- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- абе щастливи ли сте бе хора?
мамка му, наистина съм щастливи без момиче до себе си... даже съм по-добре така
с много приятели, амбииции, свободи.. добре започва деня
![]()
Дали съм щастлива... Може да се каже... Загубих всичко преди време, но сега поне имам някой до себе си на когото мога да разчитам.. и той запълва всички празнини... абе щастлива съм, но незнам до кога ще продължи![]()
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Вече усмивките ми не са солени!![]()
Да,това определено е щасите!Преизпълва ме факта,че отново съм истински обичана![]()
аз пък не съм нито щастлива, нито нещастна... сега съм в някакво безтегловно, безчувствено, безразлично, безинтересно, безсмислено, безлюбовно (и каквото друго "без-" можете да се сетите) състояние. нямам причина да съм щастлива и нямам причина да съм нещастна.... неутрална съм тука![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Мда, главните неща, които са ми нужни си ги имам, тъй че съм доста щастлива. Ако тръгна да издребнявам и да се задълбочавам... ми и тогава бих казала, че съм сравнително щастлива... тъй че нямам причини да се оплаквам.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз не бих казала, че съм имала трудно детство, но за това пък имах трудни родители. Все нещо не им харесва, все не съм угодила... А някак ненормално с това се бяха вманиачили да ме пазят като очите си. Хванах си живота в ръце сравнително от рано. От рано започнаха сериозние ми връзки, от рано започнах да работя. От рано може би и намерих точния човек за мен. Повечето мои познати и колеги, които са ми на годините все още вятър ги вее на бял кон. Но за мен живота не се вписва само в представата ми за една дискотека и глупашко напиване. За мен света е един човек, един дом и една любов. Не съм затворен човек, излизам непрекъснато, събирам се с невероятни компании, но си знам, че прибера ли се в къщи ме чака най-хубавото съкровище на света! Да, щастлива съм!!!
една невероятна късметлийка на 21
Губиш едно и получаваш друго..така е в живота. Пожелавам ти наистина адски много любов и да бъдете за на пред с това момичеКолкото до мене..няма любов
![]()
Ne
Авторе. Същата съдба имах и аз, да израстна без родител само че баща. Това е било в мой интерес, защо от малък започнах да дишам мръсния въздух, а не до късна възраст да живея в инкубатор. Тук обаче настъпват и различията. Аз не обичам да имам опора до себе си. В тоя живот съм предимно единак (не несоциален или антисоциален човек) и разчитам единствено на себе си. Наскоро се отделих и от майка си и гордо мога да заявя че съм независим от родители и роднини. Ето това ме прави истински щастлив и ме кара да се чувствам добре за момента. Да, щастлив съм, но има още доста работи които желая от този живот. Това не е всичко. Кийп КууЛ
![]()
На 21 години си и вече си си сбъднал мечтите ? Или си с изключително бедна фантазия или си пуснал темата да се "похвалиш" колко си "умен" .... Не че искам да съм песимист (просто обичам да развалям удоволствието) много хубаво .... не е на хубаво ... Но дано съм в грешка и плановете ти да се сбъднат
![]()
Пък по темата .... Ами аз дори вече не помня какво значи думата щастие а пък чувството .... ами никога не съм го изпитвал![]()
Да, щастлива съм
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
spored men jivota e na momenti jestok na momenti e sklonen da bade dobar kam nas...az jiveq den za den...ne e vajno dali si ne6tasten dnes kato utre moje da ti se slu4i na hubavoto ne6ty...prosty spomenite ot hubavite momenti krepqt edin 4ovek....
аз не съм щастлива!скоро не съм усещала това чувство ...,просто една фълшива усмивка която винаги нося със себеси ....,а колко ми струва тя ... само аз си знам ....! Мн.се радвам за всички които за щастливи пожелавам ви винаги да сте така![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Първоначално написано от mese4ka
Не те познавам,но като прочетох поста ти ми стана кофти...Защо не си щастлива?Има толкова много причини поради,които да сме щастливи.
Радвай се на всеки ден и не се ядосавай за глупости.Просто се опитай да си щастлива,колкото и проблеми да имаш....Когато мислиш и позитивно всичко става по-добре!Не мисля и,че нямаш причини да се усмихнеш истински...
![]()
Хайде, усмихни се истински и бъди щастлива.Не се предавай пред трудностите в живота,такива винаги ще има.Вчера си мислех нещо:...Ако не смачкаш живота,той ще те смачка"...Недей да му го позволяваш!!!Пожелавам ти повече весели моменти и да се смееш от сърце,когато имаш поводи и си щастлива.
Не ти позволявам да си тъжна....И да мислиш лоши неща...
![]()
![]()
Ами...на 16 съми съъъъм...хм...незнам дали съм щастлива вмомента, защото нямам нещата,които искам,но да кажем,че вярвам,че ще си ги постигна сама!Мхм....нямам никаква подкрепа от нашите относно това, с което искам да се занимавам в бъдеще,'щото те не вярват,че мога да го постигна,ама аз ще им покажа обратното. Радвам се,че си имам цели и съм супер амбициозна,радвам се,че живота ми не е лек и имам за какво да се боря,радвам се и че семейството ми,колкото и да ме дразни *но все пак кой тийн не се нерви на родителите си* е здраво,радвам се,че си имам и приятели,които държат на мен
,радвам се,че си направих дългоочаквания пиерс ^^ радвам се,че винаги съм себе си и не нося фалшива усмивка и винаги казвам това,което ме дразни и най-много се радвам,че съм оптимистка и знам,че човек може сам да контролира живота си!
Има много депресирани хора за глупости!Ако искаш сам можеш да промениш живота си-всичко зависи от теб :Р Но най-глупавото е да тръгнеш да се самосъжаляваш и да се възприемаш като жертва!
Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)
Лелеее този форум преди време беше пълен с доста по-смислени и интригуващи хората въпроси...! Всеки един човек е щастлив по свой начин...не само любовта ни прави щастливи,нали? Е,да - има хора които са преживели наистина много тежки моменти и наистина не са щастливи,но това винаги е моментно! Не може живота да бъде само лоши и по-лоши моменти..Той винаги е бил и ще бъде съчетание от хубави и лоши неща. Дори едната мъничка надежда би трябвало да ни прави щастливи...Но ние все пак сме хора и не оценяваме малките неща! Това и живота и той не може да бъде променен от нас - простосмъртните. И може би ще е редно все пак да отговоря на въпроса по темата - Да,щастлива съм! Щастлива съм с малкото което имам и винаги то ще ме прави щастлива! Самият ми шанс за живот ме прави щастлива!
За да не бъда сдъвкана и изплюта ще ви плюя наред и ще остана цял живот така!
От доста време си мисля, че по-щастлива и да искам не мога да бъда.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами... да, щастлива съм. Имах кофти детство, което ме накара да порастна по-бързо от връстниците си. После още в ранния пубертет ми се наложи за известно време сама да се науча да се оправям с живота. Почти винаги съм била щастлив и усмихнат човек.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз също съм много щастлива. В училище всичко върви добре. Шофьорските ми също са супер и теория, и практика. Освен това сегашния ми приятел е страхотен! Много сме хлътнали един по друг. И в това отношение всичко е супер!
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
в личен план съм сбъднал мечтите си - да, другите мечти които са присъщи за всички нормални хора не съм ги сбъднал естествено. то ако бях, едва ли щеше да е толкова хубаво... ако няма за какво да мечтаеш би било доста скучно. сега съм щастлив че не мечтая сам, а с моето момичеПървоначално написано от Vichko0o
бъдете щастливи, здрави, обичайте се, живота е хубав когато има с кого да споделяш хубавите мигове (най-накрая и аз съм го прозрял)
лек ден