- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамежлив сам и незнам как да и кажа...
Ами какво да кажа ... мНОГО сам срамежлив ;( :@ как да кажа на едно момиче че е харесвам ... като махнем алкохола ...
незнам как да започна просто. даите савети как да започна и какво да кажа при вас как е било и така![]()
Пиеш 600/700мл. водка (ама има зн. и колко моеш да пиеш.)отиваш при нея и оставяш другото ти "АЗ" да се справя вместо теб!
баче много си прав тука ама тва е че искам да е без алкохолПървоначално написано от batniki
![]()
Ми първо се научи да се изразяваш, после мисли за другите неща.. пфф![]()
Най-голямата грешка е да кажеш на някого че го харесваш/обичаш.
Както в темата на едно друго моме, те съветвам да си траеш - не казвай.
Защо всички толкова искат да си признават чувствата, деа.. от тва обикновено нищо не излиза.. или поне всичко което се случва около мен показва че най-леймърското възможно нещо е да кажеш на някого чувствата си.. даму се обясниш.. пфф...
ако все пак искаш това момиче много да разбере за чувствата ти, знай от мен: Действия > Думи
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не й казвай ... покажи й го :P
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Ми не бързай толкова да й се обесняваш в любов. Първо изчакай и виж дали тя има някакви намерения към теб, защото ако няма после ще се получи кофти за тебе![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
да на същото мнение съм ти не знаеш как ще реагира тя ако и го кажеш направоПървоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Отиваш при нея,
сваляш гащите и казваш:
"Любов моя,искаш ли
да станем гаджета?"
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от Bai Toq
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Поне да беше написал дали се познавате и ако да-в какви отношения сте.
отиваш и и се издрафваш в скута, 100% ти е в кърпа вързана... големия мъжага горе дет пие 1 литър водка от раз да си завре кривото шише в ректума... аман!Първоначално написано от batniki
Кажи познавате ли се,в какви отношения сте,така ще можем да преценим по-добре как да ти помогнем.Най-добре ще е да отидеш при нея и да й кажеш-едва ли ще стане по-лошо.
е вече не ма кефиш.... АХАХА отколкото е 1 дума.. по-добре грамотен отколкото пияница
kak moje da si tolkova hybava,prosto nqmam dymi da opi6a,kolko mn te har./drygo--kat q vidi6 i namigni i i se ysmihni,tva e edin dobur na4in da zapo4nete vsi4ko,yspeh![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бам!Най-смисления отговор в цялата темаПървоначално написано от DeCuTo0
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
разкажи повече де и ще ти дадем адекватни съвети
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?