.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

По колко пъти...

По колко пъти правите секс с партньора си на седмица..
    Питам не само от любопитство, ами и защото ние с моя приятел правим секс средно по 2 пъти на ден и не знам дали е нормално.. Някакси май много идва.. дали след време ще прем да изпитваме удоволствие?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

hottie
    Guest
    Споко и ние сме като вас. Около 2 пъти на ден, понякога и повече.А сме вече много време заедно и не ни писва. Но просто желанието ни един към друг е толкова силно че така се случва - да го правим често. Важно е да разнообразявате и да не изпадате в рутина.

Ами ние сме по- малко от месец заедно и за сега ни е хубаво.. даже много.. и мисля, че дори все още не сме си опознали любимите неща, но ме е страх след време да не си омръзнем.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

xax 2 pati i mislete 4e ne e normalno. az sam si malko lyda to i moqt e taka. na den go pravime..kolko 5-6 pati nqkade. ama sme si dale4ko edin ot dryg taka 4e...

Ми в началото много(почти всеки ден)но после по рядко.Към 3 4 пъти на седмица.

Ами с последния ми приятел правехме секс винаги щом имахме възможност. И не си омръзнахме.. поне в това отношение. Кофтито идва когато свикнеш на всекидневни удоволствия, а те изведнъж секнат
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на mynichka
    ми зависи ..почти всеки ден ..а и по няколко пъти на ден
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от remember_me
    xax 2 pati i mislete 4e ne e normalno. az sam si malko lyda to i moqt e taka. na den go pravime..kolko 5-6 pati nqkade. ama sme si dale4ko edin ot dryg taka 4e...
    Ами не.. аз не казавам толкова, че не е нормално, колкото ми е интересно дали омръзва, защото аз мисля, че всяко едно нещо омръзва и секса не е изключение.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

hottie
    Guest
    Не омръзва заради факта, че го правиш всеки ден ами омръзва ако е еднообразно!
    Ние вече колко години не сме си омръзнали и определено скоро няма да е. Всеки път има страхотна тръпка. Но ние сме абсолютно освободени един с друг и нямаме прегради, затова не си и писваме.
    Докато предишните ми приятели още на втория месец ми доскучаваше...

Мега фен
    Град
    SF
    Много зависи. Принципно всеки ден си доставяме удоволствие по един или друг на4ин Понякога по няколко пъти, понякога се слу4ва да пропуснем, ако сме скапани след работа... Но аз си искам редовен секс и се старая да си го полу4авам

Робинята на Quench

Както каза Хоти, омръзва, защото е еднообразно. Винаги има какво ново да се вкара. Примерно сега покрай ангажиментите и на двамата, нямаме толкова много време, но освободят ли ни се няколко дни (дори да са 2-3), поне 1 път на ден, секса не ни мърда.
    А имаше един период от 10 дни, когато нямахме НИКАКВИ ангажименти, и го правехме поне 3 пъти дневно. Така че, няма страшно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Фен
    Град
    Petrich
    Аз пък не мисля, че сексът може да ти омръзне...

И аз мисля, че няма да омръзне.. засега ще си правим, пък ако започне да омръзва ще добавим някои неща.. от секс магазин например или нещо такова.. все нещо ще измислим.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

ъъъм лятото беше 2 3 пъти в седмицата...сега през учебно време ... 1 на седица добре ще да е .. =)

ммм и аз бях свикнал така... и сега откачам като не мога поради някаква си причина, но се радвам до някъде като знам, че и тя е така даже по-зле

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Колкото ви е на душа :Ь Няма мярка за това... :Ь

Браво на вас! Моят приятел е доста далеч от мен, за да го правим често, така че през седмица горе-долу го правим
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    само аз ли не прая секс
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    6tom ste ot 1 mesec zaedno mnogko vi e po 2 puti na den
    ina4e nqma lo6o de,ama baq ste se razkurtili :P :P

Около 3 пъти в седмицата,но по няколко пъти на вечер

Все си измисляме някакви неща и за това не ни омръзва,а сме заедно от дооста време
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Rousse
    Ako ot skoro pravite sex e normalno da go pravite chesto.Bi trqbvalo sled vreme broqt da namalee,no tova veche si e do otdelnata lichnost i do libidoto i.

Не знам... малко по малко може би ще намалее, ще видим.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз пък имам възможност само събота и неделя и затова с милото я даваме по 4-5 пъти на ден през тези два дни. Иначе в колата не си е работа, теснотия и неудобство.
    Иначе към авторката - ако търсиш разнообразие - пробвайте нови пози, а не секс играчки. Първо с позите, после с изчанчените игри. Изненади със секси бельо, изненади ако пропуска понякога да влиза под душа без теб, новите пози както споменах, секс на различни места. Всичко зависи от теб и приятеля ти.

Е, аз не съм казала, че ни е омръзнало..никак даже.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ами и ние така по 3-4 пъти даже на ден и все не ни омръзва! Само дето мене по1ва да ме боли и по малко да се овлажнявам и затова идва момент в който трябва да посрпем и тва става мн трудно! Ние също сме от мн време заедно и каточели все повече почваме да се желаем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си