.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Винаги аз се извинявам но не само

С приятеля ми сме заедно от половин година и все се караме за какво ли не...и винаги е защото аз не сам се даржала добре с него а според него е така и той винаги се даржал с мен добре и винаги ме пита с какво сам го заслужил а аз винаги се извинявам и извинявам щом усетя че ми се сърди или нещо такова и не той пак си продалжава да се цупи но не го показва ноо аз винаги разбирам понеже не се вижда той сигурно така си мисли...та пак се скарахме и всеки пат щом се скараме аз изпитвам ужасна вина за всичко и той винаги ме моли да се променя и аз все му обещавам..а сега ми е толкова сардит защото му се скарах по телефона чее не ми беше казал там къде отива ама да съм му викала не.. и не само защото съм му обещала да се променя а не съм се променила въпреки че според мен има напредък да се дyржа добре с него и тои снощи ми каза че не иска все да го наранявам като се даржа зле ако сам продалжавала щял да изчезне е да ама тои не разбира аз как се чувствам всеки път като е заради мойте глупости - не се чувствам като нормален човек чувствам се като умряла вече а толкова много МНОГО го обичам че даже бих си дала живота за него а знам че и той ме обича но не искам да ме изостави незнам няма как да мога да сам без него той е всичко за мен кажете ми според вас какво трябва да направя
    You've got my head spinning

ами.. имаш проблем...

или прави коренна промяна или не знам.. то ти май си навлязла във фазата, когато момчето вече е отчаяно в опити да те чака да направиш нещо по въпроса и вече му е малко все тая... не че не те обича още.. напротив, ако не те обичаше въобще нямаше да ти говори така, а направо да си те зареже... ясно е , че той си те обичка, ама постарай се малко пък и ти... сдържай се от време на време пък и с малко по-добро поведение всичко ще се оправи... не е нужно всичко изведнъж, но едно по едно нещата да се оправят е, ако смяташ, че си заслужава да се промениш заради него
    айде не плачи толкова много... малко като се постараеш и ще се оправите просто трябва не да му казваш : "да , да мило, ще се променя...бла бла" ами трябва да му го покажеш... да му докажеш един вид думите си!
    айде късмет от мен и наслуки... и да кажеш какво е станало после...
    when you walk in a dark tunnel... stay away from the light...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Нещо се двоумя.Или момчето е с много властен характер и ти просто ходиш по него като куче.Не ти е казал къде отива и ти ще му се караш.Вие да не сте съпрузи бе .а Бтв на колко сте .
    Та второто трябва да се стегнеш малко.Той очаква от тебе стига да се самосъжаляваш и да си дигнеш самочувствието малко.Аз така не мога да издържа 1 момиче
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си