.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: golqqqqm probleeem

golqqqqm probleeem

taka... napravo ne znam ot k1de da zapo4na oof dneska kato bqh na daskalo zabelqzah 4e edno ot mom4etata gleda da me zagovarq po 4esti4ko i nakraq sled daskalo ma pita dali iskame da hodim i az mu otkazah za6toto predi vreme ima6e golqqqm problem s1s bif6oto mu dori i da nqma zn4enie ama poneje sme fr i se snimahme i sq kato gledam snimkata i nqkak si mislq 4e 6te e qko am poneje nqkak hem go haresvam hem ne ii ne znam kakvo da pravq az taka ili ina4e ve4e mu otkazah no znam 4e ne se predava lesno i 6te me pita opne o6te 2 3 p1ti ii sq ne znam ko da praqq ama poneje ot na6i klas sa mn t1pii i znam kaka 6i ma bazikat i cqlo daskalo 6te nau4i a az ne iskaaaam

Град
    ВаРнаАа...
    Боожеее я вземи порасни и тогава пиши във форума Явно доста се влияеш от чуждото мнение. Щом искаш да ходиш с някой това не е работа на другите, а твоя!
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Станете си гаджета
    Време е вече да се държите за ръце

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от HePpitO
    Боожеее я вземи порасни и тогава пиши във форума Явно доста се влияеш от чуждото мнение. Щом искаш да ходиш с някой това не е работа на другите, а твоя!
    +1 ei momi4e 6e ti kaja 4e si hiper zle !!!

Голям фен Аватара на Yancheto
    Уфф,много си зле!Не го харесваш,ама си готова да ходиш с него, защото на снимката сте били изглеждали сладки заедно... И недей така да се влияеш от чуждото мнение,нека те бъзикат,какво толкова?Ама като гледам,ти не го харесваш.Не се захващай с него!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    pff mn si zle az u4ili6te sam hodila s po4ti vseki prosto takaza udovolstvie no gadje ne sam imala i neskam hodq s si4ki no neiskam neprvi gluostii

Ти си типичен пример за курвааа
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

На колко години си?
    Какво те интересува какво ще каже цялото даскало.Ако харесваш момчето,тръгни с него.Но като чета какво си писала,май не го харесваш.Тъй че по-добре не се занимавай с него

Цитирай Първоначално написано от The_girl_from_the_hell
    На колко години си?
    Какво те интересува какво ще каже цялото даскало.Ако харесваш момчето,тръгни с него.Но като чета какво си писала,май не го харесваш.Тъй че по-добре не се занимавай с него

emi na 14 s1m ama tva za snimkata ne traa6e da go kazvam ee taka ili ina4e go otrqzah a az poprincip si padam malko zadr1sena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си