.

Виж резултатите на анкетата: какво бихте направили ....

Гласували
100. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • бихте му простили-в крайна сметка дори не си спомня мн добре станалото

22 22,00%
  • бихте му вдигнали голям скандал,но след мн разправии ще му простите

67 67,00%
  • бихте се разделили с него-независимо от обстоятелствата,за вас това си е изневяра

11 11,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

какво бихте направили ако...

вашто гадже отиде на купон без вас и после от приятели разбираш 4е там той е пил доста и се е свалял с някаква мацка(може и да е пове4е от 1 де ).но каквото и да става си е само за оная ве4ер де,а вашия 4овек смътно си спомня кво е правил.
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Paradise
    Ще се разкрещя, много ще му се разсърдя и ще му простя след време...

Ами за начало ще съм много ядосана,но след определено време ще му простя
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Сиг ще говоря с него,скандали няма да правя

Ще му вдигна див италиански скандал. Като знае, че не държи на алкохол, от какъв зор пие?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Така,
    Като за начало АЛКОХОЛА НЕ Е ИЗВИНЕНИЕ!
    Запомнете го добре, ще ви е от полза.
    Второ, това момче заслужава известно време да не ти види физиономията и добре да си помисли дали друг път ще повтори това, което е направил.
    Трето, няма нужда да му вдигаш скандали, да се ядосваш, да се нервираш и т.н, защото помни, че здравето ти е много по-важно, да не кажа най-важното от някво копеле, което се е забавлявало в твое отсъствие.
    Четвърто - погледни второ.
    И така...

А ако посмее да ти кажа "ама.. аз.. такова.. аз.. миличко.. бях пиян.." тогава ако не го направиш за две стотинки, язък дето я имаш тая путка и тоя акъл.

И като допълнение: Разбираемо е да си бил в несвяст и да си бил почти мъртъв, за да си позволиш да кажеш еди си какво в твоя защита.
    Всеки човек - пиян, надрусан, напушен, с две думи - в космоса, винаги знае какво прави. Просто това, че някой си е позволил да се позабавлява малко и си е казал на акъла "Бе, аз ся съм пиян, имам извинение" заслужава д аму се одрежат ташаците !

Град
    Лондон
    Napalno saglasnaa s cherinka!!! Piqnstvoto ne e izvinenie vaob6te! Pak i kato znae 4e nemoje da pie da ne e pil !
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Така,
    Като за начало АЛКОХОЛА НЕ Е ИЗВИНЕНИЕ!
    Запомнете го добре, ще ви е от полза.
    Второ, това момче заслужава известно време да не ти види физиономията и добре да си помисли дали друг път ще повтори това, което е направил.
    Трето, няма нужда да му вдигаш скандали, да се ядосваш, да се нервираш и т.н, защото помни, че здравето ти е много по-важно, да не кажа най-важното от някво копеле, което се е забавлявало в твое отсъствие.
    Четвърто - погледни второ.
    И така...

А ако посмее да ти кажа "ама.. аз.. такова.. аз.. миличко.. бях пиян.." тогава ако не го направиш за две стотинки, язък дето я имаш тая путка и тоя акъл.

И като допълнение: Разбираемо е да си бил в несвяст и да си бил почти мъртъв, за да си позволиш да кажеш еди си какво в твоя защита.
    Всеки човек - пиян, надрусан, напушен, с две думи - в космоса, винаги знае какво прави. Просто това, че някой си е позволил да се позабавлява малко и си е казал на акъла "Бе, аз ся съм пиян, имам извинение" заслужава д аму се одрежат ташаците !
    leleeeee cherinka otnovo si absolutno prava!

бе определено няма да му се рзмини лесно, дори да е бил под влиянието на алкохол. Може и да му простя , но първо ще го измъча малко. Може да е отишъл на купон без мен , но все пак трябва да се съобразява.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Важното е че не е преспал с нея а просто са се сваляли...Но наистина извинението с алкохола е изтъркан номер...Ще му се разсърда малко но бързо ще му простя защото това е била проста една обикновена свалка и нищо друго

Предполагам, че ще му дигна скандал, но после ще му простя.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Зависи от доста неща... ако наистина го обичам 100% ще му простя... Такава съм.. немога да се сърдя за дълго.. Но преди да му простя ще се скараме и то доста шум ще се вдигне....
    Но ако е някой, за който не ми дреме особенно на минутата няма и да се замислям, ще го одрежа... и повече няма да помня кой е бил той... :P

Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Зависи от доста неща... ако наистина го обичам 100% ще му простя... Такава съм.. немога да се сърдя за дълго.. Но преди да му простя ще се скараме и то доста шум ще се вдигне....
    Но ако е някой, за който не ми дреме особенно на минутата няма и да се замислям, ще го одрежа... и повече няма да помня кой е бил той... :P
    дам... на същото мнение съм и аз точно така бих постъпила
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Защо по дяволите нито 1 от вас не е готова да даде на авера си толкова лично пространство , че да може да флиртува с някоя друга дори и в ТРЕЗВО състояние ... Егоисти
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Защо по дяволите нито 1 от вас не е готова да даде на авера си толкова лично пространство , че да може да флиртува с някоя друга дори и в ТРЕЗВО състояние ... Егоисти
    Ем "авера ми".... щом толкова много иска да флиртува... да флиртува .. никой не го е спрял... Само, че-без мене...

Град
    sofiq
    аммм ще съм хипер яко ядосана ще се разделим и ако той се поправи и найстина му пука за мен МОЖЕ БИ ще се съберем отново...
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Ем "авера ми".... щом толкова много иска да флиртува... да флиртува .. никой не го е спрял... Само, че-без мене...
    ... Усещам , че ако го направи после ще има мън-мън ама се1
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Същото каквото и той

Когато изчезна, когато метеорът бе паднал отвъд хоризонта, всичко потъна в мрак.
    Не можех да видя звездите повече.
    И вече нямаше смисъл за каквото и да е било..

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ще се разкрещя, много ще му се разсърдя и ще му простя след време...
    +1
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    Сиг ще говоря с него,скандали няма да правя
    +111 караницата за мен не е правилно решение, мисля че алкохолът не е извинение и може би няма да му простя! Зависи до колко обича, човека и до колко той ми е показал преди тоази случка, че държи на мен

бихте му вдигнали голям скандал,но след мн разправии ще му простите

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    В никъв случай,няма му простя па квото ще да стаа!!Не стига,че е отишъл без мен ами накраяяя се е свалял с всяко момиче там..!? Такава съм поне кат си пил немаш ли разум ...да е внимавал кво е прайл!Тва доказва колко ме е ''0бичал''
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Бих я утрепал с точилката.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен
    Град
    България
    Аз бих й простил ,но само един път!Направили го втори път ,пътя sexy!

^Amar te Duele^ това убита мравка във война ли е на профила ти?Прилича ми на такава!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от bRutal'zaek ^_____^
    В никъв случай,няма му простя па квото ще да стаа!!Не стига,че е отишъл без мен ами накраяяя се е свалял с всяко момиче там..!? Такава съм поне кат си пил немаш ли разум ...да е внимавал кво е прайл!Тва доказва колко ме е ''0бичал''
    Може да е било недорузомение!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си