- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интернет среща помощ ! ;(
Та , пак ще ви помоля за съвет . На живо знам как стават нещата , познаваш си момчето , излизате си и така . Но сега имам среща с непознат човек от интернет . Излизала съм само един път така , но с този човек си пишех от една година , докато с този няма и една седмица . По принцип съм много добър човек и не искам да го режа , но ми е някак супер странно да се срещнем ... как да го заговоря ... какво да правя ? Споделете опит от такива срещи ...
Съжалявам , че темата е от поредните тъпи , но просто не знам кой да попитам ... благодаря за отговорите ви предварително ...![]()
fff faling .
+1Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
А и помисли добре преди да се срещнете. Все пак това е среща, с човек, който познаваш жт една седмица. Колкото и смешно да им звучи на някои такива срещички са доста опасни. Не се знае на какъв може да попаднеш и изобщо пратил ли ти е снимка ? Сигурна ли си, че това на снимката е той ? Много добре обмисли рисковете преди да отидеш![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Или отиди на срещата с приятел/приятелка. Ако се харесате с момчето винаги може приятелката да каже, че има ангажимент и да си тръгне.
Бих ти препоръчал както бе споменато по горе да оставиш на него инициативата...И все пак ако ти трябва да направиш първата крачка и насистина ти се иска да се видите...смело напред.Веднъж там по голямата част от напрежението се изпарява.Само внимаваи кой ще срещнеш там...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Отиваш там, лепсваш си една усмивка на лицето и се оставяш по течението.
хо...скъпа... според емн е малко доста раничко.. за 1ва среща!!!![]()
ам 1 съм патила от такава среща внимавай!
ама така се срещнахме с гаджето ми аз направо му се хвърлих на врата и се гушкахме само и след тваии т.н
а обикновенна среща отиваш запознавате си и почвате да си лафите,на кафенце и т.н
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Може от 4948340854059 години да се познавате ама все пак си е нет секи може те излъже.![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
е, какво му е сложното всъщност? Нормална среща, както всяка друга? Длъж се естествено - това е единствения и може би най-добрия съвет, който мога да ти дамПървоначално написано от freak.doll
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
правил съм го..
не ви знам на по колко години сте, а има значение..отидете първоначално на някое обществено място и ако си допаднете поне малко и не усетиш опасност, вече може спокойно да се разходите до някъде..среща като среща
Аз съм съгласна с тебе...! (леко ми е странно ^^)Първоначално написано от KillSwitchEngage
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За какво й е приятелка?Момчето нея ли е поканило или друго момиче?Той иска да опознае нея, а в присъствието на друг човек - това е трудно.Ако се притесняваш от нещо просто се срещнете на оживено място.Първоначално написано от dimitar_ak
Абе отиваш хвърляш една широка усмивка питаш как е и продължавате разговора с др неща /поне аз така съм правила/![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
+1Първоначално написано от plmn``
това са най-тъпите срещи ..никога не знаеш кой седи отсреща
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мерси... незнам дали да се виждаме , още е рано ... ако сметна за добре , ще отложа срещата . Благодаря ви за отговорите .
Иначе за приятелката , момчето няма да доведе никой ... затова мисля сама да отида ... приемам и още мнения и съвети , ако имате такива. Мерси !!
fff faling .