- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да бъдеш или да не бъдеш???
Да гоня дивото и ли да стоя с питомното?![]()
Абе сексапилна си гони дивото![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Щом има тръпка, винаги бих гонила дивото. Аз това бих направила. Не можем ние да ти кажем кое е правилното в случая, а щом и ти не знаеш, единственият начин да го разбереш, е като действаш, като го изживееш. Поне после няма да се чудиш "Какво ли би било ако тогава бях пробвала?"
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Аз винаги гоня дивотоКакво стана с гръка
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
goni divoto ,po interesno e
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
След като имаш интерес към дивото, пусни питомното на свобода и бягай след дивото![]()
Остани с този,който те влече повече...Ти нали май беше решила вече с кой да си или нещо бъркам?![]()
Дивото много ясно
Не разбирам изобщо какво се колебаеш...
Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
+1Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Раздвоена...![]()
Май...от двата стола,та на земята...![]()
Първоначално написано от sexita
хмм и аз до някъде съм така
мн е гадно да си раздвоен за квото и да е ...
трудна ситуация
Кво се прай когато си раздвоен
![]()
![]()
??? някой знае ли
![]()
Първоначално написано от Lacey_66
Избира се трети човек, който няма нищо общо с другите двамапоне аз така правя - тамън да няма сърдити :P
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Мацка,от тебе лъха сексапил ---> гони дивото
И аз често си задавам този въпрос,ама отговор няма.
Доста от менията са от типа "сексапилна си,гони дивото",тва какво значение има как изглеждаш?Нещо не ми е ясно и искам да попитам хората които са дали такова мнение.
Именно,когато си раздвоена не трябва да избираш,защото става още по-сложно........Аз така постъпих и не съжалявам!Успех мацка знам какво ти е.....Първоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
Гони дивото :P един път се живее така че по добре го живей лудо и диво и щастливо абе кефи се на живота! така аккто ти идва отвътре така го прави!
Тъкмо щях да пиша, че ти е по-добре с гърка (тоест дивото, ако не се лъжа), но малко късно.
Все пак, явно е, че с него си по-щастлива.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
мхмЩом има тръпка, винаги бих гонила дивото. Аз това бих направила. Не можем ние да ти кажем кое е правилното в случая, а щом и ти не знаеш, единственият начин да го разбереш, е като действаш, като го изживееш. Поне после няма да се чудиш "Какво ли би било ако тогава бях пробвала?
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ти не беше ли с оная тема за онова гръкче?
Деба, веднъж на месец влизам тука и все само твоите теми отварям и някоя друга по избор ама най най най възможно нааааай тъпата.![]()
Малко се иззорих да прочета всички коментари и MoOnLiGhT_ShAdOw вика, че гръка бил дивото?
Верно ли е?
щото аз тамън се подготвих да ти се карам (мислех, че гръка е питомното, па си си харесала некво диваче) пък то кво излезе..
?
Та, зададох си въпроса, след месец ще прочета какво си писала.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С Иво бях много щастлива,но нещата се промениха...омръзнахме си,занемарихме отношенията си,дойдоха проблемите иии..връзката отиде на кино.
И когато се събрахме наново..не се получи.
Сега съм с Анастасиос,той е сладък,забавен...най-вече интересен и се чувствам добре...
Достоен е да измести Иво от главата ми...![]()
ми ако смяташ да се жениш стой си на питомното и го чакай да ти предложиа пък щом въобще задаваш този въпрос значи има нещо което не е както трябва при питомното и най-много да го разочароваш
Първоначално написано от Re5peC7
Не бих била по-щастлива ако наистина ми предложи,но той винаги говори за това как иска да се развива и да гради кариера...
Често казваше,че ще му бъда жена и че съм идеалната,но сме си говорили сериозно по темата и е казвал,че семейство ще има след като усигури бъдещето му.
А е само на 19...![]()
Мечти бяха нашите...но много красиви...