- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ... Обичам те!
ЕйЗдравейте на всички!
![]()
Значи, направих тази тема с цел да разбера след колко време казахте на половинката до себе си че я/го обичате! След седмица, месец... или дори година.Знам, че не е нужно да повтаряш постоянно на някой тези две думи, по-важно е да докажеш тези чувства, но винаги първият път когато ги казваш са някак най-истински и най-много се помнят...
Тааа, затова ми стана интересно, Вие кога казахте на гаджето си за първи път обичам те!
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Амии, когато усетиш ,че е момента ,го кажи.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
az sam go kazvala samo na edin 4ovek s kogo sam bila i mi otne mnogo vreme da go kaja. mnogo vreme i mislix kak da go kaja, ne znaq za6to mi be6e tolkova trydno, be6e nqkade na 9-tiq mesec ot kakto bqxme zaedno.
Ние се познавахме 2 години преди да тръгнем и бяхме добри приятели. След това като започнаха да се разпалват по-интимни чувства, както го смятам май на 10тия ден![]()
Така и не му го казах..... след това се разделихме![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
при мен минаха няколко месеца преди да го кажа... явно е хронично това да не можеш да го кажеш преди наистина да го почувстваш... при мен всеки път, когато исках да му го кажа, в началото, сякаш някаква буца заставаше в гърлото ми и пресъхваше и не можех да кажа нищо вече... един ден просто му го казах без да искам... не беше предвидено)))
when you walk in a dark tunnel... stay away from the light...
em az mu go kazah 4ak sled 2 meseca togava naistina osaznah 4e go obi4am![]()
![]()
![]()
![]()
Не помня вече.. xD![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Каэах го,когато бях сигурна в това.Беше отдавна......![]()
Ше се заколя ако го кажа на някого ако ще и 2 години да ходим Аааа смех....аз ше му се смея много ако ми го каже нещастника!![]()
![]()
Веселяци! Мерси че ме разсмяхте
the_immortal_f на колко си ?!
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
На една с1м казвал обичам те... но п1к нямахме вр1зка... само 1 п1т... по така.... (angel) .... и така...![]()
ми... на 3тия ден.. а го мислих от 1вия, но събирах смелост.. и това колкото и странно да звучи беше истина.. все още я обичам.. вече 1 година, някои неща просто се усещат,въпреки че не се познавахме въобще преди това, но любовта не пита.. тя си знае...![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Аз още не съм му го казвала и едва ли скоро ще го направя, ама той ми го каза още на втория ден (нямам думипоне да беше изчакал докато наистина го почувства ).
а не мислиш ли че може да го е почувствал наистина, както е в моя случайПървоначално написано от pinky_shine
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
chesn0 da w! kaja mu kazvam obicham te predi da si legnem po chata ili po tela ili ako izlizame i ve4e kato se razdelqmee
о не помня веченоо и до сега си го обичам и винаги ще си го обичам
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На почти 18Първоначално написано от Scarface...
![]()
Казвала съм го само на един,обаче защо ли ми е толкова трудно да се сетя кога той или аз съм му казалаИмам спомен че когато бяхме на кафе в 1 или 2 месец той ми каза че ме обича но не помня точно дали това е бил първият път, а за мен изобщо нищо н епомня.Но си доказвахме много пъти че много държим един на друг
![]()
емиии аз му го казах на 7-мия ден след като тръгнахме на рождения му ден след като той ми го каза,но не защото просто съм се чувствала длъжна да му отговоря същото а защото го чувствахс него нещата много трудно се получиха харесвах го много преди да тръгнем и когато тръгнахме бях много привързана вече към него
така че според мен не съм прибързала когато съм му казала че го обичам защото наистина съм го чувствала
![]()
На четвъртия месец май го казах, просто го почувствах и имах нужда да го кажа![]()
За 2 дни абсурд.Първоначално написано от WinHater