.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    да бе по скоро аз излизам на терасата и мама пуши по кутия две на ден, но тва е нищо защото е мн готина майка

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Само майка ми пуши, но винаги навън... обаче то е, за да не я видят баба и дядо... Просто е уникално, да си на 40+ и все още да се криеш от майка си и баща си като пушиш.

Град
    Sofiя
    Майка ми пуши но не живее с мене,а баща ми пуши една кутия за 2 седмици... По 1-2 най-много 3 цигари ай и аз кат съм пушачка и не ми пречи.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Тате пуши, а мама.. мама пуши много, супер много, буквално цигара след цигара. Като я попитам.. дали има намерения да ги спира, тя 'амии, аз, от другата година ги спирам, ае на бас!'
    Хъх.
    Но в нас не се пуши. Нито в кухнята, нито в хола, нито в която и да е стая. Така е, откакто се помня. Имаме четири тераси. На който му се пуши, отива навън, пали си и пуши. Аз не пуша, не понасям дима, следователно те се съобразяват с мен.
    Просто поговори с нея, обясни й, че димът не ти понася, и тя трябва да пуши на терасата.

Град
    between the stars ,,
    вкъщи се пуши само в хола, но прозореца винаги е отворен и не се усеща и не се и разнася и бързо се проветрява и не ми прави впечатление
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

мама и тате не пушат

Говори сериозно с тях и им обясни, че като пушат в стаята те превръщат в пасивен пушач, вредят на здравето ти и тн.
    Иначе аз мразя цигарен и дим, но поне нашите на пушат и нямам такъв проблем

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Тате пуши, а мама.. мама пуши много, супер много, буквално цигара след цигара. Като я попитам.. дали има намерения да ги спира, тя 'амии, аз, от другата година ги спирам, ае на бас!'
    Хъх.
    Но в нас не се пуши. Нито в кухнята, нито в хола, нито в която и да е стая. Така е, откакто се помня. Имаме четири тераси. На който му се пуши, отива навън, пали си и пуши. Аз не пуша, не понасям дима, следователно те се съобразяват с мен.
    Просто поговори с нея, обясни й, че димът не ти понася, и тя трябва да пуши на терасата.
    taka bi trqbvalo da postupvat otgovornite roditeli!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Само баща ми пуши ама не винаги се съобразява... Но пък мен не ме дразни толкова много дима, смисъл търпя го
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

И при нас само майка ми пуши Но нямам този проблем,защото се съобразява с мен и баща ми и пуши само на терасата

Град
    Плевеен
    Цитирай Първоначално написано от denuutu
    Мама и тате не пушат
    Искам и аааааааз !

Град
    Враца
    Оффф... И двамата пушат... В хола... но нямам право на глас, тъй като ако им кажа нещо, ми викат да си хода в стаята, като не ми изнася Наскоро четох какви последствия носи самия дим... ужас, писна ми от шибаните им цигари! Моо да спестяват по 5лв на ден... и в края на месеца да купят нещо хубаво и голямо на единствената си и прекрасна дъщеричка
    еlsy

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Аз започнах да крия цигарите на мама и сега си имам цяла колекция.Аз крия старите,тя си взима нови,после като се заплесне някъде ги прибирам и новите.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Майка ми и тя пуши ама не ми прави впечатление щото и аз пуша
    И аз съм така
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Хъх.
    И мама пуши доста, и аз също не понасям дима... Е, тя мама си пуши вътре де, ама...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Мама пуши много рядко апък тате той пуши но избягва да пуши вътре .. излиза вън или на терасата

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Samo ba6ta mi pu6i ponqkoga na terasata ponqkoga v kuhnqta no ne se draznq tai kato i az pu6a

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си