Здравейте! Това лято беше направо незабравимо за мен . Срещнах се с едно прекрасно момиче . Един ден имахме важен мач и тя дойде на стадйона да гледа един неин братовчед ,който ми е мн добър приятел. През целия мач тя не спря да вика за нас , а след гола ,който вкарах тя доиде и ме прегърна . След края на мача с отбора решихме да излезем да пием по бира за победата . Аз реших да я покане да доиде с мен. Oбадих и се и тя прие. През цялата вечер двамата с нея гледахме да сме сами , но не се отдаваше възможност . Ноща след мача аз неможех да мисля за нищо друго освен за нея . На сутринта и се обадих да я питам дали иска да дойде да гледа тренировката ни , но тя каза че си трагва за София и , ако успее щяла да дойде . Така след известно време я намерих в скайп. Тя много се зарадва като разбра кой съм . В течение на разговора разбрах ,че си има приятел. За мен това беше най-страшното нещо което съм чувал от нея . Стана ми много неприятно , че съм я изпуснал и сега незнам какво да правя . Немогада мисля за друго освен за нея , всякаш за мен не съществуват други момичета , а е само тя . Моля дайте ми съвет какво да правя PLS. [/b]