- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята История !
Първо Здравейте ! Значи Аз сам на 14 години,Вчера скъсах с гаджето си,Тя е с 1 година по голяма от мен за мен тя е единствената.Проблемът е Че се забива с приятел и не знам какво да правя Neutral
Събирате се 3-мата и правите едно много сложно нещо - разговор след това 3-ка за сдобряване.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Diva4e и аз съм на 14 и знам че някои хора се докосват до сърцето ти и трудно ги забравяш (ако вобще можеш) така че възраста няма значение
По темата: той не ти е приятел щом постъпва така долно,пък камоли \"най-добър\",моя съвет е да го игнорираш от живота си щото ако са ти такива приятелите не искам да си представям враговете.А момичето,ми тя не те заслужава що не те оценява и се забива с някви си![]()
izvinqvam se za latinicata
a we kriso tebe toni ako ti e priqtel,az vijdam neshtata otstranni i za men e nqkuv predatel naranqva za vtori put marto po edin i susht nachin![]()
няма значение кой е виновен а че марто страда,достатъчно е че веднъж го направи и втори път се опитва![]()
marto_pain![]()
![]()
, сто процента си някое новоизлюпено емо...
По темата - няма как да разбереш, че тя е единствената, просто така ти се струва сега, защото още имаш чувства. По-скоро искаш да си с нея, защото е невъзможно, а не заради друго. Намери си друго момиче и не си режи вените!!!
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
намери си ново гадже
![]()