- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам защо все така си мисля ..
Здравейте
Значи проблимът е такъв, че като ми кажат нещо и аз почвам да му вярвам много силно..Например за някакви болести преди 2 години и аз веднага реших, че сам болна и тн..И така 1 приятел на гаджето ми ми каза преди 1 година, че не бил за мен, че ние сме нямали бъдеще и аз взех да се притеснявам и нз що пак се сетихНе съм много сигурна, че го обичам (1вият ми е) но съм сигурна,че искам да съм с него даже 1 път като ми каза на шега, че не иска да сме заедно аз направо се разревах и ми беше ужасно гадно имало е и други такива периоди и мн съм плакала. Постоянно си мисля за него с нетърпение го чакам вс ден да дойде да се гушкаме и тн.. Мислите ли, че го обичам и как мога да спра да се връзвам на всичко което ми казват (нз защо съм такава
) Заедно сме от 2 години и няколко месеца ..на 17 съм
Благодаря предварително
![]()
и за 2те :S Искам от написаното да ми кажете дали мислите , че го обиичам, а 2рото е как да спра да вялвам на всеки за всичко което ми каже![]()
Не можеш да спреш да вярвяш.Просто си такъв човек.Не е хубаво и да нямаш доверие на хората,но в днешно време винаги си имай едно на ум.Не мисля,че мога да ти кажа дали го обичаш.Ти сама трябва да го почувстваш.![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Според мен го обичаш,иначе нямаше да си 2 години с него.
Параноя такава. Как ? С много упоритост и акъл, които като гледам май нямаш, след като питаш как по дяволите да се случи това...
Животът е адът описан в Библията!
![]()
![]()
ne razbiram za6to iska6 nie da ti kajem dali go har?Vqrno,4e ni razkaza gore dolu kak stoqt ne6tata,no pak nie ne sme qsnovidci za da znaem tova
Sama trqbva da si zadade6 vuprosa,kogato go vidi6 i da si napravi6 izvod
|
![]()
Спри да слушаш какво ти говорят
лол ... много хубаво,че сте 2 години заедно ,обаче честно казано за първи път чувам ... някое момче или момиче независимо да казва на гаджето си на ше га,че късат,а иначе може и да го обичаш
![]()
мерси на всички
Определено го обичаш,а за вярването всичко си зависи от теб![]()
Оф,добре,че не съм сама в това отношение.
И на мен преди година гледачка ми беше казала,че ще се разделя с сегашния си приятел и аз вече хич не си правя някакви планове за общо бъдеще с него(макар,че живеем заедно),защото си мисля,че ще се разделим точно както ми каза гледачката.
Не знам защо ама и аз така се връзвам на всичко,много съм проста в тва отношение.
Леле мацка карай по полека!! Искаш да кажеш толкова много неща а в същото време ги омешваш и става една бръщолевица! доста объркана изглежда историята ти.. и аз лично схванах че ти просто си ОБЪРКАНА и Дезориентирана![]()
За приятеля ти не мога да дам никакво мнение ,но за вярата мога.
Стига си вярвала на всичко което ти казват ,по този начин ти си най-уязвимата.Защо ли?Еми за лицемерите и интригантите ти си идеалния човек ,даже ,ако не и съвършения.Вярваш във всичко което ти казват . . . . . . разкош.Не са ли те лъгали?Как би могла да знаеш като вярваш във всичко и всеки !!!Не бъди толкова в никой и нищо!!!!Това е гаден навик и много неприятен единствено и само за теб!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Mislq che si se privurzala dosta kum nego sviknala si s nego,i trqbva da izbqgvash zlobarskite postupki.Ako ne e za teb shte go usetish i bez nqkoi da ti go poqsnqva...a tova sus shegata che ste skusali malko grubo mi zvuchi nz kakvo e bila de : ) p.s ne budi tolkova naivna, ne vsichki sa pravi![]()