.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Plush`thing..
    Изведнъж спряха милите обръщения,срещите намаляха..накрая разбрах и го заебах

ама са друг ли те ръчка или се чешеш сама ? та си толкова (куул) ?????????
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Аз също имам горчив опит от "приятелки"

Едно,че...имах един...най-добър приятел с който всичко споделяхме...сополявихме си рамената и разменяхме съвети за връзките си....докато...един ден както си седяхме в тях и си слушахме музика не започна да ме целува иии...нещата се объркаха,защото...аз също му отвърнах...и накрая станах и избягах...
    И това стана 1 ден преди годежа му...

Сега е женен и...аз не смея да го погледна,защото много ме е срам...адски много...
    Явно несъзнателно НЕ съм го искала само за приятел,въпреки че го осъзнах когато той ме целуна!

За това нямам доверие на гаджето ми,когато прекалено се вманиячава в най-добрата си "приятелка"

И направо му го казах...понякога не се възприемаме така както изглежда...
    С мен може да споделя всичко,както и с нея...познаваме се добре... и тя в ситуацията е излишна...
    Не казвам да не и казва "здрасти"...просто не е нужно чак толкова да се виждат...тя може сама да се сети,че прекалява.

ami az jiveq v dryga durjava taka che rpiqtelq mi si e sam v bg
    i lqtoto predi da si doida toi beshe hodil na more s edno momiche i q e pregrushtal i i pisal sms postoqnno
    kaza mi che go napravil narochno da si vurne za tova che az sum izlizala na kafe vednuj s edin poznat.
    neznam dali q e haresval ili ne no ne mojah da go ostavq shtoto go obicham prekaleno mn minaha dosta meseci veche no vse oshte mi e gadno i me boli

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Plush`thing..
    Изведнъж спряха милите обръщения,срещите намаляха..накрая разбрах и го заебах

ама са друг ли те ръчка или се чешеш сама ? та си толкова (куул) ?????????
    ммм what?! нещо аз не разбрах май..или какво? може да дадеш отново,ако ти се занимава,че не ми стана ясно

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

mom4etata sa tolkoz golemi aktiori 4e stiga da iskat moje da ne gi razbere6 4e ti izneverqvat
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Амиии...Всъщност както си лежахме,той отиде до кенефа и аз му набарах смс-ите от най-добрата му приятелка..И то кфи смс-и О, Господи : "Слънчице,обчикам си те!" и други лигави тексттчета от песнички на ФСБ, Глен Медейрос и др..И великия скандал..И НЯМАШЕ НИКАКВИ ПРИЗНАЦИ!!!!!! Един и същ беше винаги! Така че няма гаранция..нито някакво писано правило как се държи..
    Е.. и аз съм казвала на най-добия ми приятел че го обичам. И е вярно. Тва не означава обаче, че се чукаме?!
    така си е и аз с моя най-добър приятел си пишем бебе,мече,зайо,че се обичаме,целувки и всякакви такива.Обаче и аз си имам приятел и той приятелка и те явно са разбрали,че сме само приятели.Много ви е ограничено мисленето ...
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Амиии...Всъщност както си лежахме,той отиде до кенефа и аз му набарах смс-ите от най-добрата му приятелка..И то кфи смс-и О, Господи : "Слънчице,обчикам си те!" и други лигави тексттчета от песнички на ФСБ, Глен Медейрос и др..И великия скандал..И НЯМАШЕ НИКАКВИ ПРИЗНАЦИ!!!!!! Един и същ беше винаги! Така че няма гаранция..нито някакво писано правило как се държи..
    Е.. и аз съм казвала на най-добия ми приятел че го обичам. И е вярно. Тва не означава обаче, че се чукаме?!
    +1.

Град
    Sofiя
    Аз с това момче не съм ходила,но го обичах много.Както и да е.Имаше едно момче,което обичах.Само се целувахме и гушкахме... и една вечер пак така.И след,като се разделихме вечерта той ми звънна после по gms и ми вика: "Мими,извинявай но не трябваше да става така.Докато се целувах с теб си измислех за друга,която обичам и т.н". На мене ми стана криво и мн гадно. Абе ужас.

..... Ти кво си мислиш, че ревността може да убие 11 годишно приятелство ли? Хахахах. От мен да знаеш - гаджетата си заминават, приятелите остават за цял живот.

+1

Аз със секцията "Неверни" имам опит. Повечето, с които съм била са го правили.
    По какво познах? Просто разбираш по един или друг начин. След време вече не ми правеше впечатление. Изневерите започваха когато връзката се изчерпваше и на двамата ни беше ясно къде отиват нещата. Само с последната ми връзка нещата не стояха така. Изневярата дойде като гръм от ясно небе. Разделихме се, после пак се събрахме и ни трябваше половин година, за да разберем, че всъщност изобщо не трябва да сме заедно.

А за най-добрите приятелки не съм имала проблеми. Моите никога не са ми правили сечено, но те са 3 и не случайно са само толкова. Познати много са сваляли гаджетата ми, но не бих казала, че са имали успех. А неговите приятелки не са ми пречели никога. Не бих го спряла никога да се вижда с приятелите си, били те и жени.

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Аз съм била предавана точно 2 пъти!И двата пъти от един човек!Но не бих искала да се връщам в миналото...
    Сега живея един наистина прекрасен живот, за което съм много благодарна!

Нямах никакви подозрения .... Докато не ги видях с очите си
    ChuDq se na Kade ....?

Много пъти са ме предавали и всеки път е различно,някой път държанието се променя,но с течение на времето мъжете налучкват тактиката,как да те омаят и да не разбереш.. При всички случай е супер гадно ..
    Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами...до сега не са ми изневерявали(или поне аз така си мисля ),но си спомням,че едно мое бифше гадже,споделяве всичко,което си пишеше с мен по скайп,с най-добрия си приятел.. Бахти...и запознавам се аз с него и нещо говоря на гаджето ми...И се проведе следния разговор:
    Говоря нещо на гаджето
    (приятелят му) -Знам,знам...
    (аз) -Какво знаеш?!
    (гаджето) -Знае всичко за теб.
    (аз) -Какво?!
    (приятелят му) -Да...
    (аз) -Ама всичко?!?(...ние кви ли не простотий не сме си говориили,какво ли не му бях споделяла)
    (гаджето) -Да бе,всичко.Той ни прочете хронологията
    (аз) -Цялата?!?!?
    (гаджето) -Да.... (подсмихва се)

А аз гледах ето така ... Гамен...

Цитирай Първоначално написано от moll_flandars
    така си е и аз с моя най-добър приятел си пишем бебе,мече,зайо,че се обичаме,целувки и всякакви такива.Обаче и аз си имам приятел и той приятелка и те явно са разбрали,че сме само приятели.Много ви е ограничено мисленето ...
    Зайче, майче?!?! Бебче? Мече?

Алоо!
    Не е ограничено да се дразним на такава лигава близост о.О
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си