.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

тема за момичетата,които са били предадени

момичета споделете как са се държали вашите бивши приятели преди да ви изневерят.....или по какво сте познали че ви изневеряват...какво ви е накарало да мислите,че ви изневеряват?

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    да ти кажа ли аз какво правя ?

не и се обаждам , държа се лошо и чукам друга , не е ли живота прекрасен
    Щеше да е яко,ако момичетата,който сме предадени,следвахме твоя пример

Град
    40 Miles from the Sun
    Мале колко злоба ще се излее в тая тема..

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Мале колко злоба ще се излее в тая тема..
    Е нали е за нас момичетата,глей са само кво става

Град
    Варна
    Изведнъж спряха милите обръщения,срещите намаляха..накрая разбрах и го заебах

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Plush`thing..

ама са друг ли те ръчка или се чешеш сама ? та си толкова (куул) ?????????
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Амиии...Всъщност както си лежахме,той отиде до кенефа и аз му набарах смс-ите от най-добрата му приятелка..И то кфи смс-и О, Господи : "Слънчице,обчикам си те!" и други лигави тексттчета от песнички на ФСБ, Глен Медейрос и др..И великия скандал..И НЯМАШЕ НИКАКВИ ПРИЗНАЦИ!!!!!! Един и същ беше винаги! Така че няма гаранция..нито някакво писано правило как се държи..

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Амиии...Всъщност както си лежахме,той отиде до кенефа и аз му набарах смс-ите от най-добрата му приятелка..И то кфи смс-и О, Господи : "Слънчице,обчикам си те!" и други лигави тексттчета от песнички на ФСБ, Глен Медейрос и др..И великия скандал..И НЯМАШЕ НИКАКВИ ПРИЗНАЦИ!!!!!! Един и същ беше винаги! Така че няма гаранция..нито някакво писано правило как се държи..
    Е.. и аз съм казвала на най-добия ми приятел че го обичам. И е вярно. Тва не означава обаче, че се чукаме?!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Ех не ме е срам нали KillSwitchEngage.. Как можах ?
    Jus7__Me надявам се приятелката на твоя приятел да няма моя характер, защото ако го има..те виждам с оскубана коса..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Plush`thing..

Подобибие на моята развръзка с предишния
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Ех не ме е срам нали KillSwitchEngage.. Как можах ?
    Jus7__Me надявам се приятелката на твоя приятел да няма моя характер, защото ако го има..те виждам с оскубана коса..
    ..... Ти кво си мислиш, че ревността може да убие 11 годишно приятелство ли? Хахахах. От мен да знаеш - гаджетата си заминават, приятелите остават за цял живот. Ако имаш щастието да намериш истински такива. Тва че ти имаш някви проблеми с ревността не означава, че другите около теб нямат право да си показват чувствата сеш се?

Град
    Непостоянно
    ххахаха...напрао ги хванах..срещнах го слууучайййто пред паметника на НДК с една доста симпатична девойка..тя беше назад с един кичур коса ..а той назад с една бройка жена
    .!.

Ами как ли се разбира,че ти изневерява па то треа си мноу прост та да не разбереш.Или някоя ще е мноу влюбена та да не се усети.ВИНАГИ има няква промяна въпроса е дали ще я забележиш.Ей тей един простак немоеше да осъзнае де се намира като се съюзих с ,,любовницата му,, та такъв му го извъртех ме,че неможа да се осъзнае шо стаа.Пробвайте го,чувството е ВЪРХОВНО....
    Правя това, което на мен ми се иска!
    И не ми пука, че някой ми писка!
    Правя това, което на мен ми допада!
    И не ми пука,че някой пропада!

Аз съм съгласна с Дъ_Имортал_ф, тва приятелство щеше да ти излезе през носа, ако пишеше така на моя мъж. Щото едно е да се обичате чисто приятелски и да си го знаете, дори и да се прегръщате приятелски. Но има неща, които прекрачват границата. Като писането на смс-и с текст "Лофкамммм си те, БеБчууууУУуу, гуш и МляС". Няма нужда да го пишеш чак, достатъчно е, че мацката те търпи, когато са излезли с гаджето си с теб, че да я тормозиш, когато са заедно насаме, един вид да й натякваш и натрапваш, че стоиш по-високо от нея. Не казвай, че това е проблем с ревността, това е проблем с общуването, който ти имаш, ако се държиш по посочения от мен начин. Също както ти е грешна философията, че гаджетата се сменят, а приятелите остават. Щото с такива приятелки като теб няма как едно момче да задържи гадже, не може все да си мислиш "Ако нещо не й изнася, неин си проблем", защото има неща, които не може да си позволяваш, като например да показваш най-демонстративно, че гаджето на твоя приятел трябва да се съобразява с теб, че ти за него си по-важна от нея. Така връзка не става.
    Иначе, когато бившият ми кръшкаше, по нищо не разбрах. Но когато има или е имал чувства към гаджето, на което кръшка, няма как да не се усети. А и има доста мъже, които просто не знаят как да излъжат една жена. Но досега само веднъж е имало драстична промяна в поведението му, и то защото на мен ми пукаше прекалено много, а на него спря да му пука.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

аз бих казал че момичета хващащи си гаджета за да "забравят " първия са повече от тези дет само си броят колко са забилио т е и предадените момчета са повече все пак обикновено ти казват ни ма кефиш вече махай са(т е не мисля че нещо истинско може да излезе)

Цитирай Първоначално написано от Valkyrie
    Аз съм съгласна с Дъ_Имортал_ф, тва приятелство щеше да ти излезе през носа, ако пишеше така на моя мъж. Щото едно е да се обичате чисто приятелски и да си го знаете, дори и да се прегръщате приятелски. Но има неща, които прекрачват границата. Като писането на смс-и с текст "Лофкамммм си те, БеБчууууУУуу, гуш и МляС". Няма нужда да го пишеш чак, достатъчно е, че мацката те търпи, когато са излезли с гаджето си с теб, че да я тормозиш, когато са заедно насаме, един вид да й натякваш и натрапваш, че стоиш по-високо от нея. Не казвай, че това е проблем с ревността, това е проблем с общуването, който ти имаш, ако се държиш по посочения от мен начин. Също както ти е грешна философията, че гаджетата се сменят, а приятелите остават. Щото с такива приятелки като теб няма как едно момче да задържи гадже, не може все да си мислиш "Ако нещо не й изнася, неин си проблем", защото има неща, които не може да си позволяваш, като например да показваш най-демонстративно, че гаджето на твоя приятел трябва да се съобразява с теб, че ти за него си по-важна от нея. Така връзка не става.
    Иначе, когато бившият ми кръшкаше, по нищо не разбрах. Но когато има или е имал чувства към гаджето, на което кръшка, няма как да не се усети. А и има доста мъже, които просто не знаят как да излъжат една жена. Но досега само веднъж е имало драстична промяна в поведението му, и то защото на мен ми пукаше прекалено много, а на него спря да му пука.
    Първо - бих била адски доволна да ми покажеш къде съм написала нещо от сорта на лигавщините които посочи ти. Второ държа да видя и кога съм казала, че бих досаждала, въобще бих излизала с тях и бих показвала че съм нещо повече. Все пак връзката си е негова и аз нямам място в нея. Също искам да ми кажеш от къде по дяволите ме познаваш за да знаеш как влиая на живота на приятелите ми и дали въобще се меся. Нито мисля че има нещо, което да ти навява мисълта, че карам гаджетата му да се съобразяват с мен за каквото и да било. И не на последно място, май ти си момичето с проблемите. Ок имаш си богат житейски опит, обаче не си Ванга за да знаеш всичко за всички?!

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Цитирай Първоначално написано от Valkyrie
    Първо - бих била адски доволна да ми покажеш къде съм написала нещо от сорта на лигавщините които посочи ти. Второ държа да видя и кога съм казала, че бих досаждала, въобще бих излизала с тях и бих показвала че съм нещо повече. Все пак връзката си е негова и аз нямам място в нея. Също искам да ми кажеш от къде по дяволите ме познаваш за да знаеш как влиая на живота на приятелите ми и дали въобще се меся. Нито мисля че има нещо, което да ти навява мисълта, че карам гаджетата му да се съобразяват с мен за каквото и да било. И не на последно място, май ти си момичето с проблемите. Ок имаш си богат житейски опит, обаче не си Ванга за да знаеш всичко за всички?!
    Мии тя май говореше по принцип, споко.

Valkyrie, голяма пичка си, +1 за мнението ти.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

На първо място, въобще нямам богат житейски опит, в случая имам само и единствено мнение.
    Второ, ти защити описания род поведение. Като бонус добави, че тя ако има проблем с ревността, това не значи, че другите не могат да си показват чувствата. А момичето се беше вбесило точно от този род лигавщини, който първо защити, а току що отрече, като каза, че "ама аз не съм такава и не съм говорила за това". Та аз говорех, че АКО ти си такава, за каквато идеше реч, и беше приятелка на моя мъж, би загубила приятел и би си спечелила моите юмруци в носа. Предположих, че щом защитаваш и одобряваш подобно поведение, значи може би и ти се държиш по тоя начин. И тъй като го изказах като предположение, като хипотеза, продължих да си я развивам, без на всяко изречение да казвам "Ако беше такава, за каквато ставаше дума, то тогава". Я стига, не се засягай. Щом не си такава, тогава не е ставало дума за теб, така или иначе не виждам защо трябва да се връзваш на мнението на едно момиче, изказано в един форум.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

"Слънчице, обичкам си те".. кво лигаво има в тва? Верно че аз на моя му казвам обичам те изроде, но става въпрос за същото нещо. Плюс това "юмруци в носа" не би трябвало да плашат който и да е и най-малкото е супер грозно за момиче. Но тва е отделна тема. А за връзването - ми да връзвам се. Щото ми е писнало да гледам някви изцепки породени от нищото

Има много лигня точно в "слънчице, бля, бля". Виж, "изроде", не звучи по същия начин и въобще не е същото нещо. А написано в смс, вече става съвсем различно. Както казах, вие може да си изкарвате много хубаво, докато сте заедно някъде, но това да му пращаш смс-и с такъв ЛИГАВ текст, вече говори за неща от рода на това, че искаш да му напомняш за себе си, когато не сте заедно, да му се навираш в мислите, да имаш вниманието му постоянно. Виж, за мен си има граница между това, което е нормално за взаимоотношенията между приятели, и това, което не е. Тук не говоря за теб, за да не стават пак излишни обърквания. Но когато приятелката на гаджето ми присъства по-често в разговорите ни и в мислите му, отколкото аз, примерно, когато натрапчиво напомня за присъствието си, тогава тази граница е прекрачена. За мен. И вземам мерки, които са под формата на насилие, ако сметна, че връзката ни има бъдеще, а онази е прекалено нахална. И не ми казвай, че юмруците в носа не биха изплашили никого, доста много проблеми съм си решила по именно този начин, защото понякога няма друг. Достатъчно често съм установявала, че са едно много ефикасно възпиращо, респектиращо и защитно средство, в този случай, за жалост, имам опит. Може за теб да изглеждат грозно за момиче, но аз не смятам, че те са запазена територия само за мъже. Какво да правя, от малка се паля лесно, а сега тренирам и живея с боксьор. Получавала съм дори комплименти, че удрям красиво. Разминават ни се мненията явно. Но аз не съм си позволявала да класифицирам твоето мнение като изцепка, въпреки че за юмруците не си съвсем наясно какво говориш, но смятам, че не си ме разбрала добре. Както и да е, вече съм убедена, че не си от хората, които биха ме накарали да реагирам остро и да се чувствам некомфортно, ако си приятелка на мое гадже, примерно. Но просто мислим по различен начин за някои неща и няма да стигнем до консенсус.

Съгласна Въпроса е, че за много хора самия израз слънце не означава нищо. Смисъл и аз се паля от нищото, ама специално във връзка ако пича те обича, въпросната приятелка и мацоранчо да му вика положението и никак няма да се смени. А за бокса, самия спорт е невероятно красив. Но идеята как някое момиче ще отиде при друго и ще и набие шамарите щото е писала смси на гаджето и ми е смешна. Пак казвам вярваш ли на човека до себе си, не виждам какво би те притеснило. Стига както ти каза да не мисли за нея повече от колкото за теб Ама няма да е зле да млъкна, щото офтопика най-вероятно е станал дразнещ

Да, пропуснах да спомена, че имам пълно доверие на мъжа си. Такива неща не биха ме притеснили, но курвенското поведение ме дразни, друг е въпросът, че няма как мъжът ми да има приятелки, които се държат по тоя начин. Имало е само случайно преминаващи жалки опити за свалки зад гърба ми. Не мога да го подмина ей така. Не знам защо, но това ми е порок - да показвам на всички, които не искам в определена територия, че нямат място там. Мисля си, че понеже доста пъти съм била пренебрегвана поради причината, че не съм красавица, не съм някаква забележителна, искам да докажа на всички, които си мислят, че могат да се ебават с мен зад гърба ми, че грешат. Не е заради него, защото той не е човек, който може да излъже или да извърши нещо зад гърба на някого, просто в това отношение имам някаква мания, която все още не смятам за проблем. Истината е, че исках сериозно да се занимавам с бокс, но не се получи.
    Ще разкажа нещо и по темата. На един рожден ден, преди три века някъде, гаджето на една приятелка (която имаше рожден ден, де) й каза, че излиза за малко, за да вземе нещо от един приятел. почти всички знаеха, че отива при една друга пачавра, с която се чукаха. Аз не знаех, тогава приятелят ми ми каза, мислейки си, че съм наясно със случая. Изстреля някакъв майтап по тоя повод, защото, видиш ли, тая била много зле, всички знаели, само тя не, а не се и сещала, въпреки че на рождения й ден я оставя, за да ходи да се чука с друга. Забрани ми да й казвам обаче, и аз като добра жена го послушах за тоя ден, но на следващия я просветлих.
    Мисълта ми е, вие ако знаете, че един ваш близък човек изневерява на друг ваш близък човек, ще кажете ли на въпросния какво става, или смятате, че това си е тяхна работа, или пък по някаква друга причина ще го премълчите? Аз например, преди седем века някъде, разбрах много късно за една изневяра, а се оказа, че всички останали знаеха - подобна ситуация. Лично аз бих искала някой да ми каже какво става, който й да е, а не да си мълчи, защото не иска да ме нарани, а нали този, който носи лошите новини, винаги си пати. Как е при вас? Да де, нормално е всички да искат да знаят истината, но вие бихте ли я казали в случай като посочения от мен?

Valkyrie Благодаря ти за подкрепата.
    Jus7__Me сега ще ти оябсня някои неща, които другото момиче ти каза.. Искам сега, да се поставиш на мястото на някое момиче и ходиш с адски якото момче и сте си заедно всичко 6++..Обаче видиш ли в еидн прекрасен ден ти откриваш, че по някаква мега малоумна причина в тази връзка не сте двама, а трима!? откриваш, че най-добрата му приятелка, за която видиш ли той не спира да приказва,която сте засичали няколко пъти на улицата или в магазина..и точно там ти откриваш колко ненужна си, защото те моментално те игнорират и говорят за техни си неща..Направо си отхвърлена..Но нали ти обчиаш пича, казваш си Ок.Нищо сериозно не е станало..кфо пък?Познават се ЕДВАААА от 6 години?? Че кфо пък..И тя не веднъж му се е предлагала с думите "Ше ме е*** ли или няма да ме е*** на купон където тя е изпила две бутилки бира??!? Че кфо му е?От кфо да те е страх?тя е безопасна като безопасна игла нали? Тъй.. И в еидн още по-слънчев ден откриваш именно тия смс-и и си казваш: **** съм ви майката на приятелството..И ти кипва...И ако това наречеш нормално приятекство аз си режа главата!Да признавам имам проблеми с ревността..и не го крия?!? Но това не е истинския проблем тук!!!!Той не ме оведоми че ще трябва да понасям такова отношение?!?! Ако наистина му е толкова добра приятелка щеше да го арзбере и да каже ОК ти си имаш момиче-аз съм до тук- САМО И ЕДИНСТВЕНО приятелска подкрепа, но не и лигавщини от сорта на Слънчице, обичкам те и т.н. "Nothing gonna change my love for you" What the fuck???За коя се мисли тая извинете...И тук ако кажеш че не мога да избухна и да я направя загадка за китайската наука ЕВАЛА ти казвам!!!

О, аз и без смси не бих била много толерантна към тъпите най-добри приятелки.
    Абсурд да излизат с мен и него. От какъв зор? Да си излизат поотделно, не да ми я влачи на НАШИТЕ срещи.
    Един-два пъти на кафе - Ок, ама без да ми демонстративничи (дори и несъзнателно). Айде да си имаме тактичността.
    Имам някво ужасно чувство за собственост. Може би и затова ме зарязаха наскоро... Мда, кофти е, ама не мога да се променя...

А както по-горе беше написала Valkyrie, проблем на общуването си е всичкото тва... Мда, то и аз съм яко ревнива, но ако съм на мястото на най-добрата приятелка ще гледам да не разпалвам ядовете на момичето, с което ходи най-добрия приятел. Просто защото аз като се знам ква съм, мога да бъда достатъчно тактична и сама да се поставя на 2ро място. Бих спазвала някаква дистанция, мисля че е нормално и е почти задължително, ако си умен тактичен интелигентен човек, бил той и най-добър приятел...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Имала съм само 1 бивш което ми е изневерявал и не беше трудно да разбера, че го прави все пак той сам дойде и ми каза ама не ми пукаше за него, така че здраве да е :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си