- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моята история
запознах се миналата година с едно момиче и още като я видях я харесах (на морето става дума).тази година пак отидах но тя не ми даде шанс да се поопознаем излезнахме 1-2 пъти и това беше.най-лошото е че сме от различни градове и немога без да я чуя или да си пишем а това става супер рядко![]()
Остави я. Няма да го бъде.... просто я забрави.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
тва е големия проблем- немога да я забравя
от личен опит ше ти кажа .... че няма немога ... има неискам..Първоначално написано от ^_^
ше ти тряя време ... и достатъчно .... воля за да е забравиш ...
успех
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Спокойно ще я забравишдай си повече време и не си втълпявай колко е савършенна
![]()
Моят съвет е,ако и двамата искате да сте заедно намерете начин да сте заедно.Първоначално написано от ^_^
Поговорете си с момичето и така.
Първоначално написано от HONDA
+1
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
По всичко личи че трябва да я забравя,тя и без това не ми обръща никакво внимание![]()
единственото кое ми отстава е да и разкрия чувствата си поне да не ме е яд цял живот![]()
вие как мислите да и разкажа ли всичко![]()
Първоначално написано от HONDA
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
е тва не ме ебе че сме от различни градове тя нека да ме хареса пък другото лесна работаПървоначално написано от tqnkо
![]()
Щом не е показала, че има интерес към теб, направи всичко възможно, за да я забравиш. Ангажирай вниманието си, излизай повече с приятели, запознай се с други момичета... Просто явно не ви е писано да сте заедно.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1 въпреки ,че ти се иска,не се занимавай....Първоначално написано от HONDA
А и + тва тя не те хар, според мен.Първоначално написано от tqnkо
нищо не губя ако и го кажа