От къде в София мога да купя. Каква е прблизителната сума. Чувала съм за от 30 до 300лв, но нямам 18 и продажбата на алкохол не винаги е успешна. Трябва ми за подарък.
Ауу и на мен много ми се иска да пробвам, направо си умирам за тая забулена в "мистерии" напиткаМайка ми работеше в ХИТ и миналата коледа ми е казвала, че е имало, би трябвало и сега
![]()
Ае чувал съм истории и за продаване из аптеките, честно казано. Пък там ако има, едва ли ще ти искат 18ка, всички знаем как стои въпросът със закона за пълнолетие и траллал.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Kъм 50лева е във всеки специализиран магазин (демек само за алкохол) :P
В скай сити има... на 3-тия етаж
И аз като всеки бях голям мераклия да го пробвам
колко ли яко било
Е мега гадно и тъпо е хич не си заслужава
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Аз го искам за подарък.Първоначално написано от DjBaloon
Ако можете да ми предложите и някакъв по-шукаритетен алкохол, за 30-40лв.
Испански ликьор със зелена ябълка!![]()
Мисля, че името му беше Grandpomier, но не съм сигурна, ей сега ще погледна.![]()
Edit: Granpomier e.![]()
Коантро, самбука, калвадос...
За подарък е якПървоначално написано от Pliok0019
Но като цяло подарък алкохол не е добра идея,защото ще се изпие още на Рождения ден или на празника какъвто и да е![]()
Malibu coconut rum, това е доста добро, редовно го пия. Уточнявам кокосов, защото има и от други плодове.
Не мога да измисля друг подарък за момчето, което харесвам. На 21 е.Първоначално написано от DjBaloon
Ще избера някои от посочените от вас алкохоли, който го има в Билла.![]()
Кое ти е дало повод да мислиш, че алкохола е най-добрия подарък за него?Първоначално написано от Pliok0019
парфюми,дрехи бол![]()
Просто не мога да измисля нищо друго.Парфюм е банано и за около 50лв не мога да намеря хубав, а дрехите - трудно ще улуча размера, а и пак парите не достигат...
Благодаря на всички!
В "Стоежа" ,Студентски град, има хубав абсент
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
пич, аз взех та пих абсент на един рожден ден и ми се еба майката ............. такова животно НЕМА
хубав подарк си избрала.. ама кажи му да внимава с количеството и като пие да гаси с нещо друго, щото аз направих грубата грешка да отпия направо от бутилката доста стабилно ... и после 3 дена не можах да мръдна ......................... еба ми се века и на стомаха и на мозъка ....ЗАБАВНО КВО ДРУГО ДА КАЖА !! :![]()
Жалко, че в България няма истински Абсент, имам предвид със истинските му съставки...
Аз имах един даскал ми разправяше за Холандия че е пил истински, иначе има в Плазма в Пловдив, ама мен по ме радва да гледам как го правят
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
а какво точно трее да се случиПървоначално написано от Whisskas
![]()
и при мене не е имало зелени леприкони![]()
иначе, да, афтършока си е оферта, взимай черен и за мене той е най-хубав
we give it all.
но не меси афтера с други алкохоли, ако ще пиете афтершок- само това :Д шото аз пих и мента после и на др ден драйфнята беше сладка и зеленаПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
абсента вече не е това което сте чували .. вече е просто алкохол ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Кое ти е дало повод да мислиш, че алкохола е най-добрия подарък за него?[/quote]
Може да пият сами на някое по-романтично място ...![]()