- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо бяга...?
Здравейте !
Историята ми е следната .... днес ме запознаха с едно момче , което харесвам (предполагам , 4е и той го знае) ...преди да се запознаем "официално" той едва ли не "бягаше от мен" ....
.... Въпроса ми е следния .... защо "бяга от мен" ?
Мерси предварително !
Нарушена т.1
moderated by oth_fenka
Темата не е за тук , не мислиш ли![]()
Първоначално написано от tqnkо
Извинявай не се сетих ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бе запознахме се на живо... бяхме в едно даскало.........и си няма приятелка ... Убедена съм !![]()
Чи ко , ше програмирате ли нещо или как ???
![]()
![]()
Че не е за тук..не е ! Направих го по погрешка !![]()
Айде сега сериозно !
![]()
А ти опитвала ли си да се свържеш с него, че викаш "бягал от теб"?
Иначе може да го е срам, може да те харесва прекалено много, може да не е имал гадже до сега и да се срамува (отново). В най-лошия случай не те е харесал и е решил по гадния начин да ти го намекне![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Ем ние през цялата година само се гледахме през междучасията ! какво ще да ре4е т`ва .... даже на завършването бяхме на дискотека и моите приятелки ми казаха 4е не е свалил поглед от мен през цялото време ! К`во значи това?![]()
Много смешно...говорих за момчето , но както и да е!
Значи е с нов фирмуеър - в него са поправени бъговете и вече бягаме от жените.
Съжелявам..не го направих нарочно !Първоначално написано от MajeStic
![]()
Той филма е як ама няма хубави субтитри за негоПървоначално написано от tqnkо
![]()
не не не определено трябва да го преинсталираш![]()
Така нека игнорираме факта, че разделът е напълно грешен, това си го знаеш...Има един радикален метод...скоро го измислиха може да пробваш...попитай като не ти е ясно...не...не някой анонимен идиот по някой форум....питай го човека защо прави така....да не сме му в главата, че да знаем? Може да има някаква болест в главата и просто да си бяга....Първоначално написано от MiSs_Na_BiSs
The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.
Не просто трябва да изтрие аваста и да сложи касперски,че Троянския конник и(с чертичка от горе не Й!Първоначално написано от Bastor
) мн бяга из файловете!
Каква ти преинсталация, направо нов windows или още по - добре нов компТака проблема винаги се решава... Като стария има проблеми, търси нов
успех (:
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)