.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Супер фен

абе щастливи ли сте бе хора?

днеска имах много време за размисъл и се замислих над един въпрос за който в последните години нямах никакво време да го мисля, а именно "щастлив ли съм?"

аз в личен план съм невероятно щастлив!
    накратко - имах ужасно детство, майка ми почина като бях 6 клас, наложи се да се сблъскам още като дете със суровия живот и израстнах в липси и лишения, но това ме направи много силен, знаещ какво искам и как да го постигна! е сега, въпреки че не съм богат имам всичко за което съм мечтал, а именно човек до себе си когото го е грижа за мен, на когото мога да се доверя, да ми бъде опора в труден момент, да бъде всичко за мен... имах много негативно отношение към всички момичета преди да срещна сегашната си приятелка, защото всички искаха само едно - пари! много от тях се подиграха гадно с мен. тя за пръв път ми доказа че мога да обичам някого истински. единствено от нея получих това което ми липсваше през всички тези години - просто малко любов...
    наистина съм много щастлив и ми се иска всичко да продължи завинаги, даже съм склонен да вярвам че ще е така, защото всичко с нея е невероятно, всеки момент е страхотен. за толкова време изобщо не сме си омръзнали, не сме се карали, разбираме се чудесно, имаме си доверие. и най-вече за пръв път досега си правя планове за бъдещето в дългосрочен план, като тя присъства в тях като опорен пункт и стимул да правя нещо за да ги осъществя!

кажете вие, какво ви е на сърцето?

написах го защото просто исках да споделя, на всички които ме познават съм им втръснал да им го повтарям...
    едно много влюбено момче на 21г

Мисля, че в това отношение сме абсолютни колеги =D>

И аз съм го мислил по този начин и аз стигам до това заключение

Пич, само хубави моменти ти пожелавам

Любовта върви ли и другото ще се подреди \/
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Everywhere
    Ти си бил с много трудно детство,справил си се с много трудности и сега животът ти се е усмихнал.Пожелавам ти плановете,които си замислил да се сбъднат за в бъдеще :P
    Thoughts are the shadows of our feelings - always darker, emptier and simpler.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    В момента съм доста щастлива.

Нямам много от материална страна, но в душата си пазя най-голямото богатство. Семейството ми ме обича, аз тях също, имам малко приятели, но всичките искрени, момичето което обичам е загубил се на земята ангел....Да, определено съм щастлив

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    И аз лично съм много щастлив.И аз не съм имал леко детство, но за сметка на това сега имам страхотно момиче до мене с което се допълваме перфектно,много ИСТИНСКИ приятели които правят всичко за мене както и аз за тях и все хубави емоции
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

От мен имаш едно голямо браво това е човек на когото можеш да стиснеш ръката ти си истински пример,че в живота има трудности,но ако си достатъчно смел можеш да се пребориш за своето щастие
    Пожелавам ти от сърце - много щастие с приятелката ти,бъдете много влюбени и се борете заедно защото ако нямаш човек до себе си нямаш нищо.
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Също като теб, имах ужасно детство и много проблеми, но това наистина ми помогна да се науча да се справям сама с всичко и да знам коя съм.
    В последсктвие това много ми помогна... И отново също като теб сега имам прекрасна връзка, с най-прекрасния мъж на света, боря се все още за бъдещето си, но имам стабилна упора до себе си, което ме кара да се чуствам уверена и щастлива

П.С. Слава Богу и двамата ми родители са живи

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    еми са като се замисля не съм много щастлива.

имам гадже ама нз въобще какви са отношенията ни и нз дали имам чувства към него.
    приятелките ми ме предадоха, са имам нови и се надявам поне с тях да потръгне.
    уча в добро даскало ама ме скъсват от учене и няям мн време за себе си.
    мисля че изглеждам добре ма напоследък имах пролем с крака и ми правиха операция ма тва е дълга история.
    пари - г/д ама те не определет щастието за тва не ги броя.
    ама поне на близките ми нищо им няма с изключение на баща ми които се раздели с майка ми...
    нз тва дали е щастие ама се радвам и на малкото което имам.
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Щастлив съм повече от всякога, и вината е на момичето до мен
    ОБИЧАМ ТЕ СЪКРОВИЩЕ
    S.p.A.D

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    +1

Аз съм антонима на това състояние. : ) Съдба.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    некъде из Сливница...
    Да щастлив съм и това е един от малкото пъти в живота ми когато съм се чувствал найстина щастлив.
    От материялна гледна точка имам всичко от което се нуждая но както казаха вече парите не определят щастието.
    Имам страшно много приятели който ме карат да се чувствам щастлив но най-важното - имам СТРАХОТНО момиче до себе си което адски много обичам,тя е главната причина да се чувствам така за което съм и благодарен

Щастие. Истината е че не се сещам скоро да съм го испитвала.От по малка имам яко проблеми. от 4 г. не съм виждала баща си . живеехме аэ ,кака ,батко и мама. Но не за дълго, преди около 5 г. кака и мама се скараха, и кака се изнесе при БАЩА СИ . и така почна мъката! След време ммама и бате пък се испокараха ,и той се изнесе... Майка си хвана некав, който беше мил в началото, но после почна да я бие . тая мъка беше около 1 г и половина. брат ми разбра дойде си опраиха се нещата . Но не изцяло аз бях почнала с трева и алкохол а бях само на 13 .... еЕ аз съм силна и спрях! Сега съм на 16г уча, нямам приятел за което съм тъжна защото се на тъпанари попадах, с майка се карам , едната ми `най-добра приятелка` стана гадна кучка само защото неиния я настроива срещу приятелитеи. но знам че щом искам ще се оправя .... Но не мога да кажа и че съм нещастна имам за какво да съм щаслива и ще съм СУСИ 16г.
    JIVEI BII SE I OCELEI !

Щастлива съм, когато виждам млади хора, които не се самосъжаляват и не мрънкат, а споделят колко са щастливи. За нещастие обаче аз не грея в 24-каратова усмивка, а кихам, кашлям и подсмърчам умърлушена. Иначе и аз нямам причина да съм нещастна.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

намерил си сили да станеш достоен човек въпреки трудностите и ето че е имало закакво...пожелавам ти само хубави мигове :P :P аз сега...може да се каже че съм щастлива
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

амии кво да кажа днес ми е готино някво аа принципно не съм мн happy ама се старая по някав начин да си го правя когато мога ...
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Аз съм антонима на това състояние. : ) Съдба.
    аз също... Съдба
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ми при мен положението е някак средно.
    Миналата година исках да напускам училище и да оставам с 8 клас,но нещата се промениха и сега ще съм студентка първа година.
    Имам си приятел който много ме обича и аз го обичам,но едвали го обичам толкова колкото той мен.
    Майка ми почина преди 5 месеца и го приемам доста тежко и от както това се случи не се разбирам много с приятелят си,но като гледам той още ме трае.
    Като изключа случилото се с майка ми,всичко друго ми е наред.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    ми попринцип съм щастлива.материалното не го гледам.важното е че имам дом,в който живея със семейството си,което обичам,макар,че май наще ще се разделят и ми е кофти,ама нищо де...имам си и приятели,уча в даскалото,в което исках и така. радвам се като цяло и мисля,че нищо друго не е по-важно от това да си щастлив поне малко(макар,че понякога с дни съм тъжна,но се оправям и живота продължава).

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Само така...како е казано "След всяко зло,добро ; )"
    Успехи в в любовта
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

всъщност да, щастлива съм! обичам,мен също ме обичат
    ще имам 3 по етика ама кво да се прай...
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    ve4e dori ne si zadavam tozi vupros
    i ne mi pravi vpe4etlenie dali sum 6tastliva ili tujna
    prosto si jiveq jivota

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

хубаво е ,че има щастливи хора-радвам се че и аз съм част от тях

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Щастлива съм,защото постигам това,което искам.Защото в семейството ми всички сме добре.Щастлива съм,защото обичам да съм щастлива....Животът към теб се е отнесъл жестоко..Съжалявам,че си преживял всичко това...За сметка на всичко лошо,което си преживял сега заслужаваш да си неземно щастлив.Пожелавам ти го.Пък и след като си имаш фр-ка е още по-яко. Всичко най-хубаво ти желая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си