- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- "СМЕШНА" работа ...
Еййй значи...много се нервирам...Какви нелепости ми разправя майка ми...И то за храна...Само някви подмятания получавам , че съм била дебела ( а не съм 48кг съм...) и да съм яла по-малко..Или пък купува кока кола ,отивам да си сипя аз- тя ми подмята "Стига си пила ,не се напи"...Дразни ме много...туко що пък си направих от онези яките супички в чашка...и се прибира тя и още не се е събула и ми разправя :'"Кво пиеш?Супа а ?Ти се ненаяде..Аз да не скрия нещо ,ти само ровиш...(а всъщност не бяха скрити,седяха си там където винаги си седят...) Не знам какъв и е проблема,не че няма пари ,винаги и е пълно портмонето,но разбира се като и поискам пари ,за да отида на диско или да си купя някоя блузка - тя винаги отговаря - НЯМам...
дРАЗНЯТ ме тъпите и коментари ,на брат ми що не му прави такива заядливи подмятания,когато посегва към хладилнка за колата или за нещо за хапване...Смешно е това за мен..Циганско даже...Какво да правя...
Това е много тъпо, дето прави майка тиАма виж да не би ти нещо да не си разбрала и да ти го казва такова на шега..?Аз друг вариант нямам, защото съдя по моята майка .. и да нямаме пари винаги има за ядене и все ме натиска да ям повече и повече
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
мацко,разбрала съм напълн добре...Злобни подмятания ми прави...Гледам некви лакчета си купила - "Лаковете да не се почват веднага"... Се едно с едно лакиране ,ще и изхабя целия лак...Първоначално написано от Elisa`Day
МАНГАСАРКА....от край време си е такава...как не я е срам се чудя ...
mm da gadno e ama ne moa da ti pomognami qj po malko da te uspokoq az s1m 7-mi klas i teja 46 kg
Ем и на мен понякога баба ми ми го казва като ходя у тях ...
сега няма да напълнееш може би
но след време това ядене ще ти се отрази ..
може би това е причината пораи която майка ти ти го натяква![]()
Онова за диското и блузите ...
това че винаги има пари в портмонето не значи че трябва да ги изхарчиш ..
и не значи че трчбва да прекаляваш с желанията и покупките![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Колко си тактичен самооПървоначално написано от thefreak
![]()
И тфа за лаковете ся го видях
ми има право жената ...
аз мразя който и да е да ми пипа личните неща ..
било то лак ..преса.. епилатор и т.н.
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
възможно е...от личен опит ти го казвам (не че станах дебела де ама в сравнение с преди...) ама за една чаша кола или супа да ти се караа...Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Не е нормално да ти говори такаНямам идея какво можеш да правиш, освен да гледаш когато не те следи...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Обръщай нещата на майтап и да не ти пука,може би ще й омръзне
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Вие сте умален вариант на Биг Брадър-те там се карат за храна, абе въобще мисълта за ядене не ги напускаха....![]()
![]()
Какво да ти кажа, аз се подразних от поведението на майка ти, запознавайки се с него индиректно, пък представям си на теб какво ти е...
Не са нормални реакциите на майка ти и какъв и е проблема?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
за твое добро го казва
Не е хубаво,че майката ти постъпва по този начин,но се замисли колко е вредна колата,само химия е , после се подуваш от нея с пак си жаден.Така ,че до някъде майка ти е права.Но ти я попитай защо постоянно ти подмята забелжки.
Майка ми прави същото и не само за яденето .. за всичко .. на брат ми никой думичка не му обелва после защо бил чупил стъклата на колите и пропадал с тия дето излиза .. ;хх И мама на мене постоянно ' стига си яла ненаяде се .. дебелееш ' къде дебелея бе ;д 4 кила съм качила за 2 години (информация от личната ми лекарка) Ии много се караме за тея неща,ноо просто и аз не знам как да я накарам да млъкне
ХАхАХа...значи тъкмо си мисля, дали авторката не е осиновена...и си викам, че няма как да бъде. Попринцип осиновените деца са много желани и обичани. Нямал си дете, най-накрая го получаваш и се чудиш как да му се нарадваш.Първоначално написано от thefreak
Дигни й скандал и не земай няколко дни пари и т.н... После й го натяквай.
Майка ти може да е права...ако ти си досадна и заядлива гад и аз бих го правил.Не,не се обиждай,просто твоята гледк в случая не е достатъчна.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Не съмПървоначално написано от thefreak
moq savet e sbshtiq...izkaji i se na balgarski....i si qj kfot si iska6....pbk za doskoto i pokypkite...za disko na nikoi ne mu se daat pari...pbk i da ti dava...ne znachi che trqq go prai postoqnno....tai che ne i se sardi ako ne ti dade....samo ako veche fr sa pochnali da ti se smeqt ili neshto takova....za blyzkite i dr. .... emi ako e neshto ot koeto imash nyjda...normalno bi bilo da ti go kupi....no ako e neshty koeto prosto ei taka si haresala i iskash da si go imash...a ne ti trqbva....normalno da ne ti go vzeme...vse pak maika ti e....pochti vsichki maiki sa takiva...tai che ne si daai mn zor...i moita e tai ...no ne i obrashtam vnimanie...pbk kolkoto do parite...ako mi se nalaga...i gi iskam dokato ne mi gi dade...no ako e prosto ei taka...i tq mi otkaje...si gi sabiram as (po nqkakaf shiban nachin...po princip e trudno no...) i otivam na disko ili si kupuvam dreshkite...tai che mila nedei da i obrushtash vnimanie ... tva e ot men :P
LqlQ ;PpP
48 кила??Ти си даже по-слаба от колкото трябваТова наистина не го намирам за нормално.Но вместо да казваш на нас ,според мен трябва добре да си поговориш с нея.Тя какво иска анорексичка в къщи ли?Попитай я!Кажи й всичко ,което мислиш ,без да те е страх.Само не я обиждай в никакъв случай
![]()
мене ме карат да ям пове4еееееее за6тото тежа само 32 кги сам на13 години а сам висока 1.55 метра . яж когато и каквото ти се яде и не я слушай.
![]()
Мн кофти ... ама при мене сичко е ок![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .