- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Правя една годинка! :D
Първоначално написано от ^Santra^
![]()
![]()
![]()
Да бе, да бе... Кажи ми само момче или омиче търсиш за гадже?!Първоначално написано от Hit 2 fit.
честито честито :P
...нещо с много дупки к1дето да се крие чат - пат...Първоначално написано от Pliok0019
Проклет да бъде този ден...
Jebem te u usta, jebem te u oko
Ми, да ти кажа честно, не си търся, ама щом предлагаш..Първоначално написано от Pliok0019
![]()
От толко много опити да намериш някои мазохист, който да те хване си се отчаяла разбираемо е... то човека който те хране много ш'е се мрази то т'ва ясно... ама... абе не знам... не ти е лесно и на тебе...
Чак сега разбрах заплахите ти...Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Абе не знам изобщо кво се занимавате с малката филмарка, само като и чуеш стария ник " Emo Doll " и ти става ясно за какво иде реч. Колкото повече и обръщате внимание толкова повече кеф и правите, и без това като гледам живота и се ограничава до тоя форум
Jebem te u usta, jebem te u oko
много грозна деба![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
термина 'тема' подсказва, че трябва ти да зададеш някаква ТЕМА за разговор, която ние да коментираме... и какво да му коментирам на виртуалния бивш ник... аз на този ден преди 2 години ядох боб. Мисля да направя тема
или п1к май беше " ич ми не е " х?Първоначално написано от TellMeYourName
Честито![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love