- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тема за момичетата,които са били предадени
Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Аз също имам горчив опит от "приятелки"
Едно,че...имах един...най-добър приятел с който всичко споделяхме...сополявихме си рамената и разменяхме съвети за връзките си....докато...един ден както си седяхме в тях и си слушахме музика не започна да ме целува иии...нещата се объркаха,защото...аз също му отвърнах...и накрая станах и избягах...
И това стана 1 ден преди годежа му...![]()
Сега е женен и...аз не смея да го погледна,защото много ме е срам...адски много...
Явно несъзнателно НЕ съм го искала само за приятел,въпреки че го осъзнах когато той ме целуна!
За това нямам доверие на гаджето ми,когато прекалено се вманиячава в най-добрата си "приятелка"
И направо му го казах...понякога не се възприемаме така както изглежда...
С мен може да споделя всичко,както и с нея...познаваме се добре... и тя в ситуацията е излишна...
Не казвам да не и казва "здрасти"...просто не е нужно чак толкова да се виждат...тя може сама да се сети,че прекалява.
ami az jiveq v dryga durjava taka che rpiqtelq mi si e sam v bg
i lqtoto predi da si doida toi beshe hodil na more s edno momiche i q e pregrushtal i i pisal sms postoqnno
kaza mi che go napravil narochno da si vurne za tova che az sum izlizala na kafe vednuj s edin poznat.
neznam dali q e haresval ili ne no ne mojah da go ostavq shtoto go obicham prekaleno mn minaha dosta meseci veche no vse oshte mi e gadno i me boli
ммм what?! нещо аз не разбрах май..или какво? може да дадеш отново,ако ти се занимава,че не ми стана ясноПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
mom4etata sa tolkoz golemi aktiori 4e stiga da iskat moje da ne gi razbere6 4e ti izneverqvat![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
така си е и аз с моя най-добър приятел си пишем бебе,мече,зайо,че се обичаме,целувки и всякакви такива.Обаче и аз си имам приятел и той приятелка и те явно са разбрали,че сме само приятели.Много ви е ограничено мисленето ...Първоначално написано от Jus7__Me
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
+1.Първоначално написано от Jus7__Me
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Аз с това момче не съм ходила,но го обичах много.Както и да е.Имаше едно момче,което обичах.Само се целувахме и гушкахме... и една вечер пак така.И след,като се разделихме вечерта той ми звънна после по gms и ми вика: "Мими,извинявай но не трябваше да става така.Докато се целувах с теб си измислех за друга,която обичам и т.н". На мене ми стана криво и мн гадно. Абе ужас.
.....Ти кво си мислиш, че ревността може да убие 11 годишно приятелство ли? Хахахах. От мен да знаеш - гаджетата си заминават, приятелите остават за цял живот.
+1
Аз със секцията "Неверни" имам опит. Повечето, с които съм била са го правили.
По какво познах? Просто разбираш по един или друг начин. След време вече не ми правеше впечатление. Изневерите започваха когато връзката се изчерпваше и на двамата ни беше ясно къде отиват нещата. Само с последната ми връзка нещата не стояха така. Изневярата дойде като гръм от ясно небе. Разделихме се, после пак се събрахме и ни трябваше половин година, за да разберем, че всъщност изобщо не трябва да сме заедно.
А за най-добрите приятелки не съм имала проблеми. Моите никога не са ми правили сечено, но те са 3 и не случайно са само толкова. Познати много са сваляли гаджетата ми, но не бих казала, че са имали успех. А неговите приятелки не са ми пречели никога. Не бих го спряла никога да се вижда с приятелите си, били те и жени.
Аз съм била предавана точно 2 пъти!И двата пъти от един човек!Но не бих искала да се връщам в миналото...
Сега живея един наистина прекрасен живот, за което съм много благодарна!
![]()
Нямах никакви подозрения .... Докато не ги видях с очите си![]()
![]()
![]()
ChuDq se na Kade ....?
Много пъти са ме предавали и всеки път е различно,някой път държанието се променя,но с течение на времето мъжете налучкват тактиката,как да те омаят и да не разбереш.. При всички случай е супер гадно ..![]()
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..
Ами...до сега не са ми изневерявали(или поне аз така си мисля),но си спомням,че едно мое бифше гадже,споделяве всичко,което си пишеше с мен по скайп,с най-добрия си приятел..
Бахти...и запознавам се аз с него и нещо говоря на гаджето ми...И се проведе следния разговор:
Говоря нещо на гаджето
(приятелят му) -Знам,знам...
(аз) -Какво знаеш?!
(гаджето) -Знае всичко за теб.
(аз) -Какво?!
(приятелят му) -Да...
(аз) -Ама всичко?!?(...ние кви ли не простотий не сме си говориили,какво ли не му бях споделяла)
(гаджето) -Да бе,всичко.Той ни прочете хронологията
(аз) -Цялата?!?!?
(гаджето) -Да.... (подсмихва се)
А аз гледах ето така... Гамен...
Зайче, майче?!?! Бебче? Мече?Първоначално написано от moll_flandars
Алоо!
Не е ограничено да се дразним на такава лигава близост о.О
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride