.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Град
    ей там
    веднъж като се разсърдих за нещо дребно и някой ми каза да съм благодарна за това ,което имам и да съм сигурна , че в този момент има някой който е по - зле от мен така и правя така че всички трябва да сме щастливи
    „Не можеш да намериш любовта там, където я няма. Нито можеш да я скриеш, когато тя наистина съществува.” (Ларошфуко).

Град
    in my world!
    аз пък не съм нито щастлива, нито нещастна... сега съм в някакво безтегловно, безчувствено, безразлично, безинтересно, безсмислено, безлюбовно (и каквото друго "без-" можете да се сетите) състояние. нямам причина да съм щастлива и нямам причина да съм нещастна.... неутрална съм тука
    днес се чувствах точно така,обаче последно време около 6 месеца гледам да съм щастлива и да намирам положителните неща дори и във гадните ситуации
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Първото,което мога да ти кажа е едно голямо ЕВАЛА!!!Ти си от малкото хора (и най-вече момчета),на които бих стиснала ръката!!!Поздравявам те за силната воля и борбения дух,който си имал и който имаш!!!

А по темата:За мое щастие (или по-скоро за мое НЕЩАСТИЕ) никога не съм била лишавана от каквото и да било...Не съм имала всичко,но винаги съм имала повече от това,което заслужавам...Но нека не се отплесвам Щастлива съм!!!В момента съм толкова щастлива,колкото съм била само един-единствен път в живота ми!!!От 8 дена съм с момче,което познавам от около 2 години,но въпреки това в началото бяхме като непознати...Не е перфектен...Дори мога да кажа,че беше пропаднал (до преди няколко дена имам предвид)...Постоянно пушеше трева,гълташе/шмъркаше амфети и кой знай какво още...От както сме заедно (макар и от скоро) той не е опитвал нищо подобно!Гледам го в очите и виждам желанието му да се оттърве от тези ла*на!Аз съм неговият стимул и това ме прави щастлива!!!Виждам го как се променя,как загърбва 2 години от живота си само заради мен,как отново навлиза в правия път...За този кратък период от време аз отново повярвах в любовта!!!Преди да бъда с него имах няколко любовни разочарования,но вече всички сълзи,лъжи и изневери са в миналото!!!До преди 30 мин. бяхме заедно и не исках да го пусна да се прибере...Точно по това време осъзнах,че той е човека,на когото с ръка на сърцето мога да кажа "ОБИЧАМ ТЕ"...!!!Знам,че повечето от вас ще си кажат:"Та вие ходите от седмица..." ... ДА!Така е! ... По принцип не съм от хората,които казват лесно "Обичам те" ,но просто чувствам,че на него мога да му го кажа и знам,че той ще ми отговори със същите силни и искрени чувства!!!Разбира се,все още не съм му го казала...може би изчаквам най-подходящия момент,ноооо това е друга тема ...
    Хммм май нямам,какво повече да кажа Е то и да искам не мога ... Все пак щастието не може да се опише само с думи Човек трябва да го е преживял за да знае,какво точно е то
    Айде лека нощ на всички,че ми се спи,като на мечка - зимен сън (както казва мойту милу )

Уф Аз пак мисля, че не съм щаслива. В смисъл здрава съм, нахранена съм, облечена съм.. уж имам човек до себе си, амаа нещо ми липсва и аз нз какво е то. Иначе и аз си имам прииятели (къде верни, къде не..) семейство, ковто държи на мене и от нищо не ме лишава или пак спира.. .. Приятелм, който не мога винаги да съм с него.. В училище съм добре, така че нз къде е причината.

Вижте, Моля!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Щастлива съм, нямам всичко което искам, но съм се научила да оценявам това, което имам Така, че... да, щастлива съм и нямам от какво да се оплача

Голям фен
    Не съм нещастен, аз съм духовно мъртъв. Чакам това да стане и на практика.

...

i az imah trudno detstvo,no blagodarenie na nego sega sam neveroqtno dobar chovek (dr mi go kazvat).kakvoto sam poiskal sam go imal.4esto patuvam nasam natam.edinstvenoto ne6to,koeto mi teji e edna nespodelena lubov,no kato izklu4im tova ne moga da kaja 4e ne sam 6tastliv.trudnite momenti pravqt horata po-silni.vseki si ima svoite problemi,kogato spra da mislq za tqh se 4uvstvam 6tastliv

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne sum 6astliva,kakvoto i da kazvam,samo me kripi misulta,4e imam priqteli,na koito moga da raz4itam,i 4e 6e go vidq nqkoi den
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    точно в този момент не съм щастлива но попринцип съм
    радвам се за теб в крайна сметка добрите хора си получават "наказанието"
    пожелавам ти още много щастие
    in defense of our dreams...

Град
    в мазето ;dd
    в този момент - НЕ
    попринцип - също.. не мога да кажа че съм щастлива

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    mi ddz mai ne mai da ;]
    ;D
    xaxaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Не знам...не се чувствам нито щастлива нито нещастна,но мисля че би трябвало да съм щастлива...от гледна точка на материално положение нямам никакви проблеми...имам всичко което ми трябва...даже в излишък...каквото искам го получавам.Със семейството ми(мама и тате) се разбирам идеално,те правят всичко за мен.Майка ми е уникалната сладурана,за по-добра от нея не съм и мечтала.Приятели...имам да,но не съм сигурна дали са истински.Гадже нямам,макар че кандидати не ми липсват просто искам само 1 и мисля че вече и него не го искам...и въпреки всичко има някаква празнота.Понякога си мисля,че аз съм си виновна за това че не съм щастлива...не знам.[/list]

Град
    sofiq
    v mometa sam bqsna i zapo4vam da se zamislqm "perfektniq" dali e tolko perfekten ili naistina si zaslujavam nqkoi da mi kaje- egoistka! (mai verno si go zaslujih toq pat) ina4e imam edno dobre razbito semeistvo.jiveq s maika mi ba6ta mi e izvan stranata i raboti tam.sestrami jivee s priqtelq si ama ina4e mn se obi4ame de.
    ina4ee naposledak to4no mom4eto do men b6e svetlinata v tunela..
    p.p ako idq temata utre moje da napi6a ne6to korenno razli4no koi znae
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си