.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Срещнах най-прекрасното момиче , но незнам какво да правя

Здравейте! Това лято беше направо незабравимо за мен . Срещнах се с едно прекрасно момиче . Един ден имахме важен мач и тя дойде на стадйона да гледа един неин братовчед ,който ми е мн добър приятел. През целия мач тя не спря да вика за нас , а след гола ,който вкарах тя доиде и ме прегърна . След края на мача с отбора решихме да излезем да пием по бира за победата . Аз реших да я покане да доиде с мен. Oбадих и се и тя прие. През цялата вечер двамата с нея гледахме да сме сами , но не се отдаваше възможност . Ноща след мача аз неможех да мисля за нищо друго освен за нея . На сутринта и се обадих да я питам дали иска да дойде да гледа тренировката ни , но тя каза че си трагва за София и , ако успее щяла да дойде . Така след известно време я намерих в скайп. Тя много се зарадва като разбра кой съм . В течение на разговора разбрах ,че си има приятел. За мен това беше най-страшното нещо което съм чувал от нея . Стана ми много неприятно , че съм я изпуснал и сега незнам какво да правя . Немогада мисля за друго освен за нея , всякаш за мен не съществуват други момичета , а е само тя . Моля дайте ми съвет какво да правя PLS. [/b]

Град
    Страната на Чудесата
    Не ти остава нищо друго, освен да ги изчакаш да скъсат, а през това време се дръж приятелски с момичето и в същото време може да я разпитваш за връзката й.
    Fighting for nothing is what you're born for.

Цитирай Първоначално написано от hild_
    Не ти остава нищо друго, освен да ги изчакаш да скъсат, а през това време се дръж приятелски с момичето и в същото време може да я разпитваш за връзката й.
    suglasna sum do nqkude s tova mnenie.samo ne sum suglasna s tova 4e trqbva da q razpitva6 za vruzkata.ne q razpitvai.ako tq ti kaje ne6to i ti poiska suvet-ok ,no i v takuv slu4ai ne trqbva da i kazva6 4e trqbva da go skusa,za6toto taka samo 6te q otblusne6.budi i priqtel i nai-vajnoto e kogato ima nujda da pogovori s nqkoi ti da q izslu6va6.ako naistina misli6 samo za neq i q haresva6 tolkova 6te izturpi6 malko dokato skusa s priqtelq si(a tova 6te stane rano ili kusno,nqma da se jenqt).malko turpenie
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ква като има приятел? остави я тя да избере кого обича повече...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    некъде из Сливница...
    съгласен съм с това само това с разпитването като чели не е много добра идея..
    В никакъв случай не се опитвай по някакъв начин да ги разделиш!!!
    Това може само да обърка нещата,просто се дръж като приятел и чакай,мисля че това е най-добрият вариянт

аз постъпих по същия начин когато приятелката ми си имаше гадже
    просто чаках и чаках... и като скъсаха атакувах

С риск да се поФторя...Земаш 10 човека ( айде земаш отбора си направо ), отивате при гаджето и, поздравяваш му сичките роднини от мене, и теи минаваш частта с "Чакай да скъсат" по бързата процедура... BTW, има и малък шанс да се върнеш пребит, ама е много малък шанса...Тц трябваше да го напиша просто тфа последното...Chocolate`kiss made me >.<

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Ми к`во да ти кажа браточка...ако предпочита да е с него то избора си е неин и тя го е направила.Ако вече наистина си вманиачен по нея мога едно да ти кажа - не и се натрапвай и не показвай по никакъв начин че искаш да ги разделиш и да си с нея.Поне докато са заедно.Така само ще влошиш нещата.Склонен съм да се съглася с гореспоменатото мнение че търпение му е майката.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Все пак връзката си е нейна, нищо не можеш да направиш. Дори да и признаеш чувствата си, не можеш да си сигурен, че ще прецака сегашните си отношения заради нещо ново и несигурно. Пробвай да и кажеш какво изпитваш, ама, ако не си готов да понесеш отхвърляне... си трай.
    Тцтц, какви агресори:

С риск да се поФторя...Земаш 10 човека ( айде земаш отбора си направо ), отивате при гаджето и, поздравяваш му сичките роднини от мене, и теи минаваш частта с "Чакай да скъсат" по бързата процедура
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Не виждам кво се филмираш, ако не сте от един град няма как да имате връзка само от разстояние. Ако пък може да се виждате - първо й привлечи вниманието, а после й кажи какво чувстваш.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    След като толкова я обичаш,не и пречи на връзката.Остави всичко на съдбата и ще видиш как нещата ще се подредят.Успех..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Да,но е по-добре да не я разпитваш за връзката им,защото може да се подразни

Какво да направиш ... ами бъди и най добрия фр .. и продължавай да се надяваш ... че и ти ще получиш своя шанс с нея .... а времето ше покаже какво ше се случи ... а до тогава от теб се изисква наистина голямо търпение ... Айде успех дано се развият нещата в твоя полза
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Цитирай Първоначално написано от Valkyrie
    Не виждам кво се филмираш, ако не сте от един град няма как да имате връзка само от разстояние. Ако пък може да се виждате - първо й привлечи вниманието, а после й кажи какво чувстваш.
    Аз също съм от София , но живеем в различни квартали. Мерси за помоща

Цитирай Първоначално написано от cesekar4eto92
    Цитирай Първоначално написано от Valkyrie
    Аз също съм от София , но живеем в различни квартали. Мерси за помоща
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си