Здравейте!Искам да ви попитам 2 въпроса,защото не съм сигурна и те първа ми предстои.
Значи:
1.Обезцветителя и Супрата едно и също нещо ли са?Има ли значение колко супра или обезцветител ще сложа в/у косата си,за да стана бяло руса и колко време ще стоя..ако трябва 4 (аса ще стоя но много искам да съм бяло русаили светло руса.Не мога да отида на фризьор щото трябва да отида във града..в смисъл живея във село ама имаме магазини в които се продава супра обезветител,бои за коси..може ли подробно да ми отговорите моля ви
2.Вярно ли е,че косата като е прекалено изтощена,обезцветителя не може да хване точно и не става светла?И Има ли значение колко пакета супра ще сложим в/у косата за да стане много светло русо направо бяло,или един пакет е достатъчен..но как да го разпределя върху косата ми ..струва ми се малко![]()
Oy eM Gimila, po dobre ne prawi ni6to na selo
Още нищо не съм тръгнала да правя,просто искам да ми се отговорят на въпросите,иначе аз сама мога да си реша дали нещо ще правя![]()
ok ama posle 6e e skysno...
dano nqkoi se nameri da ti otgowori, ako az znaex ne6ty po waprosa nqma6e da ti go kaja 6toto prosto bqlo-rysa kosa e... mn trydno postijimo ama aide dano da stane
![]()
Ами щом си решила сама... Супрата по принцип е обезцветител, така че по тая логика май са едно и също. Колко време ще стоиш зависи от това какъв цвят ти е косата в момента, ако ти е тъмна, или пък има някаква боя върху нея, ще трябва доста време, предполагам около 40 минути, може и малко повече. Няма нужда много-много да я хлепаш, косата поема едно определено количество и останалото е ненужно, просто гледай да е намазана цялата и да не е суха. Освен това след обезцветяването ще трябва и да се намажеш с боя в този нюанс на русото, който искаш. Ама първо помисли дали наистина искаш да се изрусиш толкова много, ужасно ще си изгориш косата, ама твоя си работа.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
А синия прах едно и също нещо ли е със обезцветителя,супрата и перхидрола?В смисъл ако искам син прах ще ми дадат обезцветител така ли?или ако искам супра ще ми дадат обезцветител блондор или денис?Плс отговорете,че съм много зле със тия неща и не искм да се излагам като отида да си купя каквото трябва![]()
Син прах = супра=блондор=обезцветител . Имам предвид, ефекта им е съвсем еднакъв. Перхидрола вече е съвсем различно нещо и се купува от аптека и едва ли ще ти свърши много работа.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
6to pak da ne pravi ni6to na selo dali na selo ili v grada vse taq
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.