az ne go kazvam 4isto `obi4am te`,a lof te,i t.n.,o6e na vtorata sed.,ama ina4e na nikoi ne sum kazvala/mom4e/4isto `obi4am te`,bez ligavi izrazi,a na koito go kaja 6e e istina,6e go obi4am istinski,za mene teq dymi zna4at mn,a kat gi kazvam ligavo prosto iskam da kaja,4e har.mom4eto,no ne i 4e go obi4am!
Ами на мен също ми беше много трудно да го кажа.Но все пак събрах смелост и в подходящия момент му го казах.Бяхме направили 7 месеца и половина.Той на мен също ми го е казвал.Наистина много е приятно да чуеш тези две думи
Всъщност не беше много след като се събрахме Може би 2-3 седмици, но всъщност той ме подтикна да кажа какво мисля. Ако беше оставил нещата в мои ръце надали щеше да го чуе скоро
казах и го на 7-мия ден от както тръгнахме,вярно беше на рождения ми ден и алкохола ми беше в повечко но знаех какво говоря и не го казах така просто и защото съм пиян...
са някой ше кажат как за 1 седмица я заобича
ама то не е 1 седмица,преди да тръгнеме 2 месеца излизахме уж по приятелски ама то нито ходехме нито се държахме като приятели,средна работа
а аз я харесвах от година и половина някъде преди да почнеме да излизаме...така че бях наясно с чувствата си към нея и и го казах
Аз попринцип не го казвам първа никога. Винаги на мен са ми го казвали и аз се чувствам длъжна да промънкам нещо под носа си. Единствения човек, когото истински обичам е сегашния ми приятел и все пак не го казах аз първа - е имах ли шанс той ми го каза още преди да ме види забавен е ахахха