.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Един и същ сън ... побърква ме!

От известно време сънувам постоянно един и същи човек - един познат, приятел силно казано. Сънищата си приличат - сънувам, че с него сме заедно като двойка, той все ме прегръща, а аз съм на седмото небе. Като се будя сутрин се чуствам супер готино и щастливо. Мноо е странно, защото никога с този човек не сме имали нищо... Какво според вас значи това?! Или пък не значи нищо? Много ми се иска да разбера....

Според мене този сън ти подсказва ,че трябва най-накрая да стане нещо между вас поне за мен

Aми направи нещо по въпроса,да станете повече от познати

Re: Един и същ сън ... побърква ме!

Цитирай Първоначално написано от cherry_baby
    От известно време сънувам постоянно един и същи човек - един познат, приятел силно казано. Сънищата си приличат - сънувам, че с него сме заедно като двойка, той все ме прегръща, а аз съм на седмото небе. Като се будя сутрин се чуствам супер готино и щастливо. Мноо е странно, защото никога с този човек не сме имали нищо... Какво според вас значи това?! Или пък не значи нищо? Много ми се иска да разбера....
    Трябва да го избягваш !!!! Danger Zone !!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spored mene go har.,az,kat si har nqkoi go sunyvam ,probvai da izlezete nqkoi put,moje da se poly4i n6,yspeh
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Съгласна съм с мнението на soul1199 , щом го сънуваш значи го харесваш .... казвам го от личен опит !

Имах същия "проблем". Прочетох в няколко съновника, че щом го сънуваш, значи цениш този човек, и не искаш да го загубиш. От там си води извода, че дори и още да не си го осъзнала, някъде дълбоко искаш да стане нещо между вас. Изчакай малко да видиш как ще се развият нещата и ако имаш възможност действаи. Успех !!!
    Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Не го прави.По принцип имам проблеми със съня и мога да споделя от 1-ва ръка.Само ще си развалите отношенията с човека.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    може би имаш някакви симпатий към него но не ти правят впечетление заради това а може и той да има нещо за теб
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София

Или пък не значи нищо?
    \/

Пий валерианче.Иди на врачка.Пий силно кафе преди лягане,за да не сънуваш.

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Пий силно кафе преди лягане,за да не сънуваш.
    Аз ако пия кафе няма да се стигне до заспиване, камо ли до сънуване Незнам, странно е все пак. Някаи ми казват че е знак, нещо като предизвестие, че имам бъдеще с този човек или нещо от сорта, др казват да не обръщам внимание. Според мен просто подсъзнателно си мисля за него, незнайно защо Е, ако сънищата са ми пророчески няма да е зле (може би де ) Нз, ама ме кефят тия сънища каквото и да значат

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Влюбена си в него, но все още не можеш да го осъзнаеш...
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Щом го сънуваш,значи мисли за теб.Щом мисли за теб всяка вечер прави си извода.
    Правя това, което на мен ми се иска!
    И не ми пука, че някой ми писка!
    Правя това, което на мен ми допада!
    И не ми пука,че някой пропада!

Град
    Сахара
    аз лично сънувам това,което съзнателно и подсъзнателно искам... Но според мен сънят е забраненото нещо..Аз сънувах най-добарта си приятелка...Сънувах че стигаме много далече,споделих й и в реалността наистина стигнахме далеч,след което я изгубих завинаги... Сега просто си сънувам не се стремя да следвам къвто и да е сън...Не лъжа..Следвам но много плахо...
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

По-гадное да сънуваш човек с който се скъсали в продължение на... вече не знам колко вечери но се събуждам адски смутена.. аз и преди да скъсам с него си го сънувах ама...

много зле работата...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Може би подсъзнателно искаш да има нещо помежду ви и затова
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

моя съвет е да се приближиш до човека, но Бавно , за да не си прецакате отношенията наистина, карай го полека, пък ако и той случайно сънува подобен сън, пращай покани за сватбата

нз по мойте сънища излиза че тр дасе оженя за хладилника (би било прекрасно нали ?)

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от BaCkoHTe
    Според мене този сън ти подсказва ,че трябва най-накрая да стане нещо между вас поне за мен
    И аз съм на това мнение..Има доста отговори на въпросите ни,които се появяват в съня ни.... Звучи налудначиво,но е така...

най добрия ми приятел има...имаше ;д същия проблем и в момента ходи с моми4ето и са мн щастливи

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

Голям фен
    Това все едно аз съм го писала Случва ми се същото напоследък...мисля че може да значи само едно нещо
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Мега фен Аватара на mynichka
    може би щом си щастлива в съня си с него , пробвай дали и на живо ще е така
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

ахахахаха тва явно е много често явление със съняя и аз съм така ама то толкова много отг видях че да се зачудиш на кое да вярваш ся вече наистина много се обърках ... аа иначе като се замисля явно наистина го харесваш човека .... за да сънуваш някой толкова често може би значи че и държиш много на него или както каза някой че неискаш да го изгубиш
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си