.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Означава ли нещо повече от харесване

Ami gajeta sme ot ne malko vreme. Neprekasnato mislq za nego samo toi mi f glavata vseki den i vsqka nosht. Kogato naprimer (primerno kazvam) me obidi s neshto malko az mn se razchuvstvam pochvam da placha i t.n ili puk ako mi kaje che ne iska poveche da sme zaedno (imashe 1 takav period no beshe otdavna) i togava vseki den vsqka nosht az plakah beshe mi ujasno gadno ne moga da go opisha. Ujasno mnogo revnuvam. Imashe 1 momiche v skypa si - kolejka(az neznaeh che mu e kolejka) i gi vidqh i napravo sarceto mi tolkova silno se raztuptq che napravo neznaeh kade se namiram i t.n Iskam da mi kajete mislite li che imam chuvstva kam tova momche ili .

Хвърлям боба и ей сега ти казвам.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Само ти си знаеш какво изпитваш - чувства не знам дали имаш, но определено не ти е безразличен.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от 0li-

а това кфо тряя значи
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Чувства дали имаш не знам,ама определено си няква ебати и лиглата....плакала била като й казвал нещо,плакала била заради друго...хаха абе я се осъзнай...иначе аз не мога да знам дали ти го обичаш/харесваш. Само ти си знаеш отговора на този въпрос.
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

ти сама трябва да си решиш бе мила ... и стига си ревала за щяло и нещяло
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Еми дай да погледнем симптомите. Ревеш за него, ревнуваш го, сърцето ти тупти за него, така че да влюбена си.

Re: Означава ли нещо повече от харесване

Цитирай Първоначално написано от G-G1RL
    Ami gajeta sme ot ne malko vreme. Neprekasnato mislq za nego samo toi mi f glavata vseki den i vsqka nosht. Kogato naprimer (primerno kazvam) me obidi s neshto malko az mn se razchuvstvam pochvam da placha i t.n ili puk ako mi kaje che ne iska poveche da sme zaedno (imashe 1 takav period no beshe otdavna) i togava vseki den vsqka nosht az plakah beshe mi ujasno gadno ne moga da go opisha. Ujasno mnogo revnuvam. Imashe 1 momiche v skypa si - kolejka(az neznaeh che mu e kolejka) i gi vidqh i napravo sarceto mi tolkova silno se raztuptq che napravo neznaeh kade se namiram i t.n Iskam da mi kajete mislite li che imam chuvstva kam tova momche ili .
    Да.Влюбена си явно

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Наистина не ти е безразличен,но не бъди толкова пряма и така обсебваща.Дай му малко пространство.Нали знаеш поговорката"Ако обичаш истински един човек го пусни да си иде.Ако се върне,значи наистина те е обичал.Ако ли не,явно никога не те е обичал."
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Чувства дали имаш не знам,ама определено си няква ебати и лиглата....плакала била като й казвал нещо,плакала била заради друго...хаха абе я се осъзнай...иначе аз не мога да знам дали ти го обичаш/харесваш. Само ти си знаеш отговора на този въпрос.
    Не е лигла, чувствителна е. И аз така.
    И бас държа, че чувствителните хора не сме смотани и тъпи лигли. Защото плачем неистово само за някого, по който наистина ЗДРАВО сме си загубили ума.
    Ако някой каже че реве за всяко свое бивше/настояще по един и същи начин, в еднакво количество и с еднакво вживяване - лъже. Някои хора просто преминават през животите ни и си отиват. Други остават трайна следа в нас, спомена за тях пари. Стоят като дупка от куршум и с липсата си са оставили безкрайна празнина, но... да не се отплесвам в моите лигави глупости.

Мдааа, авторката - адски влюбена си.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ти трябва да си наясно дали го обичаш или не.
    Ама тая ревност не води до нищо хубаво,ужасна е.

Отговора се крие в теб не в нас.

Цитирай Първоначално написано от 0li-
    хвърли един и за мен като си почнал

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Влюбена си,но внимавай с тази ревност,защото ако прекалиш може това да го накара да те остави

Re: Означава ли нещо повече от харесване

Цитирай Първоначално написано от G-G1RL

chesno kazano trudno razbrah smisyla na tova inache podoziram che tozi teskt e pisan ot vlubeno momiche

vseki izpitva neshtata po razlichen nachin,nie ne mojem da ti kajem kakvo chuvstvash ili ne

Значи по-добре ще е ако пишете на български!!! а така като гледам имаш чувства и то повече от харесване...или си влюбена или загубена.. ... но може и да си привързана много към нея..но ти трябва да кажеш какво чустваш а не другите! за това помисли и слушай сърцето си Успех
    "В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си