- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Означава ли нещо повече от харесване
Ami gajeta sme ot ne malko vreme. Neprekasnato mislq za nego samo toi mi f glavata vseki den i vsqka nosht. Kogato naprimer (primerno kazvam) me obidi s neshto malko az mn se razchuvstvam pochvam da placha i t.n ili puk ako mi kaje che ne iska poveche da sme zaedno (imashe 1 takav period no beshe otdavna) i togava vseki den vsqka nosht az plakah beshe mi ujasno gadno ne moga da go opisha. Ujasno mnogo revnuvam. Imashe 1 momiche v skypa si - kolejka(az neznaeh che mu e kolejka) i gi vidqh i napravo sarceto mi tolkova silno se raztuptq che napravo neznaeh kade se namiram i t.n Iskam da mi kajete mislite li che imam chuvstva kam tova momche ili .![]()
![]()
Хвърлям боба и ей сега ти казвам.![]()
Само ти си знаеш какво изпитваш - чувства не знам дали имаш, но определено не ти е безразличен.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първоначално написано от 0li-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а това кфо тряя значи![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Чувства дали имаш не знам,ама определено си няква ебати и лиглата....плакала била като й казвал нещо,плакала била заради друго...хаха абе я се осъзнай...иначе аз не мога да знам дали ти го обичаш/харесваш. Само ти си знаеш отговора на този въпрос.![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
ти сама трябва да си решиш бе мила ... и стига си ревала за щяло и нещяло![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Еми дай да погледнем симптомите. Ревеш за него, ревнуваш го, сърцето ти тупти за него, така че да влюбена си.
Да.Влюбена си явноПървоначално написано от G-G1RL
![]()
Наистина не ти е безразличен,но не бъди толкова пряма и така обсебваща.Дай му малко пространство.Нали знаеш поговорката"Ако обичаш истински един човек го пусни да си иде.Ако се върне,значи наистина те е обичал.Ако ли не,явно никога не те е обичал."![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Не е лигла, чувствителна е. И аз така.Първоначално написано от mrysnika
И бас държа, че чувствителните хора не сме смотани и тъпи лигли. Защото плачем неистово само за някого, по който наистина ЗДРАВО сме си загубили ума.
Ако някой каже че реве за всяко свое бивше/настояще по един и същи начин, в еднакво количество и с еднакво вживяване - лъже. Някои хора просто преминават през животите ни и си отиват. Други остават трайна следа в нас, спомена за тях пари. Стоят като дупка от куршум и с липсата си са оставили безкрайна празнина, но... да не се отплесвам в моите лигави глупости.
Мдааа, авторката - адски влюбена си.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ти трябва да си наясно дали го обичаш или не.
Ама тая ревност не води до нищо хубаво,ужасна е.
Отговора се крие в теб не в нас.
Влюбена си,но внимавай с тази ревност,защото ако прекалиш може това да го накара да те остави![]()
Първоначално написано от G-G1RL
chesno kazano trudno razbrah smisyla na tova inache podoziram che tozi teskt e pisan ot vlubeno momiche![]()
vseki izpitva neshtata po razlichen nachin,nie ne mojem da ti kajem kakvo chuvstvash ili ne
Значи по-добре ще е ако пишете на български!!! а така като гледам имаш чувства и то повече от харесване...или си влюбена или загубена..... но може и да си привързана много към нея..но ти трябва да кажеш какво чустваш а не другите! за това помисли и слушай сърцето си
Успех
![]()
![]()
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "