- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Weeds/Трева
Заглавие: Weeds / Трева
Жанр: Комедия, Драма, Криминален
Година: от 2005
Участват: Мери-Луиз Паркър, Елизабет Пъркинс, Кевин Неалон, Джъстин Кирк, Хънтър Периш
Резюме: Продуциран от отдела на "Showtime" занимаващ се с кабелните мрежи на компанията, "Трева" разказва историята на Нанси Ботуин (Мери Луиз Паркър) - чийто комфортен и безгрижен живот в американско предградие е разбит от смъртта на съпруга й. При липсата на каквито и да е финансови постъпления, Нанси решава да се възползва от винаги високото търсене на дроога и започва да продава марихуана на своите съседи.
Звездата на сериала Мери Луиз Паркър е без съмнение една от най-горещите тв звезди в момента, а изпълнението й като Нанси й донесе "Златен глобус" за най-добра женска роля. Много често обаче, героинята й, под въздействието на странния свят на сериала, по-често е прост отговор на странното й семейство и приятели, отколкото движеща сила. В резултат на това, в развитието на историята се появява опасна любовна авантюра, а бизнесът се разраства, правейки Нанси далеч по-провокативна.
Гледали ли сте сериала и харесва ли ви? (дам...че кво друго може да бъде)Аз лично си го зяпам ей така...Не е кой знае какво,но пак си е доста интересен
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
гледала съм го,ми става колкото да мине времето
Суетата.Моят любим грях.
mhmm в интерес на истината не е нищо особено ....
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Не е кой знае кво ама става![]()
Down On The Farm!!!
аз го гледам и ме кефи![]()
гледал съм го, не е нищо особено
mene mn si me kefiiskam i az takava mama da i zemam ot travataa det se za prodam i da se napu6vam kato mur6a
![]()
![]()
![]()
ako mi e maika taq 6te i zvana na dilarskiq telefon postoqnno i 6te i zimam za napredxxaaxxaxaax
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
got e filmcheto![]()