че така се случва - да го правим често. Важно е да разнообразявате и да не изпадате в рутина.![]()
xax 2 pati i mislete 4e ne e normalno. az sam si malko lyda to i moqt e taka. na den go pravime..kolko 5-6 pati nqkade. ama sme si dale4ko edin ot dryg taka 4e...![]()
Ми в началото много(почти всеки ден)но после по рядко.Към 3 4 пъти на седмица.
Ами с последния ми приятел правехме секс винаги щом имахме възможност. И не си омръзнахме.. поне в това отношение. Кофтито идва когато свикнеш на всекидневни удоволствия, а те изведнъж секнат![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
ми зависи ..почти всеки ден ..а и по няколко пъти на ден![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не омръзва заради факта, че го правиш всеки ден ами омръзва ако е еднообразно!
Ние вече колко години не сме си омръзнали и определено скоро няма да е. Всеки път има страхотна тръпка. Но ние сме абсолютно освободени един с друг и нямаме прегради, затова не си и писваме.
Докато предишните ми приятели още на втория месец ми доскучаваше...
Много зависи. Принципно всеки ден си доставяме удоволствие по един или друг на4инПонякога по няколко пъти, понякога се слу4ва да пропуснем, ако сме скапани след работа... Но аз си искам редовен секс и се старая да си го полу4авам
![]()
![]()
Робинята на Quench
Както каза Хоти, омръзва, защото е еднообразно. Винаги има какво ново да се вкара. Примерно сега покрай ангажиментите и на двамата, нямаме толкова много време, но освободят ли ни се няколко дни (дори да са 2-3), поне 1 път на ден, секса не ни мърда.
А имаше един период от 10 дни, когато нямахме НИКАКВИ ангажименти, и го правехме поне 3 пъти дневно. Така че, няма страшно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз пък не мисля, че сексът може да ти омръзне...
ъъъм лятото беше 2 3 пъти в седмицата...сега през учебно време ... 1 на седица добре ще да е .. =)
ммм и аз бях свикнал така... и сега откачам като не мога поради някаква си причина, но се радвам до някъде като знам, че и тя е така даже по-зле![]()
Колкото ви е на душа :Ь Няма мярка за това... :Ь
Браво на вас! Моят приятел е доста далеч от мен, за да го правим често, така че през седмица горе-долу го правим![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
6tom ste ot 1 mesec zaedno mnogko vi e po 2 puti na den
ina4e nqma lo6o de,ama baq ste se razkurtili :P :P
Около 3 пъти в седмицата,но по няколко пъти на вечер![]()
Все си измисляме някакви неща и за това не ни омръзва,а сме заедно от дооста време![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ako ot skoro pravite sex e normalno da go pravite chesto.Bi trqbvalo sled vreme broqt da namalee,no tova veche si e do otdelnata lichnost i do libidoto i.
Аз пък имам възможност само събота и неделя и затова с милото я даваме по 4-5 пъти на ден през тези два дни. Иначе в колата не си е работа, теснотия и неудобство.
Иначе към авторката - ако търсиш разнообразие - пробвайте нови пози, а не секс играчки. Първо с позите, после с изчанчените игри. Изненади със секси бельо, изненади ако пропуска понякога да влиза под душа без теб, новите пози както споменах, секс на различни места. Всичко зависи от теб и приятеля ти.