- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- много късам презервативи
ей има ли некъв изход адски много се късат тея презервативи кви ли не взимах всичките се късат поне по един минимум се къса , някъв ужас е по една кутия отива на един път кво да правя еxtra strond ли да зимам вече незнам видех се в чудо
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Купувай дюрекс от по здравите и може да си вземеш лубрикант та да е малко по леко триенето...
Купи си дюрекс екстра сейв :Ь
някои хора слагат по два...
Ако се цепят, защото ти стискат и са ти малки си купи дюрекс екстра лардж
Може да се късат защото не ги слагаш правилно! Изкарваш ли въздуха от резервоара?
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Ако го сложиш правилно няма да се къса не е толкова важно какви са презервативите durex,sportex и т.н а това как ги слагаш .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Golqm chep, golqmo neshto : ))
Sasho1988
Варна..
+333Първоначално написано от Софинка
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
всичко е точно внимателно слагам проверявам по няколко пъти
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
emi probvai sas jena za6toto gumenite igra4ki ako ne gi navlajni6 dostat4no predizvikvat triene, koeto vodi do skasvane. i molia vi sprete da reklamirete tia prezervativi dureks tova sa nai nai nai gadnata marka sazdavana za malkopi6kovci.
Ама ти по предназначение ли ги ползваш или си правиш прашка с тях да трепеш врабчета ...Първоначално написано от skatemore
Казаха ти - ползвай лубрикант, не играй грубо , обезвъздушавай средата, купи "по-здрави" арикули и ако продължава - виж лекар... може да имаш чеп на чепа и той да ти разцепва гумата..
Equality For All !
Я не лъжете пича...
дюрекс най-лесно пък се късат от всички![]()
знам го от личен опит![]()
най-добре са тия от 0,20 лв. :P като О.К. и ONE TOUCH![]()
Първоначално написано от Софинка
![]()
![]()
TAKA E
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Давай тогава без презервативи, че да няма поне какво да се къса.![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Еми да.. Ако си с постоянен партньор, какъв е проблемът? И на моя приятел постоянно му се късаха презервативите и след 1 месец, като му казах че почвам да пия противозачатъчни, имах чувството, че от тогава ме заобичаПървоначално написано от sexkiss
:P
Ако съм те разбрала правилно, значи твоя приятел те обича заради противозачатъчните?!? Хм ...интересна любов ще да е товаПървоначално написано от ;
![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Първоначално написано от sexkiss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко опира до секса.....
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ако си държиш на презервативите купи си Sportex extreme with dots![]()
qko mi e
КВИ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ ПИЕШ ПИШИ ЛИЧНО ПЛС И ДАЙ ИНФО.... В СМИСЪЛ - ИМЕ ЦЕНА И ТАКИВА....![]()