.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Да бъдеш или да не бъдеш???

Да гоня дивото и ли да стоя с питомното?

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Абе сексапилна си гони дивото
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Щом има тръпка, винаги бих гонила дивото. Аз това бих направила. Не можем ние да ти кажем кое е правилното в случая, а щом и ти не знаеш, единственият начин да го разбереш, е като действаш, като го изживееш. Поне после няма да се чудиш "Какво ли би било ако тогава бях пробвала?"
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз винаги гоня дивото Какво стана с гръка
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    goni divoto ,po interesno e
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    След като имаш интерес към дивото, пусни питомното на свобода и бягай след дивото

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Остани с този,който те влече повече...Ти нали май беше решила вече с кой да си или нещо бъркам?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Дивото много ясно
    Не разбирам изобщо какво се колебаеш...

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    След като имаш интерес към дивото, пусни питомното на свобода и бягай след дивото
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Остани с този,който те влече повече...Ти нали май беше решила вече с кой да си или нещо бъркам?
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Раздвоена...
    Май...от двата стола,та на земята...

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Раздвоена...
    хмм и аз до някъде съм така мн е гадно да си раздвоен за квото и да е ... трудна ситуация Кво се прай когато си раздвоен ??? някой знае ли

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
    Раздвоена...
    хмм и аз до някъде съм така мн е гадно да си раздвоен за квото и да е ... трудна ситуация Кво се прай когато си раздвоен ??? някой знае ли

Избира се трети човек, който няма нищо общо с другите двама поне аз така правя - тамън да няма сърдити :P
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Дивото.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Мацка,от тебе лъха сексапил ---> гони дивото

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И аз често си задавам този въпрос,ама отговор няма.

Доста от менията са от типа "сексапилна си,гони дивото",тва какво значение има как изглеждаш?Нещо не ми е ясно и искам да попитам хората които са дали такова мнение.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
    Раздвоена...

Избира се трети човек, който няма нищо общо с другите двама поне аз така правя - тамън да няма сърдити :P
    Именно,когато си раздвоена не трябва да избираш,защото става още по-сложно........Аз така постъпих и не съжалявам!Успех мацка знам какво ти е.....

Гони дивото :P един път се живее така че по добре го живей лудо и диво и щастливо абе кефи се на живота! така аккто ти идва отвътре така го прави!

Подгоних го...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Тъкмо щях да пиша, че ти е по-добре с гърка (тоест дивото, ако не се лъжа ), но малко късно.
    Все пак, явно е, че с него си по-щастлива.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    in my world!
    Щом има тръпка, винаги бих гонила дивото. Аз това бих направила. Не можем ние да ти кажем кое е правилното в случая, а щом и ти не знаеш, единственият начин да го разбереш, е като действаш, като го изживееш. Поне после няма да се чудиш "Какво ли би било ако тогава бях пробвала?
    мхм
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ти не беше ли с оная тема за онова гръкче?
    Деба, веднъж на месец влизам тука и все само твоите теми отварям и някоя друга по избор ама най най най възможно нааааай тъпата.
    Малко се иззорих да прочета всички коментари и MoOnLiGhT_ShAdOw вика, че гръка бил дивото?
    Верно ли е?
    щото аз тамън се подготвих да ти се карам (мислех, че гръка е питомното, па си си харесала некво диваче) пък то кво излезе..
    ?

Та, зададох си въпроса, след месец ще прочета какво си писала.

С Иво бях много щастлива,но нещата се промениха...омръзнахме си,занемарихме отношенията си,дойдоха проблемите иии..връзката отиде на кино.
    И когато се събрахме наново..не се получи.
    Сега съм с Анастасиос,той е сладък,забавен...най-вече интересен и се чувствам добре...
    Достоен е да измести Иво от главата ми...

ми ако смяташ да се жениш стой си на питомното и го чакай да ти предложи а пък щом въобще задаваш този въпрос значи има нещо което не е както трябва при питомното и най-много да го разочароваш

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    ми ако смяташ да се жениш стой си на питомното и го чакай да ти предложи

Не бих била по-щастлива ако наистина ми предложи,но той винаги говори за това как иска да се развива и да гради кариера...
    Често казваше,че ще му бъда жена и че съм идеалната,но сме си говорили сериозно по темата и е казвал,че семейство ще има след като усигури бъдещето му.

А е само на 19...

Мечти бяха нашите...но много красиви...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си