.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    София

Интернет среща помощ ! ;(

Та , пак ще ви помоля за съвет . На живо знам как стават нещата , познаваш си момчето , излизате си и така . Но сега имам среща с непознат човек от интернет . Излизала съм само един път така , но с този човек си пишех от една година , докато с този няма и една седмица . По принцип съм много добър човек и не искам да го режа , но ми е някак супер странно да се срещнем ... как да го заговоря ... какво да правя ? Споделете опит от такива срещи ...
    Съжалявам , че темата е от поредните тъпи , но просто не знам кой да попитам ... благодаря за отговорите ви предварително ...
    fff faling .

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    кои поема инициативата да се срещате ? по ринцип е момчето така че остави всичко на него , ако не го е измислил не си струва да има 2 среща
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    А и помисли добре преди да се срещнете. Все пак това е среща, с човек, който познаваш жт една седмица. Колкото и смешно да им звучи на някои такива срещички са доста опасни. Не се знае на какъв може да попаднеш и изобщо пратил ли ти е снимка ? Сигурна ли си, че това на снимката е той ? Много добре обмисли рисковете преди да отидеш
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Или отиди на срещата с приятел/приятелка. Ако се харесате с момчето винаги може приятелката да каже, че има ангажимент и да си тръгне.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Бих ти препоръчал както бе споменато по горе да оставиш на него инициативата...И все пак ако ти трябва да направиш първата крачка и насистина ти се иска да се видите...смело напред.Веднъж там по голямата част от напрежението се изпарява.Само внимаваи кой ще срещнеш там...
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Отиваш там, лепсваш си една усмивка на лицето и се оставяш по течението.

хо...скъпа... според емн е малко доста раничко.. за 1ва среща!!!

Град
    in my world!
    ам 1 съм патила от такава среща внимавай!
    ама така се срещнахме с гаджето ми аз направо му се хвърлих на врата и се гушкахме само и след тва ии т.н
    а обикновенна среща отиваш запознавате си и почвате да си лафите,на кафенце и т.н
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Може от 4948340854059 години да се познавате ама все пак си е нет секи може те излъже.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Re: Интернет среща помощ ! ;(

Цитирай Първоначално написано от freak.doll
    Та , пак ще ви помоля за съвет . На живо знам как стават нещата , познаваш си момчето , излизате си и така . Но сега имам среща с непознат човек от интернет . Излизала съм само един път така , но с този човек си пишех от една година , докато с този няма и една седмица . По принцип съм много добър човек и не искам да го режа , но ми е някак супер странно да се срещнем ... как да го заговоря ... какво да правя ? Споделете опит от такива срещи ...
    Съжалявам , че темата е от поредните тъпи , но просто не знам кой да попитам ... благодаря за отговорите ви предварително ...
    е, какво му е сложното всъщност? Нормална среща, както всяка друга? Длъж се естествено - това е единствения и може би най-добрия съвет, който мога да ти дам
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Голям фен Аватара на asasfdf
    правил съм го..
    не ви знам на по колко години сте, а има значение..отидете първоначално на някое обществено място и ако си допаднете поне малко и не усетиш опасност, вече може спокойно да се разходите до някъде..среща като среща

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    кои поема инициативата да се срещате ? по ринцип е момчето така че остави всичко на него , ако не го е измислил не си струва да има 2 среща
    Аз съм съгласна с тебе...! (леко ми е странно ^^)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Или отиди на срещата с приятел/приятелка. Ако се харесате с момчето винаги може приятелката да каже, че има ангажимент и да си тръгне.
    За какво й е приятелка?Момчето нея ли е поканило или друго момиче?Той иска да опознае нея, а в присъствието на друг човек - това е трудно.Ако се притесняваш от нещо просто се срещнете на оживено място.

Абе отиваш хвърляш една широка усмивка питаш как е и продължавате разговора с др неща /поне аз така съм правила/
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    За какво й е приятелка?Момчето нея ли е поканило или друго момиче?Той иска да опознае нея, а в присъствието на друг човек - това е трудно.Ако се притесняваш от нещо просто се срещнете да оживено място.
    +1

Мега фен Аватара на mynichka
    това са най-тъпите срещи ..никога не знаеш кой седи отсреща
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    София
    Мерси... незнам дали да се виждаме , още е рано ... ако сметна за добре , ще отложа срещата . Благодаря ви за отговорите .
    Иначе за приятелката , момчето няма да доведе никой ... затова мисля сама да отида ... приемам и още мнения и съвети , ако имате такива. Мерси !!
    fff faling .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си