Първоначално написано от
Valkyrie
Аз съм съгласна с Дъ_Имортал_ф, тва приятелство щеше да ти излезе през носа, ако пишеше така на моя мъж. Щото едно е да се обичате чисто приятелски и да си го знаете, дори и да се прегръщате приятелски. Но има неща, които прекрачват границата. Като писането на смс-и с текст "Лофкамммм си те, БеБчууууУУуу, гуш и МляС". Няма нужда да го пишеш чак, достатъчно е, че мацката те търпи, когато са излезли с гаджето си с теб, че да я тормозиш, когато са заедно насаме, един вид да й натякваш и натрапваш, че стоиш по-високо от нея. Не казвай, че това е проблем с ревността, това е проблем с общуването, който ти имаш, ако се държиш по посочения от мен начин. Също както ти е грешна философията, че гаджетата се сменят, а приятелите остават. Щото с такива приятелки като теб няма как едно момче да задържи гадже, не може все да си мислиш "Ако нещо не й изнася, неин си проблем", защото има неща, които не може да си позволяваш, като например да показваш най-демонстративно, че гаджето на твоя приятел трябва да се съобразява с теб, че ти за него си по-важна от нея. Така връзка не става.
Иначе, когато бившият ми кръшкаше, по нищо не разбрах. Но когато има или е имал чувства към гаджето, на което кръшка, няма как да не се усети. А и има доста мъже, които просто не знаят как да излъжат една жена. Но досега само веднъж е имало драстична промяна в поведението му, и то защото на мен ми пукаше прекалено много, а на него спря да му пука.