- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да бъдеш или да не бъдеш???
Дивото, там е тръпката.
Животът е адът описан в Библията!
Слушай сърцето си ... питомното или дивото много интересен въпрос .. но мисля че отговорът се крие .. в теб ..това че си красива .. не означава .. че трябва непременно да се впускаш в премеждия .. но винаги .. дивото е по интересно ... и някак .. когато и него направиш питомно .. някак .. не е същото .. като да искаш нещо искаш го искаш го искаш го ... и в момента в който го получиш то вече не ти е интересно .. и искаш друго .. просто мисли .. и решине си малка
успех ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
гони мен![]()
пс. Тва с гръка няма да просъществува... вярвай ми![]()
The Spark
пс. И аз мисля такаПървоначално написано от 5StaR
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
А,аз от началото реших че гръка е питомното та си викам:Ебаси и работата,туй момичета много често ги сменя бре!!!![]()
какво разбираш под просъществуване...аз няма да се омъжвам за негоПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
Момичетата искате дълги връзки.. няма да го бъде. секс ще има да..Първоначално написано от sexita
The Spark
1 месец за мен вече е дълга връзкаПървоначално написано от 5StaR
![]()
Когато и да се разделим няма да му забравя името,както на повечето...спокойно...
А и за сега не сме се карали нито един път...само онзи ден му се нацупих заради едно нещо,което не стана както исках аз...и веднага го направи![]()
Олеле,горкото момче.Първоначално написано от sexita
![]()
Като чета тези двете теми:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...203830&start=0
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=204418
направо лошо му се пише,ако продължава така.![]()
Не беееПървоначално написано от Niakoitam
Не е чак така...
Проблема беше,че се бяхме разбрали да излезем и да прекараме цял ден заедно,аз имах почивен ден.
Сутрин е на лекции и аз спах,после станах оправих се и го чаках да ми се обади...нооо...не го направи.
Стана 6 часа вече,аз му писах смс и той се обади,каза,че с неговите приятели отиват да правят няква застраховка и после щял да ми звънне.
Към 8 ми писа,че са свършили работа и че отиват да ядат и ще ми звънне... ииии...към 9 влезна в скайп.
И ми говори някви общи работи,все едно нищо не сме се разбирали за днес и аз му се ядосах и му написах разни неща.
Каза..много искам да се видим,ама много съм се наял и не съм добре![]()
Знам,че си е особен,ма това обяснение ми дойде в повечко и спрях да му пиша.
Започна да ми звъни по телефона,защо съм се сърдела,не знам си какво.
Дойде и ме взе от нас,пак се цупих доста време,ама после ми поотмина...
И се оправихме...бяхме в тях,спинкахме ии...така...
На сутринта ме закара и отиде на лекции...и после в Гърция...и ще се върне в Неделя...и ми е мъчно
![]()
Еми в такъв случай ви пожелавам много щастие и голяма любов.
Любовта ще спаси света,нали знаеш.![]()
Само избирай един от двамата че от два стола много боли като паднеш на земята.Едно момиче,с което съм отраснал така падна от двата стола на земята...е в последствие се качи на трети де..Даже сега е омъжена,а е по малка от мен.Въййй и аз ли трябва да се замислям вече за сватба.
![]()
И една съученичка навремето така падна на земята.Ама тя хитруваше,единият от София,другият от друг град.
Опа,ама и тя се канеше да се омъжва,когато я видях последният път.![]()
Леле колко възрастен се чувствам вече.![]()