.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: .

как ше е връзка ве човек нали са се разделили тя не го обича тои не я обича само се пъчат

ако го обичаш е друго нещо , наи добре му кажи щотот така да се седиш не е раота имам френд кои обича сумати момичета а неще да им казва колко си голяма колко е голям тои

Ако това положение те удовлетворява..... иначе според мен ако мислиш, че нямате шансове пак дас е съберете, би трябвало да прекратиш и приятелския секс, така само се нараняваш

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Ако това положение те удовлетворява..... иначе според мен ако мислиш, че нямате шансове пак дас е съберете, би трябвало да прекратиш и приятелския секс, така само се нараняваш
    На същото мнение съм.

Toва са жени без достойнство и без самочувствие. Готови на всичко за капчица любов. Жалка история.
    Една връзка приключва и толкова. Няма никакъв смисъл да се тормозиш и унижаваш.. хем да го имаш, хем да не е твой.
    Да правиш нещо, от което има смисъл... а ти 'продаваш' тялото си за малко уважение и то в леглото. Тъпа работа. Понякога се чудя до къде може да стигне нечие самоунижение.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това за мен не е връзка.И не мисля,че има смисъл от такива отношения.Когато една връзка приключи или пък изчезне тръпката,нищо не може да я върне,пък било то и секса.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Mnogo tajna
    Ami ako tq go obi4a?
    Чрез "само секс" само ще се унижи,а от това няма смисъл.

Авторката явно е получила достатъчно отговори по темата си, затова я заключвам.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си