.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблем с Local disk D

Значи проблема ми е че като влезна в MY COMPUTER и искам да си влеза в LOcal disk D ми дава нещо като CMD и се затваря какво може да е това (да не забравя скоро си прейнсталнах WIN)

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka

are de nqma li nqkoi dobri grajdani pls kajete ne6to de

даи скриин шот , лично си мисля че е вирус........ направи клипче или даи пик за да видя какво става както и процесите снимаи.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Боби май имаш вирусчета като мен....
    qko mi e

тука скпиийнче

моля ви помогнете не се майтапа важно е

Повече от фен
    Град
    sofia
    абе боби ко да се прай сега хорицата не разбират много от тези неща.
    qko mi e

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Цитирай Първоначално написано от neonskull
    абе боби ко да се прай сега хорицата не разбират много от тези неща.
    Така е.

Форматвал ли си си Дто ?
    mmmm da tehnika

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    cmd(as admin)->chkdsk c: /f (schedule), chкdsk d: /f (close threads) -> exit

Windows Exploder, Right click "My computer", "Manage", Storage -> Disk Managment

Според зависи как го отчита(unalocated/partitioned/logical etc). Можеш чисто и просто да го изтриеш като партишън, ако не се е пооправило от горните стъпки(cmd) и да създадеш нов партишън на негово място и да си го ползваш със здраве. Теоретично с малко познания и леко попиване с правилната програмка(като например някоя от Hiren BootCD) можеш да си възстановиш партишънчето.

Ако искаш да си спасиш данните, извикай някой който си има понятие от тази теория(и не някой който само претендира за това, че ще омаже всичко с нескопосаните си опити, днес ми се случи да "направлявам" такъв индивид по телефона, при което той вместо да възстанови втори партишън омаза първият. Сега потърпевшата му жертва си има два неработещи).
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си