- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един и същ сън ... побърква ме!
От известно време сънувам постоянно един и същи човек - един познат, приятел силно казано. Сънищата си приличат - сънувам, че с него сме заедно като двойка, той все ме прегръща, а аз съм на седмото небе. Като се будя сутрин се чуствам супер готино и щастливо.Мноо е странно, защото никога с този човек не сме имали нищо... Какво според вас значи това?! Или пък не значи нищо? Много ми се иска да разбера....
![]()
Според мене този сън ти подсказва ,че трябва най-накрая да стане нещо между вас поне за мен![]()
може би е знак,че трябва да деистваш
![]()
Aми направи нещо по въпроса,да станете повече от познати![]()
Трябва да го избягваш !!!! Danger Zone !!Първоначално написано от cherry_baby
spored mene go har.,az,kat si har nqkoi go sunyvam,probvai da izlezete nqkoi put,moje da se poly4i n6,yspeh
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Съгласна съм с мнението на soul1199 , щом го сънуваш значи го харесваш .... казвам го от личен опит !![]()
![]()
Имах същия "проблем". Прочетох в няколко съновника, че щом го сънуваш, значи цениш този човек, и не искаш да го загубиш. От там си води извода, че дори и още да не си го осъзнала, някъде дълбоко искаш да стане нещо между вас. Изчакай малко да видиш как ще се развият нещата и ако имаш възможност действаи.Успех !!!
![]()
![]()
Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !
Не го прави.По принцип имам проблеми със съня и мога да споделя от 1-ва ръка.Само ще си развалите отношенията с човека.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
може би имаш някакви симпатий към него но не ти правят впечетление заради това а може и той да има нещо за теб![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
\Първоначално написано от cherry_baby
/
Пий валерианче.Иди на врачка.Пий силно кафе преди лягане,за да не сънуваш.
Аз ако пия кафе няма да се стигне до заспиване, камо ли до сънуванеПървоначално написано от The_iMMortal_f
Незнам, странно е все пак. Някаи ми казват че е знак, нещо като предизвестие, че имам бъдеще с този човек или нещо от сорта, др казват да не обръщам внимание. Според мен просто подсъзнателно си мисля за него, незнайно защо
![]()
Е, ако сънищата са ми пророчески няма да е зле (може би де
) Нз, ама ме кефят тия сънища
каквото и да значат
Влюбена си в него, но все още не можеш да го осъзнаеш...
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Щом го сънуваш,значи мисли за теб.Щом мисли за теб всяка вечер прави си извода.![]()
Правя това, което на мен ми се иска!
И не ми пука, че някой ми писка!
Правя това, което на мен ми допада!
И не ми пука,че някой пропада!
аз лично сънувам това,което съзнателно и подсъзнателно искам... Но според мен сънят е забраненото нещо..Аз сънувах най-добарта си приятелка...Сънувах че стигаме много далече,споделих й и в реалността наистина стигнахме далеч,след което я изгубих завинаги... Сега просто си сънувам не се стремя да следвам къвто и да е сън...Не лъжа..Следвам но много плахо...
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
По-гадное да сънуваш човек с който се скъсали в продължение на... вече не знам колко вечерино се събуждам адски смутена.. аз и преди да скъсам с него си го сънувах ама...
много зле работата...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Може би подсъзнателно искаш да има нещо помежду ви и затова![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
моя съвет е да се приближиш до човека, но Бавно , за да не си прецакате отношенията наистина, карай го полека, пък ако и той случайно сънува подобен сън, пращай покани за сватбата![]()
нз по мойте сънища излиза че тр дасе оженя за хладилника (би било прекрасно нали ?)
![]()
И аз съм на това мнение..Има доста отговори на въпросите ни,които се появяват в съня ни....Първоначално написано от BaCkoHTe
Звучи налудначиво,но е така...
Първоначално написано от cherry_baby
най добрия ми приятел има...имаше ;д същия проблем и в момента ходи с моми4ето и са мн щастливи![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
Това все едно аз съм го писалаСлучва ми се същото напоследък...мисля че може да значи само едно нещо
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
може би щом си щастлива в съня си с него , пробвай дали и на живо ще е така![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ахахахаха тва явно е много често явление със съняя
и аз съм така
ама то толкова много отг видях
че да се зачудиш на кое да вярваш
![]()
![]()
ся вече наистина много се обърках ...
![]()
![]()
аа иначе като се замисля явно наистина го харесваш човека .... за да сънуваш някой толкова често може би значи че и държиш много на него или както каза някой че неискаш да го изгубиш
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]