.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: въпрос

въпрос

Здравейте!Искам да ви попитам 2 въпроса,защото не съм сигурна и те първа ми предстои.
    Значи:
    1.Обезцветителя и Супрата едно и също нещо ли са?Има ли значение колко супра или обезцветител ще сложа в/у косата си,за да стана бяло руса и колко време ще стоя..ако трябва 4 (аса ще стоя но много искам да съм бяло руса или светло руса.Не мога да отида на фризьор щото трябва да отида във града..в смисъл живея във село ама имаме магазини в които се продава супра обезветител,бои за коси..може ли подробно да ми отговорите моля ви
    2.Вярно ли е,че косата като е прекалено изтощена,обезцветителя не може да хване точно и не става светла?И Има ли значение колко пакета супра ще сложим в/у косата за да стане много светло русо направо бяло,или един пакет е достатъчен..но как да го разпределя върху косата ми ..струва ми се малко

Oy eM Gi mila, po dobre ne prawi ni6to na selo

Още нищо не съм тръгнала да правя,просто искам да ми се отговорят на въпросите,иначе аз сама мога да си реша дали нещо ще правя

ok ama posle 6e e skysno... dano nqkoi se nameri da ti otgowori, ako az znaex ne6ty po waprosa nqma6e da ti go kaja 6toto prosto bqlo-rysa kosa e... mn trydno postijimo ama aide dano da stane

Град
    Hidden Village of Konoha
    Ами щом си решила сама... Супрата по принцип е обезцветител, така че по тая логика май са едно и също. Колко време ще стоиш зависи от това какъв цвят ти е косата в момента, ако ти е тъмна, или пък има някаква боя върху нея, ще трябва доста време, предполагам около 40 минути, може и малко повече. Няма нужда много-много да я хлепаш, косата поема едно определено количество и останалото е ненужно, просто гледай да е намазана цялата и да не е суха. Освен това след обезцветяването ще трябва и да се намажеш с боя в този нюанс на русото, който искаш. Ама първо помисли дали наистина искаш да се изрусиш толкова много, ужасно ще си изгориш косата, ама твоя си работа.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

А синия прах едно и също нещо ли е със обезцветителя,супрата и перхидрола?В смисъл ако искам син прах ще ми дадат обезцветител така ли?или ако искам супра ще ми дадат обезцветител блондор или денис?Плс отговорете,че съм много зле със тия неща и не искм да се излагам като отида да си купя каквото трябва

Град
    Hidden Village of Konoha
    Син прах = супра=блондор=обезцветител . Имам предвид, ефекта им е съвсем еднакъв. Перхидрола вече е съвсем различно нещо и се купува от аптека и едва ли ще ти свърши много работа.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    6to pak da ne pravi ni6to na selo dali na selo ili v grada vse taq
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си