.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    мне, не е правено от акото
    Извлича се от акото...тоест най-хубавите зърна. И животинчето яде само зрънца от кафе, нали?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Modern swinger
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

Кафето (не това) ами като цяло КАФЕТО не е създадено за лукс или някакъв подобен синоним.
    ...

Кафето не е нещо от сорта на цигарите... [/b]
    Не е баш така, то не е създадено като първо, а е открито, второ за европейския свят кафето, какаото, ванилията и тютюнът са добили именно статут на лукс, когато са били донесени от америка, в замъците има специални стаи за пиене на кафе и пушене, сервирането на натурален шоколад и такива напитки са били луксозни и хич не така достъпни като в днешно време.

Ако искаш просто да си вдигнеш енергията няма да ти пука какво кафе точно пиеш, ти можеш да си вдигнеш енърджи левъла и с черен чай ...
    Така е, едно нещо трябва да нашуми и като му мине модата започва да се ползва само от потребители, които наистина са успели да го оценят

Еми да, обаче важното е, че остава място и за ценителите.
    Аз от кафе не разбирам много, мама разбира повече, обаче примерно за чай душицата ми пее. Хубавото е, че е достъпно и всеки, който иска, може да се наслади.
    Ако това с изаканите зърна кафе не е толкова достъпно като цена, то е заради степента на трудност на добиване, не заради самите зърна кафе

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Аз, пък ако имах 100$ и бях в Лондон щях да си купя такова кафе. Не само за каузата, но и от любопитство, тъй като цитата на Кръчмонавта ме заинтригува. Гнусите се от зрънца извадени от акото на животинче, но не се гнусите да хрупате снаксове от лепило за дограма, нали?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Черке, може да не съм разбирач, ам 100% ще различа новата бразилия от това кафе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си